Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Pamatujete na Škodu Henlein? Nejkontroverznější speciální edice všech dob!

33 komentářů

Lubosss1
to si teraz *** .... :no: :no: :no😒br />
kazdy rozumny cech sa za teba teraz hanbi
Ta reklama je dokonala, stejne jako cela Ceska Soda! holt Slovaci...
Wartburg 353W
ta reklama je moc dobra, uzasna
Nic moc? Chlape...tohle je geniální kousek
Googlit
Jo to funguje stejně jak v rádiu. Jak moderátor usne tak to začne samo pouštět songy ať není v rádiu tichu.

Tady to funguje tak že jak dojdou články v zásobníku tak se publikují automaticky ty staré.
CHerokee
Souhlas. A proto už dnes nic jako Česká soda není. A to jen proto, že nebyli politicky korektní.
kuny
byla to doba svobodna, dneska by tohle uz asi nikdo neodvysilal.
skejpa
ty blbecku. mozna by si mohl zacit pouzivat mozek a ne pr_del !
chapu nejake ty narazky na nepracujici romy, obvzlast na slovensku ale toto co ty pises je opravdu :no: :no: :no:
jam2015
Však práve. V tom starom zhrdzavenom náhradnom zásobníku majú stále nejakú , podľa nich funkčnú, muníciu.
žlababa
že tu u článku s dnešním datem je diskuse z roku 2007?
kuny
ty voe, vzdyt to byla "maketa", si pritahni z vrakace favorit a udelej si to...
kuny
je to *, coz kazdy rozumny cech pochopi, a nemusi se za nej preci stydet. stejne tak kazdy rozumny slovak pochopi totez a na takovyto vyblitek * 😉
kuny
tam jde o kontext, je to parodie. ani mne to neprijde kdovijak vtipne, ale tohle tehdy bylo mozne odvysilat, dneska uz by to neslo a to je na tom to nejhorsi!
Luxusni reklama na luxusni auto :-! . Temhle porad jsem naprosto miloval. Reklamy na Napalmex, Herak nebo Arijec nejdou zapomenout :yes:
Je to ukrutně cynický.. ale naprosto boží >😁 :yes:
beibej
>😁
jam2015
na Feliciu, ktoré rozdávali na autosalóne vo Frankfurte.
Je to fakt sila. Dve zmaľované modelky tam najprv, že akože stopujú Feliciu a potom na nej sedia. A vyzerajú, prepytujem, ako kurefky. 😄
jam2015
a s plnou výbavou 😉
jam2015
Musí sa v hrobe obracať. Takto by si ten NovýSvet v EÚ neprestavoval.
jam2015
Neviem, ale minule som chcel v u vás pravú českú sódu. A dali mi čosi v plastovej fľaši. 😉
Wartburg 353W
Muze sem napsat kazdy pitomec :no:
Dokonalá reklama :yes: >😁
Ricardo
Plyn z výfuku je zaveden přímo na komoru řidiče, tento systém se jiý v pchraxi osvědčil >😒] :yes:
Ta "melodická symfonie" je ve skutečnosti Humoreska Ges Dur, Opus 101 od Antonína Dvořáka 😉
...nad zapalovačem nahřívaná lžička podbarvená melodickou symfonií z reklamy na máslo, zakončená citátem "pečení je radost, herák, to je pečení" >😁
Tuhle reklamu mám doma už nějakou dobu a vždycky se na ní rád podívám, protože je tak drsná až je prostě perfektní >😁
tak sem hod nieco lepsie, najlepsie svoje...
jj souhlas, geniální reklama....

dodnes mě udivuje co si ti tři mohli na čt dovolit, třeba reklama na "napalmex" s malym ssačkem zdarma, a podbně...
Pokud me nekdo k prodeji zmizneny model, jsem ochoten koupit za jakoukoliv cenu! Sberatel

P.S. Pouze v plne funkcnim stavu!
Floyd
Milá redakce,
když nemáte o čem psát, tak raději nepište nic. To je moje prosté doporučení. Bude to totiž furt lepší než recyklovat cokoliv o Škodovce, i když je to klidně i devět roků staré, jen abyste nějakej článek o Škodovce vydali. Myslel jsem si, že už to nejde, ale pořád překvapujete.
Stydíte se za nekvalitní práci, kterou odvádíte? Měli byste. Za mě milion :no:
...no nebuď si tak jistý...zvlášť k večeru na silvestra... >😒] >😁 😉
GT'aime
hmm, no nic moc, ale vtedy to bolo asi este originalne 😉 Ale to si pamatam s tym "tu je zmena, a tu a tu tu tu...."
Tam bych posadil vsecky slovaky aby se povozily dit ten plyn nebude spatne a ty co by se tam nevesli tak je dame pred ty dost tezke kulomety >😒] >😒] >😒]