Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Tohle je nový Nissan X-Trail. Prodávat se začne ještě letos

Nissan letos chystá mezigenerační obměnu až sedmimístného SUV X-Trail. Novinku už prozradily uniklé snímky.
Zpět na článek
17. 4. 2020 14:36
Celkem pěkný
Takhle na první pohled se mi to líbí. Pokud ty první obrázky nelzou, zvlášť ten zevnitř, tak i klima by mohla být ovládána kolečky ;-) No uvidíme, zatim pěkný :yes:
Avatar - Ada je zase tady
18. 4. 2020 19:16
SUV bez dieselu? A ještě takhle hnusný? A s rendlíkovskými k
Tady se někdo zbláznil! :no:
17. 4. 2020 15:36
Re: Celkem pěkný
Řekl bych, že tohle auto Nissan v Evropě potřebuje jako sůl a hned po něm Aktualizaci QQ 😉
Avatar - Roland Von Wagen
19. 4. 2020 07:52
Další Pontiac Aztek.
Na to rozdělení předních světel si asi nikdy nezvyknu. Je jedno, jestli je to Citroen, Škoda nebo Hyundai, všude je to hnusné jak pr*el.
Avatar - Jaros71
18. 4. 2020 01:23
Re: Celkem pěkný
Současný model je taky pěkný...
Tohle SUV by se mohlo opět dobře prodávat...i v EU :yes:
Avatar - 3_diamanty
17. 4. 2020 15:48
Re: Celkem pěkný
novy juke.. novy X-trail... coskoro je tu uz aj novy kaskaj.... pojde to... uz ale nebudu vyrabat take kvanta modelov ako kedysi.. kusok to asi ocesu .... ale lepsie tu mat 3 uspesne modely ako 10 nezmyslov .... ze jo ... ale aj mnohe europske znacky casom skoncia podla mna rovnako a budu uz ocesavat..... inak ked sa nemylim tak S kupe aj S kabrio to maju uz zratane... ale aj viacere modrobiele vrtule... len sa dopredu este o tom nechce nikomu moc pisat.... co je pochopitelne :-|
Avatar - 3_diamanty
17. 4. 2020 15:41
pekne
a na rozdiel od nejakej kugy toto uz fakt vyzera ako "terenak" ... predpokladam ze jeho bracek ... novy outlander pride hned len par mesiacov po nom ... na rovnakej platforme a s podobne hranatou kasnou https://autozurnal.ta3.com/…o-co-o-nom-vieme

Nissan SUVecka vzdy vedel... sice sa uz neda cakat u nas navrat terennych kuskov ako patrol ci terrano.. doba sa predsa len kusok zmenila ale tento X-trail vyzera aj nadalej chlapsky a pouzitelne aj mimo dialnicu... rovnako cakam ze svoju poziciu najpredavanejsieho SUV sveta ziska casom naspat .. uprimne.. aj ta nova RAVka sa mi paci menej ako toto co vidim tu na fotkach ( ak fakt neklamu ) ..a ak neklamu tak sa mame na co tesit... a este ked mu mitsu doda plugin techniku a pride casom aj hybridny X-trail ... tak obzvlast europska SUV konkurencia bude mat o zabavu postarane :yes: