Novinky
0
Mohli tam dat fotky majitelov.
0
Hlavne tvoju aby sme vydeli ako vskutočnosti vyzerá ten drbo Daniel, look atď. >😒] >😒] >😒]
jedine AUTO, ktere na fotkach vidim, bylo bile trojkove kupe :yes:
Neví někdo proč se tvoří na zadním okně ty flíčky, mají je snad všechny auta nový i starý, fakt nevim.
Myslím si, že je to proto, že se automobilové sklo skládá ze tří vrstev - sklo, bezpečnostní předpjatá fólie, sklo. Tato skla s fólií se lisují za zvýšené teploty. Tam, kde lis dosedal, vytvořil větší zátěž a námahu a proto jsou tam jiné lomy světla - a tvoří to z určitého úhlu "kolečka" 😄
Blbost, zadní skla až na poslední novinky v dražších kategoriích vozidel nikdy nebyla lisovaná, tato technologie je vyhrazena pro čelní skla. Boční a zadní skla jsou jednovrstvá a kalená (proto se rozpadávají na malé kousky jako v pelíškách duritka)Tyto flíčky vznikají při kalení skla proudy studeného vzduchu kde dojde vlivem soustředěného tlaku vzduchu k prudkému ochlazení bodu skla který se pak šíří sklem a postupně ochlazuje i zbylá místa na skle. Jen pro zajímavost rozteč trysek se pohybuje od 2 do 4 cm. A tyto flíčky jsou vidět jen pod určitým úhlem a jen při určité světelné intenzitě. 😄
Škoda že jsem tam nebyl. Same parádni auta a lidi... XJ a RR to je paráďička. Sakra když se dívam na fotky tak bych měl punto taky trošku oplachnout😊
Pěkná auta (nejvíc z nich se mi libily ty dvě vlasaté turbo kočky, nezná někdo jaký mají výkon?) pěkné snímky (dýchá z toho milá atmosféra). Ovšem pro příště - ty rumy při focení parkujte na kolenou...
Všechna zúčastněná auta zaslouží velký obdiv. Samo, bylo tam geteičko... jak by být nemohlo :yes: a jestli se nemýlím, Švihák tam střihnul jednoho drsňáka v Rangi :yes😒br />
No... zasloužíte všichni velké BRAVO :yes:
Všechna zúčastněná auta zaslouží velký obdiv. Samo, bylo tam geteičko... jak by být nemohlo :yes: a jestli se nemýlím, Švihák tam střihnul jednoho drsňáka v Rangi :yes😒br />
No... zasloužíte všichni velké BRAVO :yes:
Myslim ze tento baworak byl ozdobou srazu, neskutecne krasnej! koukam, ze tam bylo vice hezkych aut, ale pro me je tahle 335i vrcholem.)
Dokonce i takové skvosty jako Jag, RR, Clockwork Orange nebo nablýskaný Rover... ale nejhezčí je přesto slečna z poslední fotky na 12. řádku 😉 :yes:
A červený XJ zase nikde... >😒] >😒] >😒]
RR je skvost? Corvette ano. Ale RR? 😲
Corvette je bez debat, ale mě přijde jako skvost i Range Rover. Možná jsem divnej... >😒]
No v rámci výlučnosti RR skvost není, ale třeba nedávno jsem viděl v kanárkově žluté a byl moc pěkný. Konkrétně takto [odkaz]
A byl to ex-ředitel Telecomu ne? >😒]
>😒] >😒] Přidal jsem link... 😉
...banánová mafie? Když Land Rovera RR, tak rozhodně ne žlutého. To je jako mít zelené porsche nebo červeného Jaguára. Brrr... >😒]
Zdravim vas,
kdyz vidim ty krasne fotky krasnych aut, tak me moc mrzi, ze jsem nemohl taky prijet 😒 Snad priste... Jinak nej je EOS :yes:
kdyz vidim ty krasne fotky krasnych aut, tak me moc mrzi, ze jsem nemohl taky prijet 😒 Snad priste... Jinak nej je EOS :yes:
Pročetl jsem si příspěvky, jenom zareaguju na "hlášky" o Range Roveru. Nejsem zastáncem značky Land Rover, v dohledné době si ani žádný nepořídím, ale co se vozu týče, skvost to určitě je. A je jedno jestli jich je plná Praha 1, do míst kam jezdím žádný nepotkám. A rozhodně jsem si jist, že žádné jiné auto stejné nebo podobné kategorie se mu prostě nevyrovná. Range Rover je Range Rover...
GTI: ten drsňák je už volnej... 😉
GTI: ten drsňák je už volnej... 😉
muzete mi prosim sdelit proc se takrka vsude v CR vybeluji SPZ na fotkach? To je nejaka paranoia ci strach z neceho?
