Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Na prodej je auto v možná nejhloupější limitované edici, jaká kdy vznikla

15 komentářů

wakantanka
chcieť môže. Či sa ale nájde kupec pri tej cene je vec druhá.
moan78
Presne tak
Futurista
Ano, ta limitovaná edice je možná úsměvná, ale nejhloupější??? Proč? Mě teda víc hloupá přijde edice Škoda Citigo Monte Carlo. Litrovej motor, 55kw, max v 173 km/h, zrychlení 13,5s, závodní polepy a hurá s tím na trh. Tak nevím, nazval by tuto edici (vím, není to limitovaná edice) autor článku aspoň jako hloupou???

Na druhou stranu, hloupá je opravdu ta cena.
Beefcake
Mne napadlo uplne to iste.
Ak toto redakcia nazyva "trapasom", co potom Monte Carlo ?
A to este v tej dobe tie parametre boli celkom slusne.
Arese
No, Citigo se aspoň nepřevrátilo při losím testu... 😄
webpaja
Podívej na Citrony kolem milénia, většinou ježdění dnes důchodci nebo ženami a každý má na skle Mistr světa v rallye 😉
Futurista
To já zas vídáme jednickove Fabie s nápisem přes celé zadní okno: PORSCHE PRAHA SMÍCHOV. 😁 Reklama je reklama, ale psát o něčem jako o nejhloupejsi limitce, to bych se neodvážil...
Dinar
Citigo Monte Carlo je určitě hloupá edice, ale tahle je zcela jistě hloupější, protože personifikovaná, hraje přímo se jménem mistra světa v F1, to je ještě jiný level. Jméno mistra světa F1 na autě, které se v rychlosti nad šedesát km/h převracelo, to má navíc vyloženě komický prvek.
westeros
Tak to ze fandis F1 jeste neznamena, ze musis zavodit na silnici. Oni ti zavodnici taky nekteri jezdi v civilu uplne normalnimi "nudnymi" auty. Je to znamka urcite dusevni vyzralosti cloveka, vedet, ze verejne silnice nejsou urceny ke zavodeni.
Dinar
Ano, proto se auta s názvy jako Chiron, Senna atp. rekrutují výhradně z třídy minivozů určených pro poskoky po městě. V marketingu automobilek pracují zjevně samí duševně nevyzrálí lidé. A zcela jistě ty edice Monte Carlo nebo Hakkinen mají znamenat to samé, jako když si jouda z Horní Dolní pověsí na zrcátko dres Sparty. Ty budeš zjevně marketingový odborník. 😁
westeros
No vsak od ceho je WRC? Marketing minivozu urcenych pro poskoky v meste 😄
honzaHK
Pozór, nepodceňovat, třeba se právě díky tomu zbarvení převracet přestalo, nebo aspoň až v osmdesátce.
Dinar
asi by se mě takové auto trošku dotklo. 😁
Snooob
...keby urobili limitku z limitky (dojmotorový Mercedes-Benz A-Class A38 AMG) :yes:
https😐/www.carthrottle.com/post/woove35/
AntiD
Jedno z těch 250ks mi stojí na dvoře, vedle mnohem silnějších a sportovnějších aut. Upřímně, umím si představit jen pár aut, ve kterých si užiju serpentýny kolem Gapu (Francie) tak, jako v tomhle vozítku. Protože, když už na sportovním podvozku donutíte ESP jednat, tak už jste za hranicí většiny současné produkce 😜 Netuším, co mají komentující za auta, ale evidentně o tom moc nevědí. Tuhle trasu jsem jel s mnoha auty, ale jen v tomo jsem si ji fak užil.

PS: Je parádní pocit, když nšmčouři vytaghují sřajtofle a hážou Eury na pumpě, aby to auto vlastnili 😁 Je jedinečné, zábavné a děsně nepohodlné a?