Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Tatru 603 V8 Coupé BBdesign už jste viděli? Vznikla před deseti lety na Slovensku

Tatra 603 bývá obecně považována za pohledné auto. Přesto zřejmě existují lidé, kteří si myslí, že by její design uměli vylepšit. A pak to může dopadnout nějak takhle...
Zpět na článek
Avatar - Jerry.Gunman
7. 5. 2020 07:40
Re: Nádhera
Je to sice bizár, ale přesto to oproti tomuhle https://www.auto.cz/…tatru-603-131283 působí ještě docela uměřeně :D :D :D
7. 5. 2020 19:18
Re: Nádhera
Je to skrátka humáč. Staré auto prebúchané do moderny o dve generácie mladšej, to nemôže fungovať. Autori by si zaslúžili riadne cez ruky. Myslím, že to ani nepredali, viselo to na rôznych weboch veľmi dlho.
Skôr ako na takúto blbosť mohli venovať invenciu a peniaze niečomu inému. Napr. tejto partii veľmi držím palce: https://auto.pravda.sk/…vstava-z-popola/
Avatar - Dinar
7. 5. 2020 09:49
Na tohle
jsem nedávno narazil na YT, dobová blbina, ale krásná demonstrace jízdních vlastností a celkových schopností 603ky. Paráda. A ten řidič v rukavičkách mi svým stoickým výrazem připomíná mafiánského řidiče Chargera v Bullitově případu. Každopádně promofil, kde se s autem v běžném provozu driftuje, dnes už nikdo nenatočí. :D :yes:
https://www.youtube.com/watch?…
7. 5. 2020 06:39
Nádhera
Opravdu skvělé, kdo by nechtěl tatrovku s čumákem z Fiatu 500...
Avatar - Jerry.Gunman
7. 5. 2020 21:19
Re: Na tohle
JJ, Tatra Happy Journey, krásnej filmeček :yes: :yes: :yes:
Ten jsem už před ... dosti ... lety pouštěl dceři před spaním namísto večerníčku - a MOC se nám to oběma líbilo :D
Avatar - Jerry.Gunman
7. 5. 2020 21:17
Re: Nádhera
I když design 603X z dnešního pohledu (zejména od pravého zadního blatníku) vypadá... zvláštně, přesto by to byl důstojný nástupce 603 - a po mém soudu i lepší + hezčí, nežli hranatá "saabovská" 613.

Ovšem to coupé z Tvého odkazu... to je vpravdě nádherný, kulervoucí a dechberoucí projekt. Je MOC FAJN, že se najdou nadšenci, kteří se do toho pustí dotáhnou to do vítězného konce.

Bůh mne netrestej, ale kdyby takhle vypadaly ty elektrovehikly, tak bych se s nimi snad i smířil :D

Říkám, píšu a křičím: nádhera, Nádhera, NÁDHERA!!! A slintám u toho jako bernardýn, hledící do řeznického krámu :D :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: