Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Seat Ateca láká na facelift. Odhaluje záď i datum premiéry

Čtyři roky od uvedení první generace kompaktního SUV Ateca přichází ideální čas na omlazovací proceduru. Kdy se představí?
Zpět na článek
Avatar - zaplosak
8. 6. 2020 11:19
dvě reklamy a video 5 vteřin...?
jděte do pordele :no:
Avatar - Emel
8. 6. 2020 11:34
Ateca
Pro mě je Ateca nejhezčí ze škodováckých SUV... v základu šedá myška, ale proporčně bez výhrad a dá se hodně vylepšit příplatky... a totéž platí i pro interiér.
Facelift asi jo, proč ne... nějaká ta LED technika a animované blinkry, jasně. Nápis na zádi nevím... k Atece mi sedí spíš modernější fonty, třeba jako mají čísla na budících, ten interiér je paráda... tenhle retro font bych pro Atecu asi nevybral. Ale asi to půjde sloupnout :-)
Avatar - iudex
8. 6. 2020 11:46
Len horšie
Nechcem byť veľký skeptik, ale myslím, že bez ohľadu na dizajnové vylepšenia Ateca po facelifte bude s veľkou pravdepodobnosťou len horším autom. V interiéri aj podľa článku môžeme očakávať nový koncernový infotainment, ktorý je podľa drvivej väčšiny užívateľsky a ergonomicky horší (s prípadným bonusom výpadkov á la eCall). A motoricky môžeme očakávať ďalšie ekologické otupenie motorov, buď mildhybridmi, alebo inak.
Takže ako záujemca o Atecu by som si hľadal peknú skladovku, ideálne 2,0TSI vo výbave FR.
8. 6. 2020 12:41
Re: Len horšie
Ten hnědý plast je výživný. Jak korejec před 20 lety... Celý interiér, byť v kůži, u mě vytváří dojem velmi levného vozidla. A nízkoprofilové široké pneu vypadají v tom případě spíše komicky. Seat, značka pro "mladé" a prsknou tam CD měnič :-D Tím bych se na fotkách určitě nechlubil.
8. 6. 2020 16:47
Takže se vlastně
přiznali. že interier byl na prd :-)
Avatar - _Karel_
8. 6. 2020 14:05
Proč?
Ještě dovedu pochopit, že někdo láká na premiéru s napětím očekávaného NOVÉHO modelu. I když i tam mě prudí, když ho "předčasně" ukazují a přitom neukáží nic. Ovšem tohle už je vrchol - lákat na to, že auto po faceliftu má na zádi nápis a blinkry jsou "dynamické"..... Ještě by to chtělo svolat mezinárodní tiskovku, aby ty fantastické změny neutekly nikomu.
8. 6. 2020 12:55
Ten psací nápis na zádi....
.... to je dost velká zoufalost.... ;-) Vůbec se k tomu hranatému, moderně/hranatě střiženému autu nehodí....
Avatar - iudex
8. 6. 2020 12:00
Re: Ateca
Mňa na tom exteriéri nič neruší: https://touchit.sk/…eca-fr_nowat.jpg
Ak sa predok priblíži novému Leonu (čo možno očakávať), to bude určite fajn. Ale obávam sa, že to pokazí "modernejší a coolovejší" dotykový interiér.
Avatar - 3_diamanty
8. 6. 2020 11:58
Re: Len horšie
to mas podobne jak aj s faceliftovanym swistom alebo vitarou... clovek tam uz skutocne marne hlada nejake tie realne vylepsenia a prinosy pre zakaznika... alebo aj novy G8 ... voci G7 mi dokonca pride ze je to este skor krok dozadu jak dopredu po technickej a v kabine aj po ergonomickej stranke... a pre mnohych asi aj dizajnovej .... aj ked mne tam uz aspon ta vizaz celkom sedi ... obavam sa ze blizka buducnost aut je uz o brutalnych technologickych kompromisoch ... sice auta budu coraz viac vizualne stylove a kasnou napadne .. ale po technickej stranke hodne uz kompromisne a diskutabilne s coraz kratsou zivotnostou ... a len pekny dizajn nemusi stale stacit k uspechu ... aj ked je pravda ze ta mlada a nova generacia uz coraz viac nakupuje prave ocami .. ... uvidime co bude dalej ... ja by som uvital niekdajsiu jednoduchost aut... ale asi to uz nie je realne ...
Avatar - iudex
8. 6. 2020 11:40
Re: Ateca
Ateca FR c červenej alebo oranžovej je fajn, k tomu motor 2,0TSI a je to super kombo v rámci dostupných SUV.
Avatar - Ada je zase tady
8. 6. 2020 12:28
Re: Len horšie
Výrazným vylepšením by byla ruční brzda!
8. 6. 2020 12:54
Re: Len horšie
.... tak ten CD měnič to je skrytá perla.... :yes: pro sběratele starožitností absolutní "must have".... ;-)
9. 6. 2020 07:39
Re: Ten psací nápis na zádi....
Je to zoufalost Seatu. Na Škodovku jen plácá svoje znáčky a dělá z toho událost.
Avatar - Mikesus
9. 6. 2020 06:57
Re: Len horšie
A víš o tom, že stále jsou dnes auta bez S&S. Např. Corolla 1.2T, vlastně s hybridy celá řada Corolly. i 1,6 v sedanu nemá S&S pokud se nepletu.
Avatar - 3_diamanty
8. 6. 2020 12:37
Re: Len horšie
niektore riesenia by sa mohli vratit... mozno nakoniec prideme aj do bodu ked sa ozaj zisti ze sa to uz so zlozitostou aut prehana a zacnu sa auta opat zjednodusovat... ved pred 20 rokmi bol dizel tiez "ideal" a bolo jedno ci mas miniato alebo luxusne kabrio... takze ktovie... mozno raz opat sa poucime na vlastnych chybach a vratia sa niektore jednoduche ale pritom funkcne riesenia ako klasicka rucna alebo vypadne uz z aut S/S system a podobne.. system pokus omyl sice nie je fakt velmi cool ( sme v dobe kedy by sme to uz mohli robit aj inak a efektivnejsie ) alebo ucinny rozhodne je...
Avatar - 3_diamanty
8. 6. 2020 12:14
Re: Ateca
asi prave interier bude najchulostivejsia cast faceliftu suhlas ... jednemu to moze prist ako plus mat uz vsetko cez displej .. ale ja by som tam tiez nejake dotykove peklo nechcel vidiet...

za mna ten face by som uz tam rad videl po vzore tarraca s takou tou uz kusok clenenou 3D maskou .. ved uvidime... ono aj sucasny face by este nejaky ten cas tiez vydrzal jasne ...
Avatar - 3_diamanty
8. 6. 2020 11:45
Re: Ateca
mne sa na sucasnej atece nepaci ten face este z predosleho leonu lebo zadok je inak fajn a nadcasovy a nie je tu ani co menit ... ale po tomto facelifte uz cakam podstatne modernejsi face po vzore noveho tarraca a noveho leonu .... inak skutocne vemi sikovne posadene SUV :yes: