Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda Kodiaq si v interiéru půjčila moderní prvek nové Octavie. Lidem se moc nelíbí
48 komentářů
zaplosak
místo normální hlavice automatu nee...? 😄
Omlouvám se, pokud se dotknu citlivého místa ve Vaší duši, ale nedá mi to: proč nazýváte poštěváčkem něco, co lehce TRČÍ ven ze středového panelu?! Vy asi nebude seznámen s anatomií ženského těla, co?
Uz jsem tady
Já nevím, Škodifka není moje oblíbená automobilka, ale mě se ten volant líbí. Je to něco nového, neokoukaného...
Jenže jak jsem koukal na výsledky ankety, tak nevím, jestli se udrží.
A tahle divná konzervativnost zabila i neskutečnou a fakt technicky jednoduchou finesu, jakou byl pevnej střed volantu u Citroëna. Kecy, jako, že je to nepřirozené (a odkdy je přirozené řízení auta?) a že se na to musí zvykat a podobný nesmysly, placají přesně takoví, kteří s tím buď v životě nejeli, nebo už z principu odsuzují vše jiné, nové, nedej bože francouzské...
Ale však oni to všichni poberou, když to stvořila jejich modla z Bolky... 😁
Jenže jak jsem koukal na výsledky ankety, tak nevím, jestli se udrží.
A tahle divná konzervativnost zabila i neskutečnou a fakt technicky jednoduchou finesu, jakou byl pevnej střed volantu u Citroëna. Kecy, jako, že je to nepřirozené (a odkdy je přirozené řízení auta?) a že se na to musí zvykat a podobný nesmysly, placají přesně takoví, kteří s tím buď v životě nejeli, nebo už z principu odsuzují vše jiné, nové, nedej bože francouzské...
Ale však oni to všichni poberou, když to stvořila jejich modla z Bolky... 😁
Nemohu si být úplně jist, ale myslím, že pevný střed volantu u Citroënu zabily nákladové důvody, nikoliv nepřízeň publika. Samotný nápad je to opravdu dobrý (stálá, přesně definovaná poloha airbagu je významný prvek zvyšující, byť drobně, bezpečnost řidiče). Jenže když je Citroën s tímto řešením na trhu jediný, a když jsou volanty dodávány malým počtem externistů, pak náklady na zvláštní individuální řešení významně rostou. Navíc, pevný střed volantu opravdu zlepšuje bezpečnost jen drobně. A v době po této inovací už vůbec nemá šanci na další realizaci, protože se spousta tlačítek přestěhovala na ramena volantu. V tomto bodě by byl pevný střed volantu jen komplikací v takovémto dnes naprosto běžném řešení.
Arese
...se třemi rameny! :yes:
mireksgt
Je veci vkusu a nazoru, co se komu libi a co ne.
Z meho pohledu novy volant posouva Skodovku ku kvalitativne vyssim tridam automobilu a je jednoznacne plusem.
Co se tyka tzv. “odmitani” nekterych prvku na Skodovkach, je to vylozene vec mimo misu a vzdy cas ukaze, kolik zaprisahlych odpurcu se nakonec mylilo.
Obrovska kauza ctyroke Octavie zaplavila internet a zdalo se, ze si od Skodovky ani “pes kurku nevezme”....
Dnes je v beznem provozu naprosto jasne videt, ze novy predek ctyroke Octavce vylozene slusi a vypada moc dobre. Koneckoncu prodeje Octavie na zahranicnich trzich trhaji skodovacke rekordy a dokonce je Octavie nejprodavanejsim kombikem v Evrope.
Stejne to dopadne i s novym volantem. Ti zakaznici, kteri si mohou Kodiaqa opravdu dovolit a koupit, zcela urcite zvoli novy volant.
Ono totiz vetsina kritiku z diskuzi na kritizovana auta ve skutecnosti nema penize....
Z meho pohledu novy volant posouva Skodovku ku kvalitativne vyssim tridam automobilu a je jednoznacne plusem.
Co se tyka tzv. “odmitani” nekterych prvku na Skodovkach, je to vylozene vec mimo misu a vzdy cas ukaze, kolik zaprisahlych odpurcu se nakonec mylilo.
Obrovska kauza ctyroke Octavie zaplavila internet a zdalo se, ze si od Skodovky ani “pes kurku nevezme”....
Dnes je v beznem provozu naprosto jasne videt, ze novy predek ctyroke Octavce vylozene slusi a vypada moc dobre. Koneckoncu prodeje Octavie na zahranicnich trzich trhaji skodovacke rekordy a dokonce je Octavie nejprodavanejsim kombikem v Evrope.
Stejne to dopadne i s novym volantem. Ti zakaznici, kteri si mohou Kodiaqa opravdu dovolit a koupit, zcela urcite zvoli novy volant.
Ono totiz vetsina kritiku z diskuzi na kritizovana auta ve skutecnosti nema penize....
Dvouramenný volant způsobí, že je octavia kvalitnější? Jako fakt? Které auto má dvouramenný volant?
Kdysi měla S klasse, který ho vyměnila za 3ramenný. Takže si mají tedy řidiči octávek a kodiaqů aspoň díky volantu připadat jako v S klasse? A že výměnou volantu mají mnohem kvalitnější vůz?
Takže, když na Kodiaq mám, tak ho můžu kritizovat? Nebo škodovku jako takovou můžu kritizovat, když si můžu koupit jakýkoliv model od nich?
2ramenný volant je v pdání škodovky jako pěst na oko, evidentní šetření na výrobních nákladech z mého pohledu. V S klasse to bylo jako unikát, nebyl jsem úplně z toho nadšen, ale neurazilo mne to. Tady u Škodovky mi to přijde jako výsměch.
A čtyřočko se mi líbilo od začátku jen s LED světlama, a to se nezměnilo do teď a stále když vidím základní halogeny, přemýšlím jestli jít zvracet nebo se smát majiteli ( s nadsázkou oba případy )
Kdysi měla S klasse, který ho vyměnila za 3ramenný. Takže si mají tedy řidiči octávek a kodiaqů aspoň díky volantu připadat jako v S klasse? A že výměnou volantu mají mnohem kvalitnější vůz?
Takže, když na Kodiaq mám, tak ho můžu kritizovat? Nebo škodovku jako takovou můžu kritizovat, když si můžu koupit jakýkoliv model od nich?
2ramenný volant je v pdání škodovky jako pěst na oko, evidentní šetření na výrobních nákladech z mého pohledu. V S klasse to bylo jako unikát, nebyl jsem úplně z toho nadšen, ale neurazilo mne to. Tady u Škodovky mi to přijde jako výsměch.
A čtyřočko se mi líbilo od začátku jen s LED světlama, a to se nezměnilo do teď a stále když vidím základní halogeny, přemýšlím jestli jít zvracet nebo se smát majiteli ( s nadsázkou oba případy )
Nevěřím, že by ten volant byl výsledkem šetření.
Tak v tom případě nevím, co tím chtěli docílit. Znovu vymyslet kolo?
Tak u kodiaka je volant ten posledny problem. Otazka na majitelov. Je normalne, ze ked prechadzam pomalicky cez obrubnik/prekazku, nejaku jamu, ze v podlahe hlavne na strane spolujazdca citit pracu predneho ramena? Ako keby sa ta podlaha vlnila.
Přesně tak, věc vkusu a názoru, můj názor je, že čtyřoká Octavia byla a je ošklivé auto, dvojramenný volant je něco podobného. Vypadá to divně na fotkách, naživo ještě hůř.
Meky
Hudby sa rieši hlasom, pripadne streamovacou službou.
Pripadne internetovým rádiom.
Mp3 je pre dôchodcov.
Pripadne internetovým rádiom.
Mp3 je pre dôchodcov.
Meky
Určite neskončil pre náklady.
Vývoj sa robí vždy samostatne.
Dá sa to urobiť aj naraz, ale potom diel musí byt úplne zhodný - ako napr volanty vw skupiny alebo kryty motora alebo ložiská a pod.
Vývoj sa robí vždy samostatne.
Dá sa to urobiť aj naraz, ale potom diel musí byt úplne zhodný - ako napr volanty vw skupiny alebo kryty motora alebo ložiská a pod.
jam2015
však dvojramenný volant mali eMBéčky, Favorit a Felícia! 😉
Asi by mi nový volant nevadil, škodovky nevolím z mnohem závažnějších důvodů. Jenom mi připadá, že se opět a znovu jedná o inovaci, na kterou se autoři neptali zákazníků a "prostě to uděláme". Stejně jako v případě ovládání všech funkcí výbavy auta přes dotykový displej. Všichni (včetně autorů) vědí, že to není krok kupředu (v případě dotykáčů ve smyslu ergonomie, bezpečnosti ovládání, přehlednosti podávaných informací atd.), ale stejně to dělají. Inu, digitální generace. Přitom nejen zákazníci, ale i hlídací psi (demokracie) - novináři sice pozdě, ale přeci zdůrazňují, že tlačítka jsou vhodnější a BEZPEČNĚJŠÍ. Dvoupříčkový volant asi nebude předmětem diskuze o bezpečnosti, ale už je diskutován co do vzhledu. Přitom zákazníci jen říkají to, co je každému jasné na první pohle😜 není to hezké, tak proč to lidem nutit?! A výrobce: ne, my to tam dáme.
Skutečně nikdo není nucen kupovat zrovna škodovky... Nebo pežoty 😄
Podobný problém vidím i v moderním pojetí řadící páky automatu. U té nové to je myslím že zatlačením přepínáte, takže pokud se nepodíváte, tak nevíte co je zařazeno. Stará řadička má své jasné polohy.
Ale tohle je věcí vkusu
Ergonomie je samo druhá věc.
Mně to přijde jen jako věc vkusu, ne nějakého pozitiva
https😐/www.auto.cz/…zapomente-101504
Ale to je cim dane, ze je modernejsi ? Ked sa udajne ludom nepaci ?
Tím nechci tvrdit, že by to mělo cokoli společného s tímto volantem.
To už dávno neplatí. Nové volanty snad tuhle polohu už ani nemají vyznacenou. Alespoň za posledních 15 let jsem nepotkal jediné, kde by bylo vyznačeno za 10 dvě.