Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Focus Kombi po faceliftu: první fotografie

44 komentářů

Dobře dobře nech je kvůli podvozku o 300% horší!
Vyhrál jsi!!! 😄 GRATULUJI 😄

po precitany tejto diskusie som padol na zem v krcoch a smal som sa jak blazen. Ten doticny co tu vyspevoval o oktavke->* >😒]
skejpa
za tvoje chovani a blbi kecy bych ti dal rovnou ban... :no:
Tomiss
:yes:
Aha, tak to spis "cvicite" az moc >😁 😉
GTI, na rozdil od tebe, pise (vetsinou) kultivovane a nenadava lidem s jinymi nazory, tedy pokud se zrovna "nebrani" nadavce jinyho... :no: Diskuze s vecnymi argumenty jsou tu vzdy vitane. To, co jsi ty v tydle diskuzi rozehral, to s vecnym argumentovanim (az na par svetlych vyjimek) nema nic spolecnyho 8-s
U Mondeo keď GTI hovoril že Passat je horší ste to nedali ako flame. Dokonca ani v druhom článku kde to bolo sakra od veci!
No, zas tak brzy to není. Ještě není na trhu a bude až v roce 2008, což jsou 4 roky od uvedení nového Focuse 😉
Charger
:yes: :yes: :yes: AMEN
Meli bychom byt vsichni Fordu vdecni. Vdecni za to, ze i v dnesni dobe investuje miliardy eur do vyladeni cisly nemeritelnych, a proto zakaznicky nevdecnych priorit. Ze pro ty z nas, kdo alespon trochu radi ridime, stavi auta. AUTA, ne pouze netecne produkty bez duse. Ja nevim jak vy, ale ja se dvakrat v roce, co pojedu odvezt ty kartony do sberu, rad vratim domu pro zbytek, ktery se mi treba najednou do kufru nevejde. A mozna dokonce pojedu natrikrat, ale schvalne 😄
Bravo FORD :yes: :yes: :yes:
to zabolelo >😁
chudinku máš v trenkách
Ja jsem jednou viděl v Auto7 spekulaci v lehce teréní variantě...... 😄
Focus je etalonom svojej triedy, spolu s civicom a corollou co sa tyka kvality podla mne, co sa tyk predaj je to golf... vsak 1,4ku su uz clovek moze zohnat za celkom slusne peniaze, ma tam aj snad 2 airbagy a ked ma stastie as abs..., a neaku tu baterku... Ale ked sa jedna o value for money, tak sa pozrite na ZAKLADNU vybavu CIVICa, a potom si zostavte hociake ine auto v tej kategorii aby mal taku istu vybavu a nakonec este provnajte ceny!
Problem iba je, ze kazdy nepotrebuje 6 airbagov, ci ovladanie na volante, alebo 6-stupnovu prevodovku, ale mozno ani cd/mp3 prehravac, dokupi si radio za neakych 3000 sk..., no takato opcia v pripade civica tu neni, a preto nejazdi ich tolko, no a samozrejme ani dizajn sa kazdemu pacit nemusi..., tak ako sa mi nepci dizajs face-liftovaneho focusu, ten aktualny vyzera lepsie. Uvidi sa az ked pride celkom novy model o tri roko cca asi, ale dufam , ze sa nebudu inspirovat dizajnom mondea...😄
Tomiss
Hm, to som nevedel, ze repka olejna sa pestuje v pralese. U nas sa pestuje normalne, na poliach. A samozrejme je to rastlina, v ktorej prebieha fotosynteza, takze tiez pocas rastu produkuje kyslik...
No neviem, mne tie svetla skor pripadaju velmi podobne tym, co su na novej Mazde6 - tiez take sikme "selmovske" oci, pretiahnute do blatnikov. Ale vyzera to dobre, musim povedat. Lepsie ako sucasna generacia...
Klaudius
Jasne... 😉
Mně se líbí jak FF1 tak i FF2, ale teď ty mondeovský světla... No nevim 8-s
Jednička na tu dobu byla extravagantní a když se fordu nepodařilo porazit G tak udělali konzervativní dvojku. Prostě ode zdi ke zdi. Škoda té ztráty kontinuity.
My jsme hubení, ale bude nás šest a to cvičením neovlivním >😒]
Tomiss
Áááá,chybička se vloudí.Ano máš pravdu.Přesto byl Focus I hezčí,ne? 😉
Řekl bych, že FF1 byl new edge, až nyní je to kinetic design 😉
Tomiss
S tím Bravem souhlasím,na fotkách vypadá pohledně,až dynamicky.V reálu je to o kus horší...Na Bravo kombi jsem zvědav,nikde jsem vlastně ani neviděl nějakou studii,tak se nechám překvapit.Fabie:to jsme už řešili neščetněkrát... 😄
Tomiss
První Focus byl velmi podařený,svým moderním designem,který u Fordu nazývali kynetický,vlastně předběhl dobu...Focus II,před faceliftem,byl nudný,nevýrazný,taková šedá myš,která se v davu ztratí.Facelift Focusu prospěl,velmi ho oživil,auto celkově prokouklo.Z pohledu designu bych samozřejmě dal na přední příčky jiné vozy...asi tušíš které 😉 😄
Tomiss
Klaudius
Bravo kombi bude vyzerať o kvapku lepšie ako krátka verzia, pokiaľ to nejakým avantgardným prvkom nezabijú. Kupodivu, na fotkách vyzerá Bravo bombasticky, v reáli je to hrča nudy. Nič pekné ani zaujímavé som na ňom neobjavil, sklamal ma. Kombi bude snáď zaujímavé. Podobne ako Fabia. Krátka vyzrá hrozne, pri kombíčku už o tom tak presvedčený nie som....
Klaudius
Klídeček. Na Focus sa dalo pozerať od začiatku, niekomu sa nepáčil, ale mne bol ten výraz sympatický. Teraz je to tiež dobré, facelift priblížil dizajn dnešnej dobe. Focus patrí k tým krajším autám nižšej strednej, hoci mnohí chvália Octaviu a Golfa, z pohľau dizajnu na prvú priečku patrí sympatická a zaujímaví trojica Focus, Mégane a C4. Škoda, že C4 nie je v kombíčku. nech si vraví kto chce, čo chce, Focus je skrátka pekný, Mégane v kombíčku elegán. :yes:
Ty chudinko naše :-!
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
cuisine
tak teda musím říct že focus prokouknul a to velmi znatelně :yes: .... kombíky já můžu a tenhle vypadá moooc pěkně ... dobrá práce .. 😄
Ford začal s týmto rozsiahlym faceliftom nejako priskoro, nie? Veď súčasný Focus je na trhu len od 2004 ak sa nemýlim a facelift prišiel toho roku. Obmieňajú ho nejako skoro, len aby to nebolo na škodu veci... ;-\ Inak dizajn je moc povedený a auto by s týmto vzhľadom patrilo určite medzi top triedy :yes:
tudydudy
...porad dejchat??Nekupujte a proto ani nepodporujte vozy E85.to palivo robi z repky(kvuli mala ropky)a nici jeste vic pralesy(plice sveta)nez Mc-Donald.Nejdrive jsem to podporoval,ale ted....ja vim,je to levny,ale.... :no: Jo,to az ten alkohol budou vyrabet z posekany travy,to bude jina 😉
však počkej až se ti to vyplaví z krve
už vim jak bude vypadat další kombík od fordu....stejně jako hezký mondeo a jako hnusnej modernizovanej focus, jelikož focus ted vypadá jako mondeo ze předu
fuuuj to je katastrofa.....předek de ale zadek ty bílý světla :no:
tobě se líbí toto víc než mégane ? 😐 Já se taky náramně bavím
A to je špatně, že je tak širokej. Ja myslím, že je to supr. Jedno z mála klasickejch aut který je homologovany pro 5 lidi a 5 se jich tam opravdu i vejde.
> ale Mégane je pořád hezčí

jasně - Mégane a ještě Kia Opirus
dnes se náramně bavím
ROFL
Je až k nevýře,jakou dostal Focus po facelitu šťávu,ale Mégane je pořád hezčí.A co teprve jak bude Bravo Combi 😄Ale jsem zvědavý na Focus sedan
Nikdy jsem nepochopil a nikdo mi to nedokázal vysvětlit, proč je současná generace Focusu tak široká (tedy karosérie).
Po Focusákovi už pěkně dlouho pokukuju. Současný design nic moc (ale převažovali praktické důvody - hlavně "value for money")... Ten facelift se ale povedl (aspoň podle fotek). Ten kombík teď vypadá fakt parádně!
Na ten pristrojovy panel, ale najma stredovu konzolu som uz zvedavy! To co ma Focus (ale aj Mondeo) teraz je skutocne odpudzujuce...

Inak auticko je to krasne, ale u mna to skor vyzera na 5-dverovy hatchback, vo vybave Titanium, niekedy v marci buduci rok...
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
GO FORD GO...
Super kombík, kdyby se mi do něj rodina vešla, tak bych po něm toužil >😁