Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

A.T.U: ovládáme český autoopravárenský trh

5 komentářů

Klaudius
Reklama, nič iné. Snáď aspoň zaplatená. Inak si tento článok vysvetliť neviem. Pre mňa, ako aktívneho čitateľa auto.cz, článok o ničom. Radšej by som si prečítal niečo nové o autách. :no:
párkrát jsem u nich byl ... nápad je relativně dobrej, ale občas jim kolísá kvalita práce
novým lídrem na trhu nezávislých autoservisů v České republice je: hx😜😐/www.autofit-servis.cz/
autofit je novým lídrem 😃)))
Kubyyyk
O prazdninach sem dal auto do A.T.U ve Varech na pretesneni vejfuku "prej na par dni"....nakonec prebrusovali hlavu coz jeste bylo v pohode protoze byla skrivena!!! Jenze pak to nakej chytrej mechanik daval dohromady a nedal tam olejovy tesneni,takze olej jim pak pri zkusebni jizde vyletel a auto bylo totalne v prd*li!!!!! Kdyz to opravili tak zas od 3tis. otacek netocilo a vubec nejelo,pak uz ani neslo nastartovat!!! Po 3 tejdnech prace zjistili ze v pocitaci maj chyby v nastaveni rozvodu na muj typ motoru ;-\ Nakonec tam Ibiza byla skoro mesic,nez dali vse do poradku a do puvodniho stavu!! Jo v Nemecku to u A.T.U funguje ale v Cechah??? ANI TROSKU!!! Verte mi ze vim co rikam