Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan Evropu neopouští. Příští Micru mu však vyvine Renault

15 komentářů

traveldrive
Podľa teba si v nejakej aliancii alebo koncerne značky schválne v modeloch konkurujú? Kokos kam chodíš na takéto kraviny?
Horčica
Všetci sú tupci, iba ty si lietadlo? Taký jednoduchý život by som chcela mať.
Horčica
Ako môže jeden normálny človek napísať takú detinskú hlúposť? Takže jasné je aj to, že to máš nahnisané v hlave.
wakantanka
Čiste technicky súčasná Mircra je tiež defacto jemne prezlečené Clio. Teraz to len oficiálne potvrdili.
Ada je zase tady
Z Nissanu se stal Hnissan :-!
Gagarin235
Nissan se soustředí na přípravu 400Z a do Evropy dá jen takové usilí, aby tu neztratil místo 😒
Všeobecně nejsem zastánce aliance s Renaultem ... už i Peugeot začal na chvíli zas dělat hezká auta .. ale Renault nějak furt nic 😁 Jestli Micra má být konkurentem třeba Hyundaie i20, tak jsou celkem v řiti :-!
lamal
life is easy, natri sa na chleba a hamm

PS: tupče som napisal jemu a nie vsetkym... mozes tento troll nick uklidit...
lamal
Tiez som nazoru, ze s renaultom je to nestastne spojenie, to nedokazuju len udalosti tohto roku, ale aj kadeake veci z minulosti pocinajuc primerou p12 ...
lamal
to nie je ziadne prekvapenie, aj micra 3 generacie bola na aliancnej platforme s 3 cliom...
jhamil
Současnou Micru zabili její cenou. Auto hezké, ale ještě jsem snad žádné na silnici nepotkal.
traveldrive
Clio, Captur = nic?
xxc
Vraj to je nejak modifikovane, uz sme to niekde riesili. Nova Micra asi bude uz Clio.
Arese
....dostane podstatně stravitelnější design, než ta současná ošklivá podivnost.... 😒 😒 😒 :no:
lamal
Na jednej strane Nissan hlasa to ako prevezme ortiel nad tym aby jeho modely boli ciro japonske a vratil sa nejak svojimi modelmi na to miesto odkial prisiel a potom toto😒br />
„Pro příští generaci Micry budeme následovat Renault. Požádáme Renault, aby nám vyvinul a vyráběl novou Micru. Kde se bude vyrábět? Jaká bude strategie? Rozhodnutí je na Renaultu,“

´´Jaká bude strategie? Rozhodnutí je na Renaultu´´ !!! ... ktory konkuruje svojim cliom...

WUT ??? ... toto bude zase jedna velka tragedia a tato agonia bude pokracovat az kym neskonci spojenie s renaultom, alebo pokial neskonci nissan samotny... tupci
lamal
ja hodnotim rozpory medzi tvrdeniami nissanu a tymto clankom... ty tupče.. aky je real snad vedia v aliancii aj nasledky roznych scenarov

ad konkurencia v aliancii, alebo v koncerne, na to sa chod spytat do škodovky ...