Design
Zpět na článek
Nástupce Dacie Logan MCV a Lodgy je za dveřmi. Prohlédněte si chystaného křížence
22 komentářů
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Přejít do diskuze
zlysoused
která se rozhodne uvést na trh nové MPV nebo alespoň něco, co se MPV hodně blíží. :yes:
cascadia2
Nic ve zlém, ale představy jednoho grafika nemají moc vypodívající hodnotu. Fotografie jsou také jen 2. Aby se neřeklo, zbytek galerie se doplní normálníma fotkama. Přínos jak hrom :-! :-! :-!
CICZERO
CICZERO
msifa
Co to opět je? Ve fotogalerii sice 48 fotek, ale jen 2 k tématu a zbytek ukaiující něco jiného (aktuální generaci......).
Arese
Protože každá takováto vysoká škatule je proti kombíku vždy: 1) dražší, 2) s vyšší spotřebou (protože větší čelní plocha), 3) horší jízdní vlastnosti (protože vyšší těžiště a boční vítr). 😒 :no:
Ozzman
Ja ti nevím proč jsem žil v tom, že si měl kdysi MK4 Mondeo 😁 Ale jo, moje chyba... :yes:
CICZERO
Emel
Myslím tím to, že Renault sám prezentoval Espace jako crossover / MPV... a tohle mi to připomíná.
wakantanka
Ja v tom vidím skôr Grand Scénic II, ale ani Espace by mi nevadilo. 🙂
Petriso
Ocenil bych prodlouženou verzi jako Caddy Maxi nebo Doblo L2. Pak bych do toho šel..
mariov8
Je to nějaké vysoké? Není to finální podoba Bigsteru? Teoreticky by mohl nahradit jak MCV tak i Lodgy...