Je to slušnost... znám jména pár lidí tady a taky je sem nepíšu protože ti lidi tady vystupují "anonymně". Tak nevím proč by tady někdo měl vystavovat SPZ aut, když to majitelé výslovně neodsouhlasili 😉
Vzdyt je to jen auto, spotrebni vec. Neni to rodne cislo nebo cislo bankovniho uctu. Ke zverejneni sveho jmena v novinovem clanku take nemusis davat souhlas a muze ho zverejnit kdo chce. je to zajimave...s touto uchylkou jsem se setkal jen ve vychodni Evrope, takze to s nejakou paranoion velkeho bratra neco spolecneho mit bude
Jen ti na zaklade SPZ kazda prodejna svestka dohleda jmeno a adresu majitele, coz neni vzdycky koser 😄 Ber to tak, ze na zapade se nedejou veci jako tady 😄
Podívej se do obchodního rejstříku online a zjistíš, že rodný číslo je veřejný u každýho statutára. Tak nevím proč se s nima dělají takový cavyky.
pani, zraz bol uzasny, ale niekedy je cesta samotna cielom. takze moj naj zazitok bola cesta s corvette v tandeme.
mrzi ma par veci, a to ze som sa nestihol porozpravat so vsetkymi, hlavne s assassinom 😒 mozno nabuduce.
mrzi ma par veci, a to ze som sa nestihol porozpravat so vsetkymi, hlavne s assassinom 😒 mozno nabuduce.
Přesně tak, bylo to super, parádně jsme pokecali a probrali auta od A až do Z, ale věřím, že i kdybychom tam stáli ještě další týden, pořád by bylo co řešit. 😉Bylo tam jedno lepší auto než druhý, opravdu vyvedená akce... Už se těším na další sraz a na Vás všechny, určitě zase bude účast bohatší 😄
omlouvám se za svouji neúčast,nečekané rodinné problémy mi to nedovolily,ale na sever Čech bych rád dorazil..
Zo všetkých objektov na fotografiách ma zaujala jednoznačne najviac 😄
A já jsem chtěl se svou mx-5 tak moc dojet,sice bych tam měl asi nejmenší auto ze všech,ale přece jenom jsem se chtěl podívat,navíc jsem to měl pár kiláků..Bohužel jsem den předtím chytil levým kolem obrubník a rozhodil si geometrii takovým způsobem,že mi to příšerně táhne doleva a celé dopoledne jsem strávil hledáním schopného servisu,kde by mi to narovnali...Tak třeba bude zase někdy sraz v okolí Zlína 😉
SUPER LIDI!!!Škoda ,že jsem nemohl přijet.O to víc mě to štve,že to bylo tak blízko ,a že přístí sraz bude spíš ku prospěchu lidem z Čech než z moravy,a navíc při pohledu na ty fotky,lidi a super atmosféru,která tam zajisté panovala tak mě to štve dvojnásobně.No tohle tady bude psát asi každý druhý kdo tam nebyl takže jsem se zařadil do skupinky...
P.S.😡ukas06 má velké štěstí že jsem tam nebyl,protže by slečny jely s M3 do Ostravy 😉 😄 Tak se měj.
Jo to platí pro všechny !!! 😄
P.S.😡ukas06 má velké štěstí že jsem tam nebyl,protže by slečny jely s M3 do Ostravy 😉 😄 Tak se měj.
Jo to platí pro všechny !!! 😄
No to bych se nesázel v jakém autě by jely >😁 Říkal jsem ti že máš jet >😒] Jestli to bude příště sever Čech, tak nic moc pro nás, nemluvě o Slovácích - ti to budou mít ještě mnohem dále ;-\ Ale mohlo by se zorganizovat zpřístupnění Mosteckého autodromu pro ten sraz, já bych to uvítal a myslím si že bych nebyl sám >😁
Jo to si mi říkal ,že mám jet,ale opravdu jsem nemohl...To s čím by jeli byla sranda ,ale ty si to určitě pochopil 😉...Co se týče toho okruhu podle mě by bylo lepší BRNO už jenom kvůli zázemí, atraktivitě a především polohou...Navíc nemám mostecký okruh moc v oblibě jako člen závodního týmu to můžu posoudit a s Brnem se nemůže srovnávat s ničím.Od záchodů přes technické zázemí až po povrch trati...
Jasně že jsem tu srandu pochopil 😉 >😁 Já jsem to bral tak, že když teda na serevu Čech, tak ať jdeme na okruh 😉 Brno je určitě lepší, vždyť se tam jezdí i GP motorky a tahače a tak :yes:
Jen si s tim Brnem nejsem moc jistej, pac z akci, na kterych jsem se podilel vim, co stoji jednodenni pronajem okruhu v Brne...to uz by nebyl obidek, to uz bychom kazdej museli sakra pritlacit 😄
Tak když sever tak ten Most 😄 Já ty částky neznám, ale je mi jasné, že to zrovná levné nebude... ;-\ Ale zážitek by to byl :yes: >😁
No jo no asi něco kolem 200 000 jsem slyšel před rokem 😄no a v mostě ten soukromý pronájem nebude o moc levnější...to chce asi aplánovat v dobu ,kdy tam jsou akce pro veřejnost a sraz udělat třeba na parkovišti,kde se dělají technické přejínky...jinak by muselo přijet hodně lidí,aby se všichni poskládali...nejlíp 200 >😁 >😁 >😁 >😁
Proč má odkaz o přípravě tohoto srazu na hlavní stránce výraznější titulek než tento článek? Byl zveřejněn už 5. listopadu, a já na něj narazil až teď 😄
ahoj a chtel bych hlavne vsechny pozdravit. mam napad na pristi sraz, mozna uz to nekoho napadlo taky - rezervovat si okruh..
no tak to je špatné... bydlím od pahrbka 200m a o této akci jsem nevěděl 😢 . jinak mám bílé fáčko . jsem tu registrovaný pod přezdívkou wajt.