Novinky
0
Tak sport verze s 1.2 HTP to bude žihadlo >😁
Tak sport verze s 1.2 HTP to bude žihadlo >😁
1.2 je základ,na výběr máš ještě jiné motorizace. :no:
jooo??? max 77kW! teda to pojede... :no:
Chudáci angláni. Tak ostrý nářadí, se určitě pozabíjejí. Zvlášť když jim k těm eifelovkám nedodají boční kolečka proti převrhnutí. 😢
10660 euro je 393000 joooo__???? Tak to asi tezko... Jestli mi date 36.90 za euro jdu do toho !! radost s vama delat obchody!!!
No nevim, na slovensku mame ties vybavu Sport....takties sportove sedadla, a volat atd...., tak ... ??? a predpokladam ze aj normalne v cesku.... takze to niak nepoberam 😄 8-s
To ze to nepoberam, tym myslim jako ze nechapem tuto newsku ... >😁 lebo vsetko to co tam je proste napisane, mame aj na slovensku respektive je aj v cesku.... 😉
Co na tom nechápeš?Píší,že od ledna 2008 bude Škoda v GB nabízet zákazníkům tuto sportovní verzi...to je tak těžké? 😉
A co ma zaujima, ze v lednu 2008 bude skoda v GB ponukat Fabiu Sport, ktora je tu na slovensku a cesku ponukana od uplneho zaciatku ?????
Jiný trh,jiná nabídka verzí.To není nic neobvyklého.Právě bychom měli ocenit,že Škoda upřednostňuje domácí Česko-Slovenský trh. :yes:
Ja proti skodovke nic nemam... sam mam feldicku a som spokojny 😜 (a ked budu penaze, chcu novu fabku...), mna len zaraza, ze ta sprava tu proste imho nema co robit... lebo je nezmyselna, a predpokladam ze proste aj tan v GB tu verziu sport mali us davno, a autor tej spravy mozno ani nevedel ze na slovensku/cesku sa verzia Sport normalne predava...
dokonce i chromovanou koncovku výfuku >😁 sportovní verze jako hrom za příplatek i lepší volant 8-s
Kolik konkurenčních značek nabízí něco podobného?Toto má jen "povrchový" sportovní kit,který má za úkol individualizaci,nic víc,nic míň.
Skor by ma zaujialo, kedy bude nova fabka RS , ake bude mat motory, a ci bude aj niak inac oplechovana, ako napr fabia S2000 (asi mozem snivat co >😁 >😁 )
v Anglicku ta Skodovka nejak boduje. Tie zamracene, ponure ksichty z tej hmly fakt nemaju o autach vela znalosti.
Sakra,seki,zase kopeš? 😉 P.S.nepodceňuj anglány... 😄
Škoda nabízí vkusný styling kit,který má za úkol udělat Fabii stylovější,působivější,auto tímto získá pěkný sportovní šmrnc...pro lidi co mají rádi odlišně upravené vozy za pár babek je to super. :yes:
spis jde o to, udrzet tradici..stara Fabka Rs byla zadana, tak museji neco nabidnou i nyni. Jen aby se zakaznik neurazil, ze s nim uz nepocitaji. Ale pochybuju ze si to nekdo koupi, radsi pujde treba pro Sviste
za par babek jo??? no nevim nevim. 25 tisic za koncovku vyfuku v hodnote 500Kč, zadní spojler-pokud vezmu i nastřik tak 6000kč, přední spojler tak 8000kč a difuzor? >😁 kousek plastu ktery se tvari jako difuzor ale ani vedle neho nelezel! a ani tam nebude fungovat protoze z toho vic jak 130km/h nevytahnes >😒] at zije HTP >😁
Prichádza dravec všetkých dravcov!!! Na prvý pohľad upúta neuveriteľná žltá farba, pri ktorej vyzerá aj Ferrari ako šúpák s neuveriteľným nádychom dynamiky. Ďalej sú neuveriteľné dynamické vlastnosti podrthnuté =predným nárazníkom, s ktorým sa autoerodynamika môže porovnávať len s McLarenom F1!!!Vzadu vás pirivíta spojlem, ktorého prítlačný účinok závidia aj inžinieri z Ferrari.
Ale úplna lahôdka je zadný spojler, ktorý by mohol závidieť aj Michel ShuMACHER keď PILOTOVAL F1. :-! Pod kapotou sa nachádza vysoko otáčkový, vysokovýkonný a VYSOKOzastaralý motor, ktorý zaručuje autu neuveriteľné dynamické vlastnosti, že Fabia sa stala obľúbeným pretekrárských náčiním aj pilotov draksterov!!!
Estetickosť podtrhujú elektrónové disky a superšportové kolesá!
Vo výbave potom absentujú také zbytočnosti ako ABS. Pokračuje to absenciou prístrojovej dosky, sedadiel...
Ale úplna lahôdka je zadný spojler, ktorý by mohol závidieť aj Michel ShuMACHER keď PILOTOVAL F1. :-! Pod kapotou sa nachádza vysoko otáčkový, vysokovýkonný a VYSOKOzastaralý motor, ktorý zaručuje autu neuveriteľné dynamické vlastnosti, že Fabia sa stala obľúbeným pretekrárských náčiním aj pilotov draksterov!!!
Estetickosť podtrhujú elektrónové disky a superšportové kolesá!
Vo výbave potom absentujú také zbytočnosti ako ABS. Pokračuje to absenciou prístrojovej dosky, sedadiel...
Trapko, malo invencie, snaz sa viac, vyznieva to trapne
Trapne vyznievá, že u nás stojí táto Fabia takmer 600 000!!!
Brečíš na špatném místě,to že má slovenská koruna slabý kurz,za to Škoda opravdu nemůže. 😲
Tomiss, nehovorím o tej našej, ale o tej vašej. Veď sa pozri na autosalón brno, kde bola ako príplatková výbava dokonca aj ABS!!! A cena 580 000Kč!!!Neveril som vlastným očiam. 😲
Tu to máte dvaja mudrci!: Zátorka"[]" ZNAMENá, žE TEXT JE ROZPOLENý, ABY BOLA web stránka celá😒br />
news.auto.cz/?…[]...[]...GI_46693cf3d488e&[]...
[]...ga_id=GH_46693fc31f7f6
news.auto.cz/?…[]...[]...GI_46693cf3d488e&[]...
[]...ga_id=GH_46693fc31f7f6
very good >😁
😉 😄
Nejak si sa sekol, kamoško, jeden neregistrovaný nick a dve IP adresy.....nevieš sa zmestiť do kože, Daniel?
Hej, ty ubožiak: Najlepšia bude asi ťažká ignorácia.Toto si povedal. A teraz reaguješ na môj každý druhý príspevok. Úprimne, trápny ako kopa k o v i e n si práve ty. Úplny úbožiak. :no: :no: :no: :no: :no: :no: 8-s
Ale jo, kdybych si MUSEL koupit Fabii, tak jedině sport, 1.6 benzín. Vypadá v porovnání se sérií pěkně. Ale kdybych si MUSEL koupit malý auto, Svišť by byl jasná volba. Je rozkošnej 😄
Co je na tom aute Sport? Sedacky a spoiler? A co z toho ked sa to ledva pohne z miesta? Aby to mohol byt sport by tam musel byt motor minimalne 1.8 benzin alebo 2.0 TDI. Inak je to smiesne...
Tak s tou 2.0 TDI jsi trošku ujel, ne? Jó kdybys napsal 2.0 (T)FSI, to by bylo jiný. Tak velký diesel by byl strašně těžký, upřímně si myslím, že i ta 1,9TDI, co tam strkaj, je moc. Na druhou stranu dokud VW nepříjde s dlouho slibovanou 1,6TDI, nezbude zájemcům o silnější diesel nic jinýho, než se spokojit s 1,9TDI...
1,6TDI? prosim te z ceho? z cerpadla a trysky? jo mozna jo ale jako trivalec a jeste 55kW >😁
ne jestli chce vw group u me uspet musi prejit na common rail a to ne jen u audi A4 ale plosne. a az se dockam nejakeho 1,6 TDI CR s vykonem kolem 130koni tak pak si mozna skodovku koupim, ale silne o tom uvazuju :no:
ne jestli chce vw group u me uspet musi prejit na common rail a to ne jen u audi A4 ale plosne. a az se dockam nejakeho 1,6 TDI CR s vykonem kolem 130koni tak pak si mozna skodovku koupim, ale silne o tom uvazuju :no:
tohle by bylo docela chude RS jak vzhledem tak motorem dejte tam aspon 147kw a budu o tom uvazovat
Ucelem tohoto auta neni konkurovat sportovnim verzim konkurence, ale nabidnout zakaznikum to co chteji. Tipoval bych, ze se vetsina stejne proda s nejmensim HTP. Podstatne naklady na provoz auta v GB je totiz pojisteni a to se mimojine odviji od velikosti motoru. A proc verze sport? Protoze to zakaznik chce. Lita kola, sportovni sedacky, volant... bez toho by byla dcera(syn, manzelka...) dost zklamana.
Jeden z nejprodavanejsich modelu octavie v irsku(podobny trh) je "dual zone". Temer plna vybava, tentokrat bez "sportovnich" prvku, prece jenom kupujici se uz nepotrebuje predvadet u skoly. A motor? TDI? kdepak! 1.4.
Takze vysmivat se tady skodovce je trochu mimo misu. Ta totiz moc dobre vi, co dela. Nevi nekdo kde byse dali najit prsne statistiku a vyvozech, motorizaci, vybave atd.?
Jeden z nejprodavanejsich modelu octavie v irsku(podobny trh) je "dual zone". Temer plna vybava, tentokrat bez "sportovnich" prvku, prece jenom kupujici se uz nepotrebuje predvadet u skoly. A motor? TDI? kdepak! 1.4.
Takze vysmivat se tady skodovce je trochu mimo misu. Ta totiz moc dobre vi, co dela. Nevi nekdo kde byse dali najit prsne statistiku a vyvozech, motorizaci, vybave atd.?
Ucelem tohoto auta neni konkurovat sportovnim verzim konkurence, ale nabidnout zakaznikum to co chteji. Tipoval bych, ze se vetsina stejne proda s nejmensim HTP. Podstatne naklady na provoz auta v GB je totiz pojisteni a to se mimojine odviji od velikosti motoru. A proc verze sport? Protoze to zakaznik chce. Lita kola, sportovni sedacky, volant... bez toho by byla dcera(syn, manzelka...) dost zklamana.
Trochu sa mýliš, je to naopak. Škoda, neponúka, čo zákazníci chcú, ale na čo majú. A zákazníci kupujú, šo Škoda ponúka. Ver alebo nie, väčšina športovo založených by chcela aspoň slušný dvojliter s biturbom...
Škoda ponúka Fábku so športovým lookom, nič viac a nič menej.
Rozhodne to nie je športové auto, snaží sa iba tak vyzerať a najmä odlíšiť sa od bežných sérioviek. Nestačí Ti to? Bež si kúpiť emkového bavoráka ak na to máš.
Tvrdých kritikov by som sa spýtal, čo bolo športové na Škode 110R? Okrem vzhľadu? Napriek tomu má to autíčko šmrnc aj dnes, hoci už patrí skôr medzi veterány.
Osobne sa mi nová Fabia nepáči, a ani verzia Sport by ma ku kúpe neprimäla. Ale mnohým sa môže páčiť a má vcelku dobrú cenu. Dvojdverák so skrátenými pružinami a silnejším motorom by ale zaujal viac. 😉
Škoda ponúka Fábku so športovým lookom, nič viac a nič menej.
Rozhodne to nie je športové auto, snaží sa iba tak vyzerať a najmä odlíšiť sa od bežných sérioviek. Nestačí Ti to? Bež si kúpiť emkového bavoráka ak na to máš.
Tvrdých kritikov by som sa spýtal, čo bolo športové na Škode 110R? Okrem vzhľadu? Napriek tomu má to autíčko šmrnc aj dnes, hoci už patrí skôr medzi veterány.
Osobne sa mi nová Fabia nepáči, a ani verzia Sport by ma ku kúpe neprimäla. Ale mnohým sa môže páčiť a má vcelku dobrú cenu. Dvojdverák so skrátenými pružinami a silnejším motorom by ale zaujal viac. 😉
Klaudius, skombinovať HTP a 16" kolesá je čístý tuzing. Je fakt, že sa to predá a ľudia to chcú ale nič to na veci nemení.
Škoda 110R nebol len nejaký oplastovaný športový pokus - že pridáme tam krídlo a chrómovú koncovku, už len tie bezrámové dvere 😄
Na a čo sa týka motora, oproti sérii tam bola iná hlava, vačka, piesty, dvojstupňový karburátor...
Škoda 110R nebol len nejaký oplastovaný športový pokus - že pridáme tam krídlo a chrómovú koncovku, už len tie bezrámové dvere 😄
Na a čo sa týka motora, oproti sérii tam bola iná hlava, vačka, piesty, dvojstupňový karburátor...
Véď som to napísal - športový look. Nie je to športové auto, len sa snaží tak vyzerať.
110R bolo skôr štýlové ako športové auto. Áno, o deci väčší motor ako v stovke, mierne zvýšený výkon. Nádherné auto aj dnes, to sa poprieť nedá. Ale športovým by som ho nazval s výhradami aj v kontexte doby. 😉
110R bolo skôr štýlové ako športové auto. Áno, o deci väčší motor ako v stovke, mierne zvýšený výkon. Nádherné auto aj dnes, to sa poprieť nedá. Ale športovým by som ho nazval s výhradami aj v kontexte doby. 😉
Tak nevím nevím, musím říct, že fabia 1 na mě působila mnohem sportovněji a hlavně interiérem. Ta palubka u fabie 2 na mě působí jako bych řídil nějaké MPV, což má za vinu ten vytáhlý středový panel na horu, ale jinak autíčko je to příjemné.