Videa
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5340709
2
Dobrej matroš musel být ten týpek s Tatrou, a nebo mu spíš nebrzdila. 😄
Blue Sun
3
Spíš tunelová klasika "čumím všude kolem a jé, najednou auto"... Jelikož se občas nechávám i vozit, tak mám právě čas koukat, co lidi dělají, a je to fakt zábava. Autu a provozu se věnuje tak jeden z pěti, ostatní koukají do mobilů, novin, rozvážkových knih a podobných publikací...
CICZERO
jiras_
1
Na tohle je dobrá tramvaj, hlavně stará T3, člověk sedí výše a všechno vidí. Ale není to pro slabší povahy, vyjet pak do provozu když člověk ví, co za jelita jezdí a hlavně kolik jich je...
Ozzman
1
No to Mondeo vs Tatra je brutál, chlap měl fakt štěstí ,že vystoupil dříve.
vidím tyhle nehody, říkám si, jaký materiál asi sedí za volantem. A pak se ani nedivím tlaku na zavedení asistenčních systémů.
Asistenční systém na debilitu neexistuje, to je jediný a celý roblém.
Já bych to raději selektoval už v autoškole. Bohužel dnes udělá řidičák ( i kdyby to mělo být až na 12.pokus ) i cvičená opice.
Hm, docela by mě zajímalo, za co vlastně u toho příspěvku dostávám minusy... Neříká nic o tom, že bych schvaloval asistenční systémy nebo je dokonce nařizoval, jen prostě realisticky hodnotí situaci. Inu, zjevně při jakékoli zmínce o "oprávněnosti" jejich zavádění z pohledu státu a unijních orgánů (a že jim tohle video i mnohá jiná dávají mocnou zbraň) všichni Poslední Správní Řidiči začínají vidět rudě a přestávají přemýšlet.
Za čo mínusové body? Za nick, to Ti ešte nedošlo?
Hm, tak to by tu lidi byli ještě větší odpad, než bych čekal. To snad ne, tomu nevěřím.
tarpcomsi
esacle