Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ford odkládá dodávky stovek Mustangů Mach-E, prý kvůli kontrolám kvality

Místo očekávaných elektrických SUV dostali někteří z prvních zájemců o Ford Mustang Mach-E omluvný dopis, který je informoval o pozdržení dodávek.
Zpět na článek
Avatar - Dinar
19. 1. 2021 13:18
Když vidím
toho pádícího mustanga ve znaku a jasný odkaz ve tvaru zadních světel na téhle podivnosti, je mi stejně smutno, jako když se dívám na ty pseudoledviny a modrobílý znak na iX. Ford a BMW jako bezpohlavní krabice... :'-(
19. 1. 2021 12:24
hehe
v zemi (ČR) kde běžne není u smlouvy na nové auto ani dodací termín, popřípadě je klauzule, že ho ani nemusí prodejce dodržet...je toto banalita. Nějakej měsíc u docela nového modelu.
Kdo si podrobně pročte smlouvu třeba u VW, tak uzná, že soudný člověk by ji asi nemohl podepsat. Nemusí sedět výbava, barva.
Vím o Tiguanech, které se dodávaly 14 měsíců. A pak nutili volat dealery lidem, jestli to něchtějí zrušit (auto se mezitím 2xzdražilo).
Měsíc prodleva u novýho auta
- v USA mediální odezva v diskusích atd.
- v Německu sleva 15% ze zákona nebo odstupné 15%.
- v ČR denní chleba.
Ale fakt uznávám, že nevím úplně, jak je to u všech značek.
Ale celej koncern, Pažout, Opel atd je to +- jak píšu.
26. 1. 2021 01:27
Re: Když vidím
Siuhlas, je to smutné jak si tradiční značky ničí ikony a zbavují se jasně rozpoznatelných prvků. Podobně třeba kdysi Pioneer změnil tradiční logo na jakési nové "dynamické" úplně nesmyslně a zbytečně. Ukazuje to na bezradnost.
19. 1. 2021 17:01
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.