Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

20 nejčtenějších testů roku 2020: Nová Octavia, obří pick-up i obytný VW

redakce AUTO.CZ
Diskuze (14)

Které testy byly v roce 2020 na Auto.cz vůbec ty nejčtenější? V žebříčku je hned několik recenzí různých verzí nové Octavie.

Testy nových automobilů patří mezi nejdůležitější a nejoblíbenější obsah Auto.cz. Recenze aut jsou pravidelně jedním z nejčtenějších materiálů toho kterého dne. Které testy však byly v roce 2020 ty vůbec nejčtenější?

Žebříček 20 nejčtenějších testů za rok 2020 dokazuje, že Škoda Octavia není nejprodávanějším autem na českém trhu náhodou. Testy její nové generace totiž zajímaly i vás a patřily mezi vůbec nejčtenější recenze uplynulého roku. V minulých měsících jsme vyzkoušeli různé verze čtvrté generace Octavie, přičemž všechny recenze byly nadmíru čtené.

Jako již tradičně byly populární rovněž testy Volkswagenu Passat, přestože střední třída je na ústupu ve prospěch různých SUV. Právě zástupci SUV v žebříčku nejčtenějších testů rovněž logicky nechybí, konkrétně jste měli zájem třeba o recenze Mercedesu GLB, novinky v nabídce trojcípé hvězdy, Mazdy CX-30 s unikátním motorem 2.0 Skyactiv-X nebo o srovnávací test Dacie Duster a Škody Kamiq.

Jen o typických zástupcích mainstreamu to ale nebylo. Je osvěžující, že máte zájem také o vozy, které žebříčky prodejnosti zrovna netrhají. A tak mezi nejčtenější testy roku 2020 patřily i recenze ostrého gran turisma BMW M8 Gran Coupé, korejské vlajkové lodě Kie Stinger, obytného Volkswagenu Grand California nebo osmiválcového full-size pick-upu RAM 1500.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (14)

Doporučujeme

30. 12. 2020 19:16
Re: Nechtěji
Já mám sestimetrovou dodávku po petimetrove a je to obrovský rozdíl, od pěti metru nahoru je každých deset cm znát...
Avatar - pallas
30. 12. 2020 19:12
Re: Nechtěji
občas jazdím obytným autom, ktoré má necelých 6 metrov, a na šírku nie je o moc širšie od trucku. Parkovanie je problém takmer vždy.
30. 12. 2020 19:07
Re: Nechtěji
Pět a šest metrů auto to je ale obrovský rozdíl...
Avatar - Barrichello
30. 12. 2020 18:20
Re: Nechtěji
Nemaj jezdi na Staromák RAMkou, stejně jsou všude zony tak tam nezaparkuješ a u Lidlu a Globusu a Tesca s tím zaparkuješ v pohodě, jezdím tam 5metrovými auty už 10 let a vždy sem zaparkoval
30. 12. 2020 09:32
Re: Nechtěji
nerad bych přistoupil na vážnou diskusi o Bukowském, protože snad každý pochopil, že si Prochyho dobírám, nicméně, proč by měl být Bukowski bez charakteru? nikdy jsem o něm nic takového nečetl...?