Novinky
0
Mně se tohle auto líbí, už se těším, až se dostane do Evropy, případně až se v Evropě bude vyrábět. Mně by Sandero naprosto vyhovovalo po stránce designu a hlavně rozměrově. Asi až čas ukáže, jak je na tom po stránce spolehlivosti a případně ochrany proti korozi. Jinak bych to bral z fleku!
Přejít do diskuze
Laguna se musí vidět naživo ,na fotkách se jí nemůžeš dívat upřímně do očí,jinak je krásná,osobitá,i když někdy si říkám,že by jí více slušely světlomety ze studie Fluence.Ale opravdu jen někdy.....Ale nemůžu se dočkat coupé nebo GT :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Ádo,myslím že na tenhle příspěvek jsi nemusel odpovídat,nebyl směrován na tebe >😁 Ale už zase mlč 😉
Mam lepsi auto, nez bys cekal 😉 Nejsem duchodce a nikdy jsem nebyl komunista. Nic me nezere a prachu mam dost. Jen se nad vami bavim. Musite mit tezke mladi, pokud se obdivujete jihoamericke mutaci rumunske Dacie. >😒] >😒] >😒]
Mam lepsi auto, nez bys cekal 😉 Nejsem duchodce a nikdy jsem nebyl komunista. Nic me nezere a prachu ma dost. Jen se nad vami bavim. Musite mit tezke mladi, pokud se obdivujete jihoamericke mutaci rumunske Dacie. >😒] >😒] >😒]
Teda že i důchodce bude psát názory k levnýmu renaultu jsem nečekal. Ale aspoň chápu ten úlet cos tu bnapsal. Měl si těžký válečný mládí, pak byla 40 let tvojí modlou rudá knížka a dneska je asi jediný pro tebe dostupný auto tahle plečka. A to tě žere vid? To je sakra smutbnej život. Ale nechat se takhle zlomit? Vždyt žibvot neni jen o autech a penězích který na ně nemáš .... 😲
A já vám říkám. Dejte Laguně III chvíli čas. Jde jen o zvyk.
Naopak na první pohled líbivé karoserie často velmi rychle zevšední.
Uzraje nám pánové jako víno. Když vidím rozsvícené koncovky...a to jsme zatím jen u sedanu. Každým novým pohledem zjišťuji, že je to pan kočár.
Po novém roce vyjede grandtúrek a to bude teperv mazec.
Sandero je opravdu hezčí Logana. Jenže. Když současná verze Loganu má takový úspěch a ještě nevytáhl všechny trumfy, není důvod po změně.
Navíc když vidím koncepty Loganu na rok 2010 4x4, mám pocit, že Renaulťákům hráblo.To je pánové naprosto drsná konkurence těm největším hráčům na trhu. Uvidíme. :yes:
Naopak na první pohled líbivé karoserie často velmi rychle zevšední.
Uzraje nám pánové jako víno. Když vidím rozsvícené koncovky...a to jsme zatím jen u sedanu. Každým novým pohledem zjišťuji, že je to pan kočár.
Po novém roce vyjede grandtúrek a to bude teperv mazec.
Sandero je opravdu hezčí Logana. Jenže. Když současná verze Loganu má takový úspěch a ještě nevytáhl všechny trumfy, není důvod po změně.
Navíc když vidím koncepty Loganu na rok 2010 4x4, mám pocit, že Renaulťákům hráblo.To je pánové naprosto drsná konkurence těm největším hráčům na trhu. Uvidíme. :yes:
Ano to byla reakce na toho k.r.e.t.e.n.k.a "co je zase tady"... Ty jeho zapskle hlody se jiz nedaji cist a jenom tady zabira misto jinym, kteri by radi diskutovali k tematu. Jinak souhlas, Ghosn je spicka v automobilove branzi a diky nemu bude aliance Renault-Nissan nadale rust. Tudiz od akcionaru Renaultu to byl dobry tah ho angazovat v jejich managementu a ovoce se podle me jiz brzy dostavi v novych modelech. 😉 Urc. rekneme "neduslednost" v nekterych oblastech je jiz zda se nenavratnou minulosti a Laguna III je toho zdarnym prikladem... :yes:
Člověk na to koukne a řekne si:zaměřeno na cenu...platforma od Dacie Logan,palubovka opět "alá Logan" s mírnýma retušema...co však musím pochválit je design,který je o třídu lepší Logana nebo již dosluhující Thalie.Co je však velmi zajímavé,že Renault v případě vozů nižších tříd např.nové Clio nebo i tento kousek,volí vcelku přijatelný design,kdežto v případě svých vrcholných modelů,např.nová Laguna,pořád divně e😜erimentuje.Copak si u Renaultu nevzali ponaučení z Vel Satisu,.Avantime atd.?
To byl příspěvek pro Adika?
Já bych jen malinko připoměl všem buďto zdegenerovaným, nebo jiř převychovaným anebo všem řiťolezcům z historie.
V době, kdy RENAULT pomohl vyhrát II světovou válku svými tanky, tak pan A.H vytáhl Porscheho se svým VW proti zbytku světa. Dnes budeme šlapat po těch, kterým vůbec vděčíme za naše životy? Dnes budeme uctívat ty, kteří nás chtěli v lepším případě poněmčit, v tom horším vyhladit?
Auto.cz je germanofilským plátkem, který plíživě a naprosto latentně masíruje.
Hnus!!!
PS: Sandero bude hitem v jižních zemích. Sandero je proti Fabce naprostej frajer.
Sandero je výborným tahem Renaultu, stejně jako Logan v Evropě.
Ghodon je managerská špička, která ví, co dělat.
:yes:
Já bych jen malinko připoměl všem buďto zdegenerovaným, nebo jiř převychovaným anebo všem řiťolezcům z historie.
V době, kdy RENAULT pomohl vyhrát II světovou válku svými tanky, tak pan A.H vytáhl Porscheho se svým VW proti zbytku světa. Dnes budeme šlapat po těch, kterým vůbec vděčíme za naše životy? Dnes budeme uctívat ty, kteří nás chtěli v lepším případě poněmčit, v tom horším vyhladit?
Auto.cz je germanofilským plátkem, který plíživě a naprosto latentně masíruje.
Hnus!!!
PS: Sandero bude hitem v jižních zemích. Sandero je proti Fabce naprostej frajer.
Sandero je výborným tahem Renaultu, stejně jako Logan v Evropě.
Ghodon je managerská špička, která ví, co dělat.
:yes:
Koukam, ze mistni sasek se zase probouzi k zivotu a neco "inteligentniho" jako vzdy nam tady vnucuje. Jdi se uz konecne bodnout, ty k.r.e.t.e.n.e xenofobni a neza*irej tady zbytecne diskuse necim cemu vubec nerozumis... :no: 😉
myslis jako jet s fabii po 4000 do servisu s gumama sjetejma na platno? >😁 aby si tam s tou fabii po 200t km dojel >😒]
Skľudni sa. Ešte nedávno si bolo treba novú škodovku najprv doma na kolene dokončiť, aby sa s ňou dalo vôbec jazdiť. V tej dobe boli Renaulty už dávno niekde inde.
ten servis by som, v porovnaní s Fabiou odhadoval tak 1:1. 😉
ten servis by som, v porovnaní s Fabiou odhadoval tak 1:1. 😉
Jiste. Alespon to neni tak hnusne jako rendlik Megere. Otazka je, kolikrat v porovnani s Fabii s tim budes muset behem prvnich 200 tisic km do servisu. >😒]
Môže byť. Ale vzhľadovo aj priestorom to vyzerá byť o konskú hlavu lepšie ako fabia II. 😉