Bezpečnost
traveldrive
2
Preto sa pri pár zvolávačkách nedá hodnotiť kvalita auta alebo značky. Jedna značka môže zvolávať často, lebo opravuje každú prkotinu, iná preto, že jej model je nedotiahnutý a plný chýb. Ďalšia robí zvolávačky len keď už to nejde nijak inak a pri fakt veľkých vadách. Najviac ma dojala zvolávačka kedysi v začiatkoch Favorita, keď pridávali kamsi na prednú nápravu ešte jeden zvar.
Přejít do diskuze
dr.Remorey
Jestli je to špatně, nebo ne. Já osobně to beru jako pozitivum, automobilka najde chybu, přizná a opraví.
speedfred
ma 2x volali s Fordom. 1x nový sw na led svetlomety, 1x sw kvôli spojke.
Takže samé prkotiny ale v systéme to asi bude a potom to auto vypadá u niekoho ako nejaká j€bka.
Takže samé prkotiny ale v systéme to asi bude a potom to auto vypadá u niekoho ako nejaká j€bka.
Anonym
Mě volali s Mitsu že by mi mohly uletět plechy z nášlapů. Už se dávno stalo, dal jsem tam místo jejich asijskejch nejtků kvalitní šroubky.
A z Audi, že při "velmi rychlé jízdě na závodní dráze v kombinaci s extrémními podmínkami" ...nějakej oheň. Ale je to nářez, najděte si to tam. 😄
A z Audi, že při "velmi rychlé jízdě na závodní dráze v kombinaci s extrémními podmínkami" ...nějakej oheň. Ale je to nářez, najděte si to tam. 😄
Anonym
Byl jsem s Priusem už 2x, ve stáří auta 9 a 11 let (!). Nemám informace, jestli předchozí majitel respektoval tehdejší svolávačky, jakože byly.