Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nejmenší Mercedes-AMG umí po úpravě pelášit 324 km/h. A to není všechno

Mercedes-AMG nasazuje do svých nejmenších modelů nejvýkonnější čtyřválec planety. Německému úpravci to ale nestačilo a jeho možnosti ještě posunul.
Zpět na článek
28. 4. 2020 21:20
Re: Extrém
V AMG asi vedia, že tí čo s tým najazdia 300 tisíc ich neodjazdia na plný plyn. Motor pre WRC má podobný litrový výkon a neviem či vydrží sezónu bez výmeny niektorých dielov. A určite to nie je preto, že by sa na dieloch pre WRC šetrilo.
Avatar - Alf1k
28. 4. 2020 21:29
Re: Extrém
And what? Co má společného wrc speciál s A45? WTF? představuješ si, jak na silnicích jedeš rzetu nebo co vlastně tím příspěvkem chceš říct? :D
28. 4. 2020 23:10
Re: Extrém
To ťa s tým autom nepustia na okruh na verejné jazdy? To je jediné miesto, kde môžeš dlhšiu dobu využiť výkon toho auta a tam by sa ukázalo koľko to vydrží. Ak sa s tým motkáš po prepchatých diaľniciach, tak technika nie je nijak zaťažená a vlastne máš predimenzovaný dvoj liter, ktorý nikdy nepôjde naplno.
Avatar - Alf1k
28. 4. 2020 16:43
Extrém
Nejsem si úplně jistej, že by mě lákalo a měl jsem zrovna koule na to letět s malinkým Áčkem skoro 330, možná někde na kvalitním širokém asfaltu bych to hecnul :D
Nevim co všechno úpravce provedl, ale Áčko s 421ps je opravdu rychlé, moc mi to nedává smysl, ale je fakt, že RS3jky s hodně přes 500ps nejsou například v bavorsku v komunitách top-hothatch nic neobvyklého.
U předchozího A45 všichni proroci věštili jak se to bude sypat, že to nikdy nemůže vydržet a světe div se, starší A45 (najeto přes 300tis.km) jsem už viděl a majitel byl spokojenej v AMG asi ví co dělaj :yes: Otázka je jestli to ví i úpravci, když vymění jen turbo a software..