Novinky
Člověk na to koukne a řekne si:zaměřeno na cenu...platforma od Dacie Logan,palubovka opět "alá Logan" s mírnýma retušema...co však musím pochválit je design,který je o třídu lepší Logana nebo již dosluhující Thalie.Co je však velmi zajímavé,že Renault v případě vozů nižších tříd např.nové Clio nebo i tento kousek,volí vcelku přijatelný design,kdežto v případě svých vrcholných modelů,např.nová Laguna,pořád divně e😜erimentuje.Copak si u Renaultu nevzali ponaučení z Vel Satisu,.Avantime atd.?
A já vám říkám. Dejte Laguně III chvíli čas. Jde jen o zvyk.
Naopak na první pohled líbivé karoserie často velmi rychle zevšední.
Uzraje nám pánové jako víno. Když vidím rozsvícené koncovky...a to jsme zatím jen u sedanu. Každým novým pohledem zjišťuji, že je to pan kočár.
Po novém roce vyjede grandtúrek a to bude teperv mazec.
Sandero je opravdu hezčí Logana. Jenže. Když současná verze Loganu má takový úspěch a ještě nevytáhl všechny trumfy, není důvod po změně.
Navíc když vidím koncepty Loganu na rok 2010 4x4, mám pocit, že Renaulťákům hráblo.To je pánové naprosto drsná konkurence těm největším hráčům na trhu. Uvidíme. :yes:
Naopak na první pohled líbivé karoserie často velmi rychle zevšední.
Uzraje nám pánové jako víno. Když vidím rozsvícené koncovky...a to jsme zatím jen u sedanu. Každým novým pohledem zjišťuji, že je to pan kočár.
Po novém roce vyjede grandtúrek a to bude teperv mazec.
Sandero je opravdu hezčí Logana. Jenže. Když současná verze Loganu má takový úspěch a ještě nevytáhl všechny trumfy, není důvod po změně.
Navíc když vidím koncepty Loganu na rok 2010 4x4, mám pocit, že Renaulťákům hráblo.To je pánové naprosto drsná konkurence těm největším hráčům na trhu. Uvidíme. :yes:
Mně se tohle auto líbí, už se těším, až se dostane do Evropy, případně až se v Evropě bude vyrábět. Mně by Sandero naprosto vyhovovalo po stránce designu a hlavně rozměrově. Asi až čas ukáže, jak je na tom po stránce spolehlivosti a případně ochrany proti korozi. Jinak bych to bral z fleku!
ten servis by som, v porovnaní s Fabiou odhadoval tak 1:1. 😉
Já bych jen malinko připoměl všem buďto zdegenerovaným, nebo jiř převychovaným anebo všem řiťolezcům z historie.
V době, kdy RENAULT pomohl vyhrát II světovou válku svými tanky, tak pan A.H vytáhl Porscheho se svým VW proti zbytku světa. Dnes budeme šlapat po těch, kterým vůbec vděčíme za naše životy? Dnes budeme uctívat ty, kteří nás chtěli v lepším případě poněmčit, v tom horším vyhladit?
Auto.cz je germanofilským plátkem, který plíživě a naprosto latentně masíruje.
Hnus!!!
PS: Sandero bude hitem v jižních zemích. Sandero je proti Fabce naprostej frajer.
Sandero je výborným tahem Renaultu, stejně jako Logan v Evropě.
Ghodon je managerská špička, která ví, co dělat.
:yes: