Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

TSK Praha zveřejnilo kuriózní nehody z tunelu Blanka. Z jejich sestřihu je virál

21 komentářů

Mikesus
Já bych to raději selektoval už v autoškole. Bohužel dnes udělá řidičák ( i kdyby to mělo být až na 12.pokus ) i cvičená opice.
kari.laz
Asistenční systém na debilitu neexistuje, to je jediný a celý roblém.
Ham.
Existuje, statný asistent u Chocholouška v ústavu. 😄
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mikesus
Neboj. Já to potkavam denně, mj.i v Blance. tohle mne rozhodit nemuze. Proc bych mel dělat řidičák na 12.pkus? Bud umím nebo ne. To není o štěstí, ale o znalostech.
traveldrive
Za čo mínusové body? Za nick, to Ti ešte nedošlo?
Blue Sun
Spíš tunelová klasika "čumím všude kolem a jé, najednou auto"... Jelikož se občas nechávám i vozit, tak mám právě čas koukat, co lidi dělají, a je to fakt zábava. Autu a provozu se věnuje tak jeden z pěti, ostatní koukají do mobilů, novin, rozvážkových knih a podobných publikací...
Mikesus
Ale jo. Par takových tu je.
Blue Sun
Hm, docela by mě zajímalo, za co vlastně u toho příspěvku dostávám minusy... Neříká nic o tom, že bych schvaloval asistenční systémy nebo je dokonce nařizoval, jen prostě realisticky hodnotí situaci. Inu, zjevně při jakékoli zmínce o "oprávněnosti" jejich zavádění z pohledu státu a unijních orgánů (a že jim tohle video i mnohá jiná dávají mocnou zbraň) všichni Poslední Správní Řidiči začínají vidět rudě a přestávají přemýšlet.
Uživatel_5340709
Dobrej matroš musel být ten týpek s Tatrou, a nebo mu spíš nebrzdila. 😄
jiras_
Na tohle je dobrá tramvaj, hlavně stará T3, člověk sedí výše a všechno vidí. Ale není to pro slabší povahy, vyjet pak do provozu když člověk ví, co za jelita jezdí a hlavně kolik jich je...
Ozzman
No to Mondeo vs Tatra je brutál, chlap měl fakt štěstí ,že vystoupil dříve.
Blue Sun
Inu, když vlastnictví řidičáku je dnes právo a ne výsada, nemůžeme se divit takovým výsledkům. A ani tomu, že nejrůznější vládní a nadvládní organizace chtějí odstranit lidský faktor ze silnic. Ve finále si za to můžou lidi jen a jen sami.
Blue Sun
vidím tyhle nehody, říkám si, jaký materiál asi sedí za volantem. A pak se ani nedivím tlaku na zavedení asistenčních systémů.
jiras_
A s kým ten sex bude mít?😁
Blue Sun
Což je dost smutné. Ale když jsem se do téhle diskuse vrátil po článku o baterii od Porsche, asi mě to ani nepřekvapuje. Hned druhý příspěvek v diskusi se zbytečnými osobními útoky na lidi, kteří tam v té době ani nepsali...
esacle
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
tarpcomsi
Blue Sun
Hm, tak to by tu lidi byli ještě větší odpad, než bych čekal. To snad ne, tomu nevěřím.
CICZERO
CICZERO