Novinky
ProchyToman
3
Byl tam i Rytmaus, Paťko opaleny, potkali ste to jelito od kolotocaru?
Včera jsem se podíval na kamery a na Lučku přes 1 km fronfa na odebrání lístku.
Vypadá to, že v Německu začínají prázdniny a v Chorvatsku je narváno.
Tedy pokud budete na Lučku v sobotu ráno 6-11, tak si počkáte a jízda po přervané dálnici je taky pomalá.
Vypadá to, že v Německu začínají prázdniny a v Chorvatsku je narváno.
Tedy pokud budete na Lučku v sobotu ráno 6-11, tak si počkáte a jízda po přervané dálnici je taky pomalá.
Dúfam, že to nebude také zlé, cestou tam to bolo úplne v pohode. Inak neviem, či je to poloprázdne, ale podľa mňa je tu ľudí celkom dosť.
Stačí se podívat v sobotu, nejlépe kolem 9:00 na kamery Lučka na www.hak.hr.
Myslím si, že se čekalo v Chorvatsku na prázdniny v Německu. Tedy bude těžké konkurovat Němcům.
Myslím si, že se čekalo v Chorvatsku na prázdniny v Německu. Tedy bude těžké konkurovat Němcům.
Je tam alespoň teplo ? Tady to vypadá jako parodie na léto 😁
Teplo je, ale voda ledová
Do Chorvatska se jezdí v srpnu pánové. To je úplně jiná dovolená.
Osvědčilo se mi schéma na jaře exotika a v srpnu hrvatsko. Bohužel, letos tak leda dopr... 😁
Osvědčilo se mi schéma na jaře exotika a v srpnu hrvatsko. Bohužel, letos tak leda dopr... 😁
Však já tam normálně jezdím v červnu, červenci i srpnu. První část mám odfajfkovanou, ovšem srpen je zatím trochu nejistý. Aspoň že jsem těsně před koronou stihnul i tu jarní resp. zimní exotiku, tam bylo moře teplé dost
Nějakej cimprlich ne? Včera po půlnoci jsem výtahl teleskop a sledoval kometu, už byly 4 stupně, ráno pak škrábal okna. Vždyť už je polovina července, co bys chtěl 😁😁
Mne dnes před prací odstřihávali od řídítek 😁 A to bylo jen 10stupnu 😁
se líp obleč 😄
Tak já si upřímně myslím, že třeba na tom se dostat vlastním autem do Chorvatska není vůbec nic špatného, naopak 😄 Daleko fajn je třeba si to i všechno sám zařídit, to pak má člověk pocit opravdové dovolené 😄 My jsme tedy nejen, že jeli sami na vlastní pěst, ale sami jsme si sehnali ubytování přes tyto stránky http😐/www.ubytovanivchorvatsku.cz/…n-split-list.php a veliká spokojenost 😄 byli jsme ve Splitu mimochodem.