Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Mitsubishi L200 RockProof Evo2 – Méně práce, více zábavy

14 komentářů

OlomoucPrujem
Maji dycky full stars. Wtf?
Ada je zase tady
normální SUV s dieselem, vypomáhají si lidi jak to jde...
Hammunasakra
Fakt TRŽNÍ CENY nafty na vás
3_diamanty
jedno z tych dokonalych aut na vsetko...... pozeram ze 5 hviezd vau.. co sa stalo... to u mitsu nebyva casto ... ak vobec :-[] ale tentokrat zrejme nie je o com.. kral pickupov je nadalej jasny... a nova L200 opat vladne ... :yes:

dokonaly terenny stroj .... a presne takato expedicna verzia ( ako keby sla na vypravu do jurskeho parku ) sa mi fest paci .... zvyseny podvozok offroadove pneu.. pridavne svetlomety vpredu ... vyvedene nasavanie ....... presne takto ma vyzerat expedicny terenak do divociny .. navyse to aj pecka vyzera takyto bodykit https://img2.auto.cz/…ull/6499641_.jpg ( uplne ze waw ... v tych doplnkoch je prave ta offroadova krasa ) mimo toho ze je teda hlavne prakticky a funkcny ... dik za tento pekny test.... ehm.. ved uz bolo na case aj nieco skutocne terenne a offrodove otestovat ... :yes:
speedfred
Tá fotka sa ti vážne páči? No každý mame iný vkus, ale je fajn že je na výber pre každého.
wakantanka
Ja hlavne nepochopím u niektorých automobiliek, že ti dajú hlavné svetlá s LEDkami či Xenónmi, ale do obrysiek prdnú obyčajné žiarovečky ako keby LEDkové či sulfidky stáli neviem koľko. Práve na tej topperovej fotke to bije do očí.
PS : On je hin z ASX, tak čo sa čuduješ. :D
adamzprahy
Nic proti, ale zajímalo by mě kolik má tester zkušeností s podobnými vozy a expedičními řešeními? Já po něčem takovém jen pokukuji a zkušenosti mám jen z druhé ruky, ale třeba zrovna ten stan mi přijde že je rozhodně něco za co si to nezaslouží 5 hvězd. V textu je i zmínka, že je to slušný tělocvik což bylo první co mě od pohledu napadlo. Navíc, jak se to chová na dálnici nebo když fouká a je hnusně? Být s tím někde měsíc v kuse, tak mě to bude pěkně s....

Celkově ta nabízená úprava na mě působí ve smyslu "není všechno zlato co se třpytí". Když bych si individuálně vzal jakýkoliv pickup (třeba Hilux) a narval do toho 500k, tak takhle od boku si myslím, že bych si sehnal vhodnější úpravu. Ale klidně mě nějací profíci co tahle auta máte opravte :)

Já co znám lidi co tohle řeší, tak snad nikdo to nemá jako nové. Teda najdou se profíci z oboru, kteří to vezmou z showroomu a po expedici prodávají jako předváděčky..no nebudu jmenovat :-[] :-[] :-[]
3_diamanty
tu mas zoznam tej expedicnej vybavy https://auto-mania.cz/…peni-mitsubishi/ lebo len ten stan kakadu tych 5 hviezd urcite nespravil... to je jasne... ale vsimni si jak je to auto cele naslapane... dokonala ochrana podvozka.. upravene tlmice pruziny.. a razom je z toho nekompromisna masina :yes:

a to uz pritom bezna seriova L200 je fajn... ale toto ... toto je uz doslova pecka stroj :yes:
wakantanka
Ono to s tými peniazmi je to vždy také ošemetné. Ak by som to hnal do absurdity tak najlepší expedičný stroj je toto http://tamazpet.transtrabant.cz/ Stojí to prd a obišlo to celý svet. :):):)
frite
Myšleno v evropských podmínkách protože ve výsledku tihlr drsnaci v drsných pickupech jedou max do obydlených oblasti jako ukr. Nebo rom.na cesty kde jezdí místní traktorem či starou Dácii.a obchod máš všude do 10 km..
lolasea
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
mysfusuc
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
elrandi
pergbestcu