Elektromobilita
Je v tom úmysl, nebo je to čistá blbost?
Takže dieselový SUV od Mercedesu, co ujede 20km na elektriku a jezdí tisíce km na naftu je elektromobil?
Aha.
N A S R A T na takovejhle článek!
Takže dieselový SUV od Mercedesu, co ujede 20km na elektriku a jezdí tisíce km na naftu je elektromobil?
Aha.
N A S R A T na takovejhle článek!
Nekdo to ma s PHEV jak pises, nekdo najezdi na elektriku vic nez 50%, treba ja.... tak aby ti nerupla cevka 😉 a i to SUV co do prace dojede jako EV ti nesrdi pod nos, kdyz cekas na zastavce na autobus....
Já to nerozporuju...ale za mě to není elektromobil.
V realitě PHEV skoro nikdo nenabíjí.
Mě nic nerupá - ale za mě by to mělo být "auta s formou elektrifikace". Nebo popíráš, že stejnou logikou by mohla být tato auta šmahem označena za spalováky (protože mají spalovací motor a elekromotor budeme ignorovat)?
A nebuď trapně agresivní. Jestlis to nepochopil, je to tvůj problém, tak neprndej o cévkách.
V realitě PHEV skoro nikdo nenabíjí.
Mě nic nerupá - ale za mě by to mělo být "auta s formou elektrifikace". Nebo popíráš, že stejnou logikou by mohla být tato auta šmahem označena za spalováky (protože mají spalovací motor a elekromotor budeme ignorovat)?
A nebuď trapně agresivní. Jestlis to nepochopil, je to tvůj problém, tak neprndej o cévkách.
Vcera v rozhovoru reditel Skoda se dost divil, kdyz dostal otazku na to, zda se na Citigo prodelava.
😄 😄 😄
A vyroba byla ukoncena kvuli nedostatku baterek.
😄 😄 😄
A vyroba byla ukoncena kvuli nedostatku baterek.
A ty mu věříš.
Tak bezva, konečně někdo, komu nakecám, že mám 30cm péro.
Tak bezva, konečně někdo, komu nakecám, že mám 30cm péro.
Ano, spis verim rediteli automobilky v oficialnim rozhovoru, nez Pepikovi z linky v Bolce alias dobre informovanemu zdroji z automobilky.
Obzvlast kdyz k tomu doda, ze Citigo byl pro automobilku uspesny model!
Osobne jsem si myslel, ze za jeho koncem byl nedostatek baterek.
Coz byla dalsi zajimava informace - problemy s dodavatelskym retezcem baterii.
Tohle jiste nebude posledni problem VW s dodavkami baterii...
PS Nic proti delnikum na lince. Jen nemam rad fake news.
A elektricky Citigo za 700.000Kc byl strasnej nesmysl.
Obzvlast kdyz k tomu doda, ze Citigo byl pro automobilku uspesny model!
Osobne jsem si myslel, ze za jeho koncem byl nedostatek baterek.
Coz byla dalsi zajimava informace - problemy s dodavatelskym retezcem baterii.
Tohle jiste nebude posledni problem VW s dodavkami baterii...
PS Nic proti delnikum na lince. Jen nemam rad fake news.
A elektricky Citigo za 700.000Kc byl strasnej nesmysl.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
jo to je věc, to veděl už Pepík Géééébls . Není nad to si udělat statistiku jak se nám hodí do krámu, s realitou to má ale prámálo společnýho 😄
Nehledě na to, že když něco stoupne o 212% a nebo stoupne 2,12 krát, tak je to úplně jiný výsledek.
Jen tak pro zajímavost, z jakého důvodu by nemohlo existovat víc než 100%?
Pokud budu mít růst o 100%, znamená to, že zůstávám na stejno? To asi těžko co? Budu mít celkem 200%, tedy 2x víc.
Hodnota 212% je opravdu nárůst na 2,12násobek, ale tady se mluví o růstu o 212%, tzn. na 312% oproti loňskému roku.
Fakt bych byl opatrný s tím, koho posílat do školy.