Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Tahle klasická auta letos slaví jubilea. Připomeňte si je, stejně jako jejich moderní ekvivalenty

Prodejní trháky minulých dekád se vrací, ale v mnohých úpravách zásadně přibylo elektrických drátů a ubylo nároků na řidiče. Z minula zůstalo velmi málo, někdy skoro nic.
Zpět na článek
22. 9. 2020 08:47
Rozmáhá se nám tady takový nešvar...
... "rychlokvašená odpadová novinářská vata". :-( :no: :no: :no:
Avatar - wakantanka
21. 9. 2020 20:20
To kto toto zosmolil?
Že som sa z článku nedozvedel čo je moderným ekvivalentom Quattra by som možno ešte pochopil, ale C4 že má byť nasledovníkom SM? Akože v čom?
21. 9. 2020 22:48
Re: To kto toto zosmolil?
Jj. Měl ten vohnout radši napsat natvrdo, že z Citrónu je z novátorské luxusní a fantastické značky smrdutej lowcost a aby mohli aspoň uvažovat i pseudopeémii, museli vymyslet značku DS (odkaz na dávný model)...a rovnou napsat, že z výše uvedených důvodů už SM následovníka ani omylem nemá.
Tak to prostě je.
22. 9. 2020 07:16
Re: To kto toto zosmolil?
Citroen už veľmi nemá ekvivalenty k minulým modelom, skôr náhražky, ktoré zďaleka nedosahujú ich úrovne a sú hanbou značky. Síce tiež jedného Citroena mám, ale u užitkáča sa našťastie až toľko pokaziť nedá. Aj keď bez kopancov to tiež nie je.
22. 9. 2020 11:27
Re:
Ja by som rád vedel, na akého boha tu píšu "Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse." - nežiadúci príspevok prekáža úplne rovnako, akurát ma iný obsah. To je taký problém tento balast jednoducho zmazať?

EDIT: Niekto si to prečítal a urobil nápravu. Chvála mu za to. :yes: