Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Volkswagen Golf přijíždí ve verzi TGI, na CNG slibuje dojezd až 400 km

Po Škodě Octavii a Audi A3 dostává pohonnou jednotku na CNG i osmá generace Volkswagenu Golf.
Zpět na článek
23. 10. 2020 21:57
Re: plyn
Ano a jeto další zcela absurdních rozhodnutí, která vedení VW v poslední době dělá jak na běžícím pásu.... :-( :-( :-( :no:
23. 10. 2020 18:44
Re: plyn
VW nic nepresadzuje. Len vyuziva existujucu infrastrukturu, aby si pomohol k nizsim emisnym pokutam. Do roku 2025 koncern s CNG skonci. To to je podla vyjadreni posledna generacia vyuzivajuca plyn.
23. 10. 2020 16:06
Re: plyn
Jak ztrapňuju to jsou přeci tvoje slova :D Pitomci ve VW nevědí, že ropa a plyn dojde a klidně představují i přes tvé jasné vysvětlení auto na plyn, který za 250 let dojde. A že to je za chvilku a my už nemáme moc času na to aby to lidstvo vyřešilo ;-) Jako palivo se spotřebuje asi 70% vytěžený ropy to už jsem ti říkal. Ty si to furt neumíš zapamatovat. To by si ale jako vysokoškolák měl zvládnout zapamatovat si jedno číslo, který ti někdo řekne několikrát.

Hele tohle je celkem zajímavý počtení a možná by sis tu knížku mohl koupit ať tady nešíříš hoaxy o brzkým vyčerpání ropy.

https://sciencemag.cz/…silnich-paliv/2/

Teď mě napadlo nejseš členem nějaký sekty? Máš takový hrozně ortodoxní divno názory, tak si říkám kde ti asi takhle vymyli palici?!

PS: ano jsem velice hrdý na to, že jsem nejvulgárnější diskutér. Na co seš hrdý ty? :D
23. 10. 2020 14:01
plyn
Paní učitelka na ZŠ říkala, že ropa a plyn jednou dojdou, takže nechápu proč VW něco takového teď představuje, že jo Hamuno? Zřejmě ve VW nedávali pozor a tak teď popírají názory odborníků :D :D
24. 10. 2020 18:26
Re: plyn
Souhlasim, je to hloupé rozhodnutí, stejně jako dát k TGi jen malou 9l nádrž na benzin - totálně tím zabíjí univerzálnost a dlouhý dojezd auta (u minulé generace cca 1100km) :no:
Avatar - Hammunasakra
26. 10. 2020 10:56
Re: plyn
Aha = tak zatím furt NE :-O :D

Na moravě pršelo? Takže si FURT i po vysvětlení pleteš = klimatologii a meteorologii. Nojo no = hlavně že jinak SEBE řadíš NAD všechny klimatology
Takže furt = co nechápeš čemu TY nerozumíš = to je blbost to neexistuje

Hele pro jednou odpověz = to si představuješ jako desetiletí trvající SPIKNUTÍ klimatologů a příbuzných oborů a novinářů PROTI tobě? Popravdě podobně si to viz současná realita představuje spousty lidí o covidu

No viz já 10:52 edit = prostě buď fakt všemu rozumíš líp a na to IQ 200 nestačí, nebo... prostě fakt ničemu nerozumíš. Jen si sprostej na ty co jo

Hele co ta kupní síla = cos taky popíral = protože si to CHTĚL vidět po svým = může za to ZLÝ kaufland. Tam už si ZMĚNIL názor?
Avatar - Hammunasakra
26. 10. 2020 10:52
Re: plyn
OPĚT = idiot je ten

a) co to tvrdí
b) co to popírá

JEDNA strana = určitě ANO

EDIT vybavíš si kolik lidí a kolikrát ti už tady v diskuzích vysvětlovalo, že nejde o = to cos teď napsal ve smyslu jak si to napsal? Nemůže být že prostě tak jako VĚTŠINA lidí = prostě 99% problematiky nerozumíš? Plus a to je fakt blbý = nepřipouštíš že někdo tomu či onomu rozumí víc? Jak ses VYSMÁL těm 10.000 hodin co trvá než se obor naučíš a dalších 10.000 hodin než si v něm zkušenej profík = že ty se vteřinu zamyslíš a víš to ne stejně, ale LÍP = a ze své výše chápeš jak to v tom či onom oboru dělaj blbě a jak je to PŘESNĚ NAOPAK než tvrdí (třeba klimatologie = tam už si změnil názor?)
Nemůže to být naopak? Že tomu či onomu = prostě tak jako drtivá absolutní většina = prostě jen nerozumíš?
Avatar - Hammunasakra
26. 10. 2020 10:50
Re: plyn
Další TOTÁLNÍ HOVADINA

Zkus si to přečíst a POCHOPIT = tohle co si napsal, tam není = nebo?

Nápověda = CNG se tu neprodá ani 1% pohonných hmot. Ty kritizuješ nutnost výstavby dobíjecích míst = tady ti TO SAMÉ ale DRAŽŠÍ s NUTNOSTÍ zavážet = nevadí? To samé = různá měřítka?

Zkust to ještě jednou přečíst = to co si napsal = tam není, nebo to tam fakt vidíš? :-!
26. 10. 2020 10:43
Re: plyn
Nééé je to jasný. Jsem hlupák. Plyn nám urychleně dochází a jezdit na něho je hovadina. Máš naprostou pravdu. Máme ho přeci jen na čtvrt tisíciletí. To je trvale neudržitelný ho používat.
26. 10. 2020 10:41
Re: plyn
Jo sucho vidíš to je dobrý téma. Jeď poradit lidem na moravu a řekni jim, že by se měli pokusit zadržovat tu vodu co jim zaplavila zahrady a domy. Třeba tě umlátěj lopatou a bude o jednoho dementa na světě míň. :D
Avatar - Hammunasakra
26. 10. 2020 10:31
Re: plyn
Tak to MOZKU zkus přečíst eště jednou = tvůj výstup je TOTÁLNÍ HOVADINA :-|
Avatar - Hammunasakra
26. 10. 2020 10:30
Re: plyn
Už smím sám i ven :-!

Prostě to NENÍ NÁHODA že nám 2ma vychází většina věcí v hlavě PŘESNĚ NAOPAK https://www.e15.cz/…i-trumpa-1374507 nebo na Trumpa si otočil názor jako na Babiše? ;-)

Poslední 3 věty sou = totální absolutní kravina. Viz ty a už kdysi dáávno soudruh Zeman a pražská kavárna + tisíc dalších tvých příspěvků jedno kterému oboru se zrovna vysmíváš. Co ty a ta klimatologie a sucho atd. už přišla ZMĚNA názoru? :-)
26. 10. 2020 10:28
Re: plyn
No je vidět, že jsi skutečný odborník. Jak tak čtu ty tvoje výplody jeden přes druhý, tak tady je další diskuze na tohle téma házení hrachu na zeď. Jasně plyn je fuj a jezdit na něj je hovadina.
26. 10. 2020 10:24
Re: plyn
Jo tak maminka tě dala testovat a dala ti už maminka taky klíče od bytu nebo tě zatím pouští jen občas k internetu :D :D

Mě inteligentní lidi neuráží. Naopak jim rád naslouchám. Možná proto nemám tak nesmyslný názory jako ty.
Avatar - Hammunasakra
26. 10. 2020 10:21
Re: plyn
Protože mě dala maminka testovat?

Protože mi vyšlo vyšší IQ = než ty sis své vymyslel?

Protože ty tělem i duší pohrdáš inteligencí = už si jen tady v diskuzích zpozurážel všechny možný obory a jejich závěry? Zatímco s opravdu pitomými = si rochníš a souhlasíš? A když napíšou PROKAZATELNOU PITOMOST = připadá ti to přesně správně a u mě OPAK? :-)

PROTO tě přece oslovil Zeman a jeho urážení inteligence = nepamatuješ své názory na pražskou kavárnu? TEBE inteligence a vzdělání prostě URÁŽÍ = tak JE urážíš. Tak nějak? ;-)
Avatar - Hammunasakra
26. 10. 2020 10:00
Re: plyn
No jak SÁM píšeš = není. Na významu slova TRVALÉ se snad shodneme = to je vítr slunce mořský příboj = tomu se vysmíváš

Tady je to i čistě ekonomická záležitost = ty to bereš nejspíš opět JEN svým MĚ se to líbí a TAK TO MÁ BÝT. Plus (a to si napsal nesčíslněkrát) nepřipouštíš že někdo je schopen brát víc souvislostí = třeba že metan prostě stejně jako ropu TAKY NEMÁME!
A stejně jako ropa se musí hledat a přepravovat atd.

Plus čistě ekonomický souvislosti = taky bys musel vybudovat komplexní čerpací síť. A lidi si za 20 let nebo kolik se používá = k němu prostě nenašli cestu. Byť tebe to nezajímá a popíráš věci týkající se emisí a klimatu = viz srovnání s ropou v předchozím odstavci má TAKY negativní vliv na životní prostředí. Tedy dle lidí kterým se vysmíváš

Plus přirozený negativa který kritizuješ u EV ale tady ne jako kratší dojezd? Vybudování a zásobování čerpačky na CNG je daleko složitější než dobíjecí místo = tam to jako argument používáš. Kdysi sme to tu diskutovali nejen s MT = velká těžká nádrž má negativní vliv a mění jízdní vlastnosti auta = u hybridů a EV s baterkama v podlaze to je přesný opak atd.

Prostě celkově to vychází = opačně než TOBĚ. Takže buď sou klasicky blbí ti ostatní a NEJVÍC JÁ :D
Nebo.. se mýlí ten co si myslel že *** z USA podporujou vypatlance z Iránu a byl nadšený z čínských investic = a pravdu má mj ten co mu to DOPŘEDU říkal. Stejně tak DOPŘEDU hoaxy VW
26. 10. 2020 09:48
Re: plyn
Nevím proč si furt namlouváš že patříš mezi inteligenci. :D :D
Avatar - Hammunasakra
26. 10. 2020 09:43
Re: plyn
Ano VÍM = pohrdáš VEŠKEROU inteligencí

PROTO se ti přece líbí Zeman a jeho https://www.idnes.cz/…151519_domaci_zt
26. 10. 2020 09:29
Re: plyn
Samozřejmě, že JE to trvale udržitelné řešení. Celý století na to můžeme klidně jezdit do doby než se rozvine (nenásilně) třeba ten vodík nebo něco úplně jiného.
26. 10. 2020 09:28
Re: plyn
CO2 vypouštěný auty nemá cenu vůbec řešit.
26. 10. 2020 09:24
Re: plyn
Proč bych se ve směru k tobě měl nějak kontrolovat chováním? Takovýma lidma jako ty pohrdám. Můžeš být vůbec rád, že na tebe reaguju.
Avatar - Hammunasakra
26. 10. 2020 09:08
Re: plyn
Proč? Protože to NENÍ trvale udržitelné řešení (to že to je lepší než Dieselgate kterých ses taky PŘESNĚ OBRÁCENĚ zastával a ostatní urážel = vo tom rozhodně žádná
Avatar - Hammunasakra
26. 10. 2020 09:03
Re: plyn
Fakt AUTISTICKÁ TUPÁ PALICE co SE CHODÍ PŘIVÁZAT NA PLOT K TEMELÍNU? Ty si naprosto ztratil kontrolu nad chováním?

Bohužel to co ti přijde absurdní a nesmyslný TO je to vzdělání a realita = vaculíkovo pravidlo. Nebo = fakt věříš že TY si ta inteligence planety?

Nezapomeň že to cos napsal = se DÁ dohledat. Od "americkejma ***ma podporovanej Irán" co bylo první kde sem tě opravil přes já nevím co https://zpravy.aktualne.cz/…26e0cc47ab5f122/ a skvělou čínskou invrestici o kterých mluvil pan Zeman Nexen u Žatce, po třeba těch 99% který zmiňuješ = které bohužel dokazují že rád a hodně kritizuješ, ale právě jen to že není PO TVÉM

Neustálé urážení = realitu co si v minulosti napsal asi nezmění žejo
26. 10. 2020 08:15
Re: plyn
Nechápu, ale proč CNG není mnohem více používanou alternativou k benzínu a naftě. Je to ekologický způsob dopravy, bez pevných částic a emisí NOx, netřeba budovat žádnou infrastrukturu kvůli tankování a netřeba vyvíjet žádné speciální technologie do motorů. Všechno už existuje. Přijde mi to zvláštní. Lidstvo by si mohlo vesele dalších 20-30 let bezstarostně jezdit na CNG a místo toho se snažíme obrazně řečeno drbat pravou nohou za levým uchem (pokus o masový přechod na EV)
26. 10. 2020 08:10
Re: plyn
No ztrapňuješ se svýma ortodoxně zelenýma názorama spíš ty, ale mysli si co chceš.
Já nevím ty autistická palice tupá kolik ropy se spotřebuje jako palivo. Myslím tak 99% ne? Nikoho racionálně uvažující fakt nezajímá jestli za 250-300 let dojde světu plyn. Nevím jestli sis četl ten odkaz, ale podobné obavy jsou naprosto nesmyslné. Fakt si tu knížku asi kup, třeba pak přestaneš všechny kolem obviňovat z toho, že lžou ;-) Ty vzdělanej člověk rozhodně nejsi, ale že jsi v nějaký sektě pomatenců co se chodí jednou za čas přivázat na plot k Temelínu tomu bych věřil.
Avatar - Ada je zase tady
25. 10. 2020 22:38
Re: plyn
Jj, Kyliánek zná osnovy základní školy z vlastní aktuální zkušenosti.

Jinak CNG je správná cesta, ještě lepší bude, až CNG bude spalovat diesel, aby byl lépe využit. CO2 bude naším problémem i v dalších desetiletích, až budou bateriová auta zakázána z důvodu větší zátěže životního prostředí, než u dieselu. ;-)
Avatar - Hammunasakra
23. 10. 2020 16:16
Re: plyn
Ano ZTRAPŇUJEŠ SE = nevím proč?

Já VÍM kolik ROPY se na co spotřebuje = ty ses SPRÁVNĚ poučil = už to není nesmysl 99%. Vidíš že se UMÍŠ poučit. Babiš je xind = gratuluju ke změně názoru. Co Zeman?
Plyn je trochu něco jiného = ale STEJNĚ tak to s ním skončí (ale NEpotřebujeme ho na tisíc věcí včetně počítače na kterém píšeš...

Ale FURT tak jako teď = si VYMÝŠLÍŠ nebo správněji LŽEŠ
Ta rádobyobhajoba nesmyslu s 99% = to žes nevěděl není samo o sobě až tak problém, to jak teď ÚMYSLNĚ LŽEŠ = to je HNUS odporné nízké = no viz dneska Prymula a furt tvůj oblíbenec na Hradě

Ale ZASE už SÁM SEBE shazuješ = už ZASE popíráš učivo základní školy = a hlavně DŮVOD PROČ se lidstvo snaží najít náhradu

Jsem příslušníkem sekty vzdělání a jsem na to hrdý = tvé JSEM HRDÝ na to ŽE JSEM NEJVULGÁRNĚJŠÍ diskutér :no: :-(
Avatar - Hammunasakra
23. 10. 2020 15:04
Re: plyn
ANO říkala = dával sem některým odpůrcům i odkaz = opravdu jsou to osnovy základní školy. Nevím proč se ztrapňuješ? :-|

ALE já to nepoužíval v souvislosti s plynem ALE ropou kterou POTŘEBUJEME na mnoho jiných věcí než jí jen pro zábavu proměňovat na oxidy dusíku, uhlovodíky, pevné částečky a oxid uhličitý = že ty ani jako dospělý si to učivo furt nepochopil.. :-(

No a TAKHLE pomotáš všechno = plus k tomu urážíš
CO by ti asi paní učitelka ze ZŠ řekla na tvou představu = že 99% ropy se projezdí v autech?

Víš že zvládneš napsat i 2 ciferné číslo vulgarit za den? Si rád že si NEJVULGÁRNĚJŠÍ diskutér?