Videa
vidím tyhle nehody, říkám si, jaký materiál asi sedí za volantem. A pak se ani nedivím tlaku na zavedení asistenčních systémů.
Asistenční systém na debilitu neexistuje, to je jediný a celý roblém.
Já bych to raději selektoval už v autoškole. Bohužel dnes udělá řidičák ( i kdyby to mělo být až na 12.pokus ) i cvičená opice.
CICZERO
Majký, přál bych Ti na den stát se tím: ´´na 12 pokusem´´ 😁 Jsou věci mezi nebem a zemí, který neovlivníš... ale ZAPLATIS 😁 ..a pak seš rád, že RP máš...
A jetstli se po tom videu bojiš jezdit, tak si kup OTčko, nebo F150 a né papirovou toyotu
Chavez…
A jetstli se po tom videu bojiš jezdit, tak si kup OTčko, nebo F150 a né papirovou toyotu
Chavez…
Hm, docela by mě zajímalo, za co vlastně u toho příspěvku dostávám minusy... Neříká nic o tom, že bych schvaloval asistenční systémy nebo je dokonce nařizoval, jen prostě realisticky hodnotí situaci. Inu, zjevně při jakékoli zmínce o "oprávněnosti" jejich zavádění z pohledu státu a unijních orgánů (a že jim tohle video i mnohá jiná dávají mocnou zbraň) všichni Poslední Správní Řidiči začínají vidět rudě a přestávají přemýšlet.
Za čo mínusové body? Za nick, to Ti ešte nedošlo?
Hm, tak to by tu lidi byli ještě větší odpad, než bych čekal. To snad ne, tomu nevěřím.
esacle
*** - úžаsné sеznаmovaсí místo prо dоspělé, ktеří chtějí najít partnеra, který bude mít sex
Prej, trochu mě to rozhodilo... 😒] 😒] 😒] :yes: JSEM BATEMAN PATRICK BATE MAN