Novinky
Arese
2
Zdá se, že se motoristi v Západní Evropě konečně začínají probouzet a začali si uvědomovat, jakou strašlivou budoucnost jim progresivisticko-levičácké vedení EU chystá! 😄 :yes: :yes: :yes:
Přejít do diskuze
Podla mna nova 20n ani v europe este nie je. Videl som nejake jazdy v australii, v europe iba staticke promo predstavenie
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tak je fajn že Hyundai predstavuje ďalší hotmodel. Ale ani dávno (ešte v minulom roku) predstavené modely stále nie sú v predaji, či už faceliftovaná i30N, alebo nová i20N.
Nevie nejaký insider z Huyndai fabriky, čo sa deje, prečo to tak trvá?
Nevie nejaký insider z Huyndai fabriky, čo sa deje, prečo to tak trvá?
https😐/www.openpetition.eu/petition/online/euro-7-norm-stoppen-benziner-und-diesel-retten
😄
konečně něco, naši komisárci a eurohujeři se zpotí (ale nepřestanou, to je jasné)
😄
konečně něco, naši komisárci a eurohujeři se zpotí (ale nepřestanou, to je jasné)
O tom práve píšem, oficiálne boli obe autá predstavené ešte na jeseň minulého roka, i30N v septembri a 120N v októbri, ale po pol roku o autách ani chýru (a to nikde v EU, pozeral som aj weby Hyundaiu v iných krajinách).
Tento prístup (v poslednej dobe čoraz častejší) mi popravde nedáva logiku, pretože kým auto príde reálne na trh, tak aj ľudia zabudnú, že sa nejaké auto predstavilo a tí, ktorých predstavenie auta oslovilo a chceli ho prípadne kúpiť, nemôžu, tak pôjdu ku konkurencii. Dosť zlá obchodná stratégia.
Tento prístup (v poslednej dobe čoraz častejší) mi popravde nedáva logiku, pretože kým auto príde reálne na trh, tak aj ľudia zabudnú, že sa nejaké auto predstavilo a tí, ktorých predstavenie auta oslovilo a chceli ho prípadne kúpiť, nemôžu, tak pôjdu ku konkurencii. Dosť zlá obchodná stratégia.