Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeStellantis prý zařízl návrat menšího pick-upu RAM, měl to být sourozenec Jeepu
8 komentářů
3_diamanty
1
To co by malo jasny uspech to stopnu... Predpokladam ale ze vrazat prachy do mrtvej alfy nebude aj nadalej ziadny problem... divna taktika....
henry.prta
Z nedavne doby ma PSA hotovy pickup teto male velikosti. Neprodava se v EU, ale jinde ano (hlavne Amerika). Nemaji tak duvod projektovat neco dalsiho. Je to celkem pochopitelne.
Viz. Peugeot Landtrek
Viz. Peugeot Landtrek
Tu sa jedna o americky RAM .... landtrek od pezota pre afriku s nejakym 110konovym dizlom by som sem netahal ... ten je pre uplne iny trh ako RAM... rovnako aj technikou cenou a motoricky tu nie je medzi nimi ziadna suvislost .... skoda prave takychto nesikovnych rozhodnuti... ale tak chapem ze eu ma pre stellantis prioritu... vzdy boli rovni a rovnejsi... a vzdy aj budu...
Chrysler uz ma ten truck taky hotovy, Jeep Gladiator, ze ktereho by ten novy mel vychazet...
curwasportiva
Mid-size pickupy v US a Kanade momentalne zazivaji boom. Evropani jsou lacni po pickupech a prave male pickupy zde davaji smysl. Ale Francouzi se je rozhodnout zariznout... Dava to smysl? Nedava!
Sdílení komentáře