Novinky
Zpět na článek
Jeep Gladiator oficiálně přichází do Evropy. Nabídne výhradně turbodiesel
27 komentářů
Petrol-head
3
Jo no! No smoke no fun :-! , to už se u nás v evropě mezi novými auty moc nevidí, aby si tady někdo troufnul prodávat naftu...Tak co myslíte hoši? Myslíte, že se tady zase objeví ňákej zelenej někdo (nechci bejt sprostej), kdo do toho začne rýpat že by to bylo lepší s elektřinou?
Přejít do diskuze
Anonym
Tak samozřejmě. Do tohohle nic jinýho nemůžeš dát.
Teda pro moje pracovní použití - pracovní auto, dlouhý štreky, někdy těžkej přívěs.
Pro malý péra na nedělní předvádění, co maj jedno auto, by to chtělo V8 nebo aspoň ten Pentastar. :-!
Teda pro moje pracovní použití - pracovní auto, dlouhý štreky, někdy těžkej přívěs.
Pro malý péra na nedělní předvádění, co maj jedno auto, by to chtělo V8 nebo aspoň ten Pentastar. :-!
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
simson33
myslím, že by se hodil i Wrangleru! Diesel s objemem okolo 3 litrů mají všichni konkurenti.
Barrichello
dražší než skladovka s 3,6 V a 500 km, hmm, tak to bych si určitě vybral sazomet, zvlášt když Pentstar jde v pohodě na LPG
Mig_35
každej to tu ví, protože se to tady opakuje jako očenáš. to není předvádění, které zazlíváš druhým? ;-)
Mig_35
V porovnání s tím Hiluxem - a nikdo se snad nebude přít o tom, že Hilux je prostě špička - je ta cena dost šílená...
Barrichello
nejen tam, umí i SImix nebo VW dovozy a další https://www.sauto.cz/…adiator/18991890?…
Mr.Murphy
jen tak ze zvědavosti - jakou dlouho štreku člověk jede s autem typu Gladiator? přívěs a práci chápu....
Masari12
Souhlas, jen k te V8. To spíš vypadá na nejčastější české vlastnosti, tj. závist a neschopnost v kombinaci s vlastním malým pérem.
Mig_35
Tundra je full-size, Tacoma a Hilux mid-size. Je mezi nimi cca 20 čísel rozdílu...
Jinak trilitrovy diesel jen pro Gladiator? Wrangler a Grand Cherokee nic?
Jinak trilitrovy diesel jen pro Gladiator? Wrangler a Grand Cherokee nic?
Anonym
Tak žije tady hovado...mám ho na Hate Listu.
Hamuna se tam dostal tak, že když jsem vznesl otázku, ať mi dá smysluplnou alternativu pro známýho: za naftovej off-road na tažení přívěsu, potřeba ujet 1000km za den a teplota je v noci -15, ve dne -5 (tenkrát to tak bylo) a hafo sněhu.
Pitchus na mě vybalil Teslu X. :D
Hamuna se tam dostal tak, že když jsem vznesl otázku, ať mi dá smysluplnou alternativu pro známýho: za naftovej off-road na tažení přívěsu, potřeba ujet 1000km za den a teplota je v noci -15, ve dne -5 (tenkrát to tak bylo) a hafo sněhu.
Pitchus na mě vybalil Teslu X. :D
Anonym
1) Tacoma je o třídu větší než Hilux.
2) Do Overlandu toho už moc navíc nedáš - myslel jsem tažný a tak.
3) V Německu už jsou, tak vycházím z těch cen.
4) Uvidíme :-)
2) Do Overlandu toho už moc navíc nedáš - myslel jsem tažný a tak.
3) V Německu už jsou, tak vycházím z těch cen.
4) Uvidíme :-)
borist
Ja bych se nedivil, kdyby byl ten Overland za 2 miliony i bez priplatku. I v Americe se Gladiator cenove uplne miji s Tacomou, ktera velikostne zhruba odpovida Hiluxu. Tacoma se prodava i v luxusni terenni verzi, coz podle me evropsky Hilux nenabizi, a stejne je o dost levnejsi nez Gladiator.
Anonym
Moc mě zajímá cena. Výhledově je to můj rival proti Hiluxu.
Ale Overland bude podle mě s příplatkama kolem dvou míčů. O dost dražší, než Kojota. :-(
Ale Overland bude podle mě s příplatkama kolem dvou míčů. O dost dražší, než Kojota. :-(
Gustaf
Kolik Nm má 3.6 V6? 347 Nm? Pro auto této velikosti a využití je to opravdu hodně málo :-)
Mig_35
Já bych si v tomto případě vzal bez váhání diesel.
A ta cena je pěkná :yes:
Ani to radši neukazu kamarádovi co dal 1,3 za 2.0 benzin
A ta cena je pěkná :yes:
Ani to radši neukazu kamarádovi co dal 1,3 za 2.0 benzin
Anonym
Aha. No já nevím, co bych záviděl. Mám i V10 a každej to tu ví.. Tak asi ...ses trochu ztrapnil. :-!