Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Koncern VW se zapojil do bojkotu reklamy na facebooku

Německý automobilový koncern Volkswagen se stal dalším z řady podniků, které se zapojily do bojkotu reklamy na internetové síti facebook.
Zpět na článek
1. 7. 2020 17:33
V ramci podpory rozmanitosti, drz hubu a krok !
Tenhle hon na carodejnice se zacina opravdu nebezpecne zvrtavat. Facebook "vymazal z internetu" (spolecne s dalsimi soc. sitemi) Tommyho Robinsona, jehoz jedinym provinenim bylo, ze upozornoval na masove znasilnovani britskych deti, ktere systemove kryla britska policie a politici v mnoha mestech po cele zemi. Facebook jednu dobu dokonce daval ban na 30 dni za pouhe napsani Tommyho jmena. A VW ma pocit, ze FB je prilis mekky? A vola po jeste vetsi cenzure a represich? Tohle mi proste hlava nebere.
Uprimne, bez reklam na Skodu, Pepsi, Dove a podobne ... se na Facebooku rad obejdu. Je mi ale jasne, ze Facebook bez rozpaku vymeni svobodu slova za zisky z reklamy a ze socialni site se pod tlakem ostatnich globalnich megakorporaci stane sit socialisticka.
Strasne rad bych proti tomu bojoval, ale od koncernu jsem si nikdy nic nekoupil a nemam to ani v planu. Stejne jako vypiju za rok asi jen 4 Pepsi... Ja na tyhle previty proste nemam ekonomicke paky :)
Avatar - Blue Sun
1. 7. 2020 18:43
Ano,
ano, kdo nebude lhát s námi, bude nemilosrdně likvidován... Zářná to vize té skvělé, dokonalé, nerasové budoucnosti... Kruci, tak proč je tam tolik nenávisti vůči bílým?
Avatar - white label
1. 7. 2020 20:31
Re: Ano,
Je to tak, ty si aspoň (jako modrý) ještě můžeš otevřít hu.bu, ale já už jen čekám, kdy mi přikážou změnu nicku...
1. 7. 2020 18:50
revolúcia
Požiera svoje deti..

Nie tak dávno bol Facebook žiarivým príkladom proaktívnej cenzúry nevhodných názorov.

No a teraz sa z cenzora stal cenzurovaný.
Avatar - twistedTSD
1. 7. 2020 20:32
Lidem hrabe
Nechápu celou tuhle kauzu. Zase trapný korporátní virtue signalling.
2. 7. 2020 09:06
Re: Tak šup další se přidejte
tak nějakých 10% poklesu tam krátkodobě bylo, ale už to zase roste.... škoda, být ten propad větší, tak bych asi nakoupil :-)
Avatar - Machýrek
1. 7. 2020 23:33
Tak šup další se přidejte
Ale houby, akcie furt rostou, zatim žádnej relevantní vliv to nemá, přidejte se další a na chvíli to sundejte
2. 7. 2020 12:35
Proč?
Zajímalo by mě, jak je to doopravdy? Proč by VW + řada dalších firem toužila po ještě větší cenzuře na Facebooku? Vždyť taková tady nebyla ani za komoušů ... Navíc celý ten systém "nenávistných příspěvků" a "porušení pravidel komunity", slouží jen k umlčení kritických názorů k současnému vedení a směřování EU a s nějakou skutečnou "nenávistí" nemá nic společného. Facebook podporuje oficiální politiku EU, tedy invazi migrantů, kteří jsou smrtelné nebezpečí pro rodilé Evropany, a kteří Evropu nakonec zničí. Proč?

A s tou reklamou, není to tak, že řada uživatelů kvůli cenzuře a blokování z Facebooku definitivně odešla (jako já), a že Facebooku klesl počet uživatelů, tedy počet konzumentů reklamy? A inzerenti - firmy, chtějí nějakou masivní slevu? Třeba?

Facebook se stal největší světovou agenturou na manipulaci veřejného mínění, každý jeho neúspěch, oslabení, je dobrá zpráva pro lidi.
Avatar - mariov8
2. 7. 2020 09:02
Jak ušetřit
Nu což, stejně musí marketingové oddělení nyní šetřit. Tohle "gesto" se hodí do krámu.
Avatar - Blue Sun
2. 7. 2020 08:56
Re: Ano,
Jen aby to nevzali všechno v jedné vlně. Co není černé, bude špatné...
Mercedes už přebarvil formule na černo, přitom byly stříbrné.
Avatar - CICERO
1. 7. 2020 22:26
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - CICERO
1. 7. 2020 17:47
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.