Novinky
Mig_35
7
neuvažoval jsi, že bys napsal knížku? máš takový neotřelý styl, s něčím podobným prorazil Bukowski😊
Přejít do diskuze
Pickup chteji protože klobouk a zkrocená hora, ale nekoupí protože ho nema kde parkovat - myslim to auto. A obytnak stoji love jak u nas 1kk a chceš na čundr k berounce, ale tam nakonec jedeš škůdkou a sklopíš sedačky. Čteme to protože sníme. Myslim snít, ne sníst. Koupis oktavku f kombiku pitcho VsítiPavlík By.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Hmm proč jen evidentně nikdo nesní o EV? 😒] 😒] 😒]
Asi těch zkratomozků není tolik jak se nás snaží v diskusi pár zoufalců přesvědčit 😒] 😒] :-!
Asi těch zkratomozků není tolik jak se nás snaží v diskusi pár zoufalců přesvědčit 😒] 😒] :-!
Já mám sestimetrovou dodávku po petimetrove a je to obrovský rozdíl, od pěti metru nahoru je každých deset cm znát...
Bukowski byl jedinečný talent, který sice pámbu vložil do asociálního alkoholika bez charakteru, každopádně, zmatené plkání nějakého joudy ve zdejších diskusích bych s jeho texty fakt nesrovnával. 😄 😉
občas jazdím obytným autom, ktoré má necelých 6 metrov, a na šírku nie je o moc širšie od trucku. Parkovanie je problém takmer vždy.
áno, doma to majú kde parkovať. Ale keď sa vyberú s 6m dlhým truckom do mesta, tak to už tak jednoduché nebude.
nerad bych přistoupil na vážnou diskusi o Bukowském, protože snad každý pochopil, že si Prochyho dobírám, nicméně, proč by měl být Bukowski bez charakteru? nikdy jsem o něm nic takového nečetl...?
Lidi to nemaj kde parkovat a půlka lidí bydlí na vsi kde maj dvorek nebo prázdný ulice před barákem a zbohatlíci maj vily nbo rsedence s podzemními garážemi i ve městech popř. velké firemní areály, tak mi nějak vychází, že 60% lidí to kde parkovat má 😄
No já myslím, že sní dost lidí, dokonce chodí i sem do diskuzí a někteří jsou dost radikální..