Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW vystřihlo úsměvný kompliment novému Mercedesu třídy S

16 komentářů

Venda87
1. Nice S ( hezké S) patří přesně tomu prvnímu záběru na silnici ve tvaru písmene S
2. BMW neslaví 100 let letos, ale slavila je před 4mi roky.
3. V gratulaci od Mercedesu stojí, že "předchozích 30 let", jelikož je Mercedes o 30 let starší automobilka.

Škoda těch nepřesností v článku. Rivalita mezi Stuttgartem a Mnichovem je skutečně velká a je zábava sledovat jejich vzájemné popichování v rámci konkurenčního boje.
Tom Janota
V té reklamě ale píšou, že uplynulých 30 let bylo nudných, ne prvních...
dr.Remorey
Ti nevím. BMW trpi možná takovouhle pověsti, ale tvrzení tohoto typu nejčastěji pochází od znalců, kteří by si nemohli dovolit ani jedničku v základu... Čest vyjimkam.
Arese
Já ti nevím, ale zase pokud se týče naší rómské menšiny a světských, tak ti jednoznačně preferují Hvězdu! 😒] 😒] 😒]
webpaja
Jestli se takhle projevuje část typické klientely MB, tak je skoro ostuda jezdit s hvězdou...
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
hugino
Tak to má byť.Pekné gesto od BMW. Za mňa je Mercedes najlepšia automobilová značka na svete a nové S-ko vyzerá fakt super :yes: Je to vrchol automobilovej techniky.Samozrejme aj BMW aj Audi sú špica takže viac menej záleží na kupujúcom čo mu je bližšie.Medveď je proste Medveď. 😄
traveldrive
Rovnako ako BMW.
_Karel_
Co myslíš bodem 1? Článek to nějak zpochybňuje? Je jasný, že je to dvojsmysl.
MarekRc
Ale prd, oba se pletete. "Previous" se v tomto případě překládá jako "předcházejících", čímž Mercedes taktně říká, že BMW bylo založeno až 30 let po Mercedesu.
Arese
Nové Esko možná "vyzerá fakt super", ale podle mého názoru jen pro asijské oči. 😒 :no:
Josiph
Je mi mnohem bližší Mercedes, než vexláckej fetiš. A jde vidět, že bramboráčci jsou pěkně neklidní. Kdepak Mercedes je pro dospělý kluky a holky, brambory pro puboše každého veku😉
Venezzio
Toto je seriózně jeden z nejhorších motoristických článků, jaký jsem kdy v životě viděl... :no:
Dinar
Je ti bližší? Tak snad abys napsal, jak blízko ses k nějakému dostal? Dva metry, jeden a půl?
iudex
Možno aj prejavuje. Práve včera pred miestnym gymom parkoval zápasník Atilla Végh svoj nový Mercedes (GT 4-door). Tiež to nie je zrovna distingvovaný diplomat, ale človek v chodiaci všade v teplákoch a neschopný súvisle povedať celú vetu. 😒]
https😐/ipravda.sk/…vegh-clanokW.jpg
https😐/www.facebook.com/watch/?…
iudex
Jj, u nás na dedine jazdí každý druhý puberťák v 7er. Na S-ko len závistlivo pozerajú, keď prídu kolotočári, len tí si môžu dovoliť Meďák. 😁