Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Přehnaná korektnost automobilových reklam: Komu vlastně vadí?

Historie automobilových reklam je plná přešlapů, nad nimiž mravokárci padají do mdlob. V poslední době se k tomu přidávají neřízené akce, které chtějí jen vyvolat pozornost.
Zpět na článek
17. 10. 2020 08:51
tvl
Tolik slov, tolik rozboru, pro nic. U testu auta za 4 mega se kolikrát nedozvíme moc o jízdních vlastnostech, převodovce, motoru. Jen že to jede jak píchlá svine. Tady to roluješ dolu, kdy to nemá konce a rikas si, tvl, fakt už jsme jako lidi otočený perdelí napřed. Opravdu obdivuji autora že si dal tolik práce.
17. 10. 2020 09:04
Dovedete si představit ...
... že by se černoch někam nevešel, ale běloch ano ?

Po pár návštěvách USA si to představit určitě dovedu. Ale áť mě někdo neosočí z rasismu, i leckterý americký běloch by s nástoupením do brouka měl velký problém.
17. 10. 2020 18:49
Vsetkych, ktori maju problem s obsahom reklam
a nielen reklam, by mal existovat kurz pochopenia spolocenskeho diania, lebo zjavne maju so sebou problem, ci z detstva, pofidernou vychovou, citanim nezmyslov, osobnostnymi komplexami, nedostatkami, chorym egom atd... co sa nasledne prejavuje v preexponovanej reakcii na rozne podnety a neschopnosti sa povzniest nad prijimanu myslienku.

Reklama na FordKa je super. Nad auto by som nainstaloval aj laser, aby ostreloval hore sediace, ktore sa chystaju na WC.