Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Pět nejčtenějších testů na Auto.cz v únoru 2021: Naštvaný prcek, ikonický offroad a výročí

20 komentářů

KANKUNEN
Jsou tam tři Toyoty, to bude Fostkovo dílo.
Xylo
Za sebe chci říct, že zmizení několika diskutérů mi udělalo radost :-!
Ozzman
No krom Fosteka o nikom jiném významějším nevím, koho myslíš ? Jinak Fostek ať byl jaký byl, tak o dost autech měl přehled a vlastní zkušenost, nebyl to teoretický plácal, jako někteří, nebo troll, takže za mne je takového diskutéra větší škoda, než kdyby nás opustil někdo, kdo jen trollí 😊
Anonym
Moje řeč.
Ozzman
😒] :yes:
Anonym
:😉 :😉 :😉 Tak vidíš, že chápeš i humor.
KANKUNEN
Hlavně že tu neotravuje ten kretén co se bavil měněním nicků.
Ozzman
:yes: To byla ale náplava z jineho webu 😊
Xylo
Moc nemusím agresivní lidi, kteří mají jediní pravdu a zelené nicky, které se snaží každému vysvětlit, jak je hloupý a zaostalý. Mně se moje hloupost a zaostalost líbí 😒]
Ozzman
Zelené nicky? 😁 Hamuna ale zcela jistě neodešel, jen se odmlčel 😁
Xylo
Přestali ho platit 😲 Už nepřijde 😢
Ozzman
Nevěř tomu 😁 Ale i on tu má své místo i když někdo toho místa zabere... hooodně moc 😁
traveldrive
Na druhú stranu mohol si za to sám. Keby diskutoval slušne ako väčšina tunajších, nemal by najmenší problém.
Blue Sun
už budeme mít výběry nejčtenějších článků za každý měsíc? Tak to už je s auto.cz fakt dost špatné.
Emel
Počkej, až bude nejčtenější článek za měsíc článek o nejčtenějších článcích za měsíc 😄
Ozzman
A smyčka se uzavře! 😁
Blue Sun
Až ten den nastane, bude vhodný čas zrušit svou zdejší registraci a jít... někam jinam.
Beefcake
Tak nejak. Kvantita na prvom mieste.
traveldrive
A na titulke opäť Kolman. Zdá sa, že sme svedkami zrodu novej hviezdy...
Dzakobo
Standa už se za ty roky pěkně vypracoval a nekoktá jako Tomáš Dusil, tak proč ne...