Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota podporuje prodej aut i dovolenou v Česku. K novému vozu vám dá tankovací kartu

10 komentářů

pradeda777
....Oh, What a Feeling..... :yes:
Freddka
Pro ty, komu to hned nedojde - misto aby vam dali slevu ja nevim 5 tisic, tak vam daji benzin za 5 tisic.
To si nasmlouvaji a stoji je to jen 3 tisice.
2 tisice prodejce usetril.
Ve jmenu stareho dobreho hesla "nechci slevu zadarmo".

A hned vypadaji jako dobraci, co vam chteji pomoct.
PR frci, v novinach jsou clanky, nadpisy, komentare a maminky hnedka bezi pro hybridni Yaris za pul mega.

Zatimco kdybyste dostali 5 tis slevu, tak si je muzete utratit kde chcete, ten benzin bohuzel muzete nabrat jen v CR.

Tato nevyhoda se tedy zduvodni tim, ze prece v dobe korony vam chteji strasne pomoct abyste mohli na dovcu po CR.

Freddka - tvuj kamos, ktery ti to vysvetli.
Neni zac.
MPeleska
Dobry den, tady Martin Peleska, Toyota CR. Chci vas ujistit, ze za kartu na palivo na 5.000,- Kc platime opravdu 5.000,- Kc. Preji Vam krasnou dovolenou Po Cesku! 😄 :yes:
BoBik_CZ
Dobrý den pane Peleška,
a nezapoměl jste doplnit, že jste auta také o těch pět tisíc zdražili?

Nevím jestli plošně všechny, tak důkladně ceníky zase nestuduji, ale například u Corolly kombi 1,8 hybrid byla v akci BEST před akcí cena za výbavu GR Sport 660 tisíc Kč.

Teď je tam cena 665 tisíc Kč. To se ta tankovací karta fakt vyplatí. 😢
Freddka
Je tedy mozne si vuz koupit o 5 tisic levneji bez te karty?
ACE.
Mě je celkem jedno, jak bude sleva nasmlouvaná, pro mě je to prostě výhodnější. Bohužel (nebo bohudík) jsou tu zprávy, že bude pokles cen aut obecně a to výrazný, ať už to bude pravda nebo ne, lidi pokud jen trošku můžou, tak nákup auta odloží a drobné zvýhodnění to nezachrání. (ono asi ani větší ne, protože každej bude čekat na ještě větší)
Xylo
Dnes jsem se zastavil v Toyota Dolák ČB a na můj dotaz ohledně dostupnosti Yarisu Classic (1,5 4-válec) by bylo řečeno, že je k dispozici do 14 dnů. Auto mají přímo na showroomu, jde o vylepšenou plakátovou verzi (která je za 299 tisíc Kč) o litá kola a nějaké další drobnosti za cenu 309 900,- v červené barvě bez nějakých výkupních či financovacích rádoby bonusů. Nejlevnější Aygo (se švihadlama) je za 198 tisíc a k tomu je ta karta v hodnotě 5 tisíc. Tuhle informaci sem dávám kvůli naší diskuzi s Mikesusem, který měl informace o problémech s dodávkou aut z Francie.
Mikesus
Takže se jedná o skladovku, nikoliv o objednávku. To je trochu rozdíl. Když nechci přes půl republiky skladovku, která nevyhovuje co chci, objednám yarise classic?
Xylo
Určitě jde o skladovky, myslím že jen v rámci Doláka mají tři. Proč bys objednával Yarise, když máš Corollu? Mimochodem měl jsem taky Corollu (1,6 VVTI, 3-dvéř hatchback, r.v. 2004) a strašně rád na ní vzpomínám.
Mikesus
Yarise jsme ted objednávali, ale už nového. Potreba výměny za toho stareho yarise.
Proto jsme taky zjišťovali jaká je dostupnost. A právě že objednání konfigurace nebylo možné zajistit. Jen ty na skladě, a konkrétně v Praze kde jsem se ptal už neměli žádného.