Testy
Tá fotka sa ti vážne páči? No každý mame iný vkus, ale je fajn že je na výber pre každého.
Ono to s tými peniazmi je to vždy také ošemetné. Ak by som to hnal do absurdity tak najlepší e😜edičný stroj je toto http😐/tamazpet.transtrabant.cz/ Stojí to prd a obišlo to celý svet. 😊 😊 😊
Nic proti, ale zajímalo by mě kolik má tester zkušeností s podobnými vozy a e😜edičními řešeními? Já po něčem takovém jen pokukuji a zkušenosti mám jen z druhé ruky, ale třeba zrovna ten stan mi přijde že je rozhodně něco za co si to nezaslouží 5 hvězd. V textu je i zmínka, že je to slušný tělocvik což bylo první co mě od pohledu napadlo. Navíc, jak se to chová na dálnici nebo když fouká a je hnusně? Být s tím někde měsíc v kuse, tak mě to bude pěkně s....
Celkově ta nabízená úprava na mě působí ve smyslu "není všechno zlato co se třpytí". Když bych si individuálně vzal jakýkoliv pickup (třeba Hilux) a narval do toho 500k, tak takhle od boku si myslím, že bych si sehnal vhodnější úpravu. Ale klidně mě nějací profíci co tahle auta máte opravte 😊
Já co znám lidi co tohle řeší, tak snad nikdo to nemá jako nové. Teda najdou se profíci z oboru, kteří to vezmou z showroomu a po e😜edici prodávají jako předváděčky..no nebudu jmenovat 😒] 😒] 😒]
Celkově ta nabízená úprava na mě působí ve smyslu "není všechno zlato co se třpytí". Když bych si individuálně vzal jakýkoliv pickup (třeba Hilux) a narval do toho 500k, tak takhle od boku si myslím, že bych si sehnal vhodnější úpravu. Ale klidně mě nějací profíci co tahle auta máte opravte 😊
Já co znám lidi co tohle řeší, tak snad nikdo to nemá jako nové. Teda najdou se profíci z oboru, kteří to vezmou z showroomu a po e😜edici prodávají jako předváděčky..no nebudu jmenovat 😒] 😒] 😒]
tu mas zoznam tej e😜edicnej vybavy https😐/auto-mania.cz/…peni-mitsubishi/ lebo len ten stan kakadu tych 5 hviezd urcite nespravil... to je jasne... ale vsimni si jak je to auto cele naslapane... dokonala ochrana podvozka.. upravene tlmice pruziny.. a razom je z toho nekompromisna masina :yes:
a to uz pritom bezna seriova L200 je fajn... ale toto ... toto je uz doslova pecka stroj :yes:
a to uz pritom bezna seriova L200 je fajn... ale toto ... toto je uz doslova pecka stroj :yes:
lolasea
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Myšleno v evropských podmínkách protože ve výsledku tihlr drsnaci v drsných pickupech jedou max do obydlených oblasti jako ukr. Nebo rom.na cesty kde jezdí místní traktorem či starou Dácii.a obchod máš všude do 10 km..
Ja hlavne nepochopím u niektorých automobiliek, že ti dajú hlavné svetlá s LEDkami či Xenónmi, ale do obrysiek prdnú obyčajné žiarovečky ako keby LEDkové či sulfidky stáli neviem koľko. Práve na tej topperovej fotke to bije do očí.
PS : On je hin z ASX, tak čo sa čuduješ. 😁
PS : On je hin z ASX, tak čo sa čuduješ. 😁
dokonaly terenny stroj .... a presne takato e😜edicna verzia ( ako keby sla na vypravu do jurskeho parku ) sa mi fest paci .... zvyseny podvozok offroadove pneu.. pridavne svetlomety vpredu ... vyvedene nasavanie ....... presne takto ma vyzerat e😜edicny terenak do divociny .. navyse to aj pecka vyzera takyto bodykit https😐/img2.auto.cz/…ull/6499641_.jpg ( uplne ze waw ... v tych doplnkoch je prave ta offroadova krasa ) mimo toho ze je teda hlavne prakticky a funkcny ... dik za tento pekny test.... ehm.. ved uz bolo na case aj nieco skutocne terenne a offrodove otestovat ... :yes: