Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Připomeňte si, jak Nissan 350Z řádil v Praze jako ve slavném filmu

Krátkometrážní film C'était Un Rendez-Vous o průjezdu ranní Paříží je dnes už legendou. Pamatujete si ale, že podobný snímek kdysi vznikl také v Praze? Jako reklama na Nissan 350Z.
Zpět na článek
Avatar - Stejsn
25. 3. 2021 07:34
Já nevím,
asi jsem starej nebo co, ale ježdění v centru města rychlostí 120 a projíždění na červenou mi příjde spíš ubohý, než abych na tom cokoliv obdivoval. A to platí i pro ten francouzskej kus s ferrari.
25. 3. 2021 19:31
Ja ho videl
Ja jsem to auto v teto oranzove potkal v Praze na Strahove asi ctvrt roku pred jeho oficialni prezentaci. Byla nedele rano tak 5 hodin a zrovna jsem jel do Oxfordu :-!
Tenkrat moc moc pekne auto, jedinecny design na svou dobu. V te dobe se auta skutecne tajila az do jejich prezentace (dnes vite jak bude vypadat casto 2 roky predem).
Byl jsem velice prekvapeny, kdyz jsem se o ctvrt roku pozdeji dozvedel, ze je to Nissan. Cekal jsem ledacos, ale Nissan teda ne :-!
Avatar - curwasportiva
25. 3. 2021 07:41
Hrůza
Pořád jsem čekal co se stane a kromě jednoho chabého driftu, mě akorát bolí hlava a je mě na špatně. Po pár pivech bych se na to koukat fakt něchtěl... Režisér měl asi pocit že když bude třepat kamerou, tak to snad bude vypadat, že jede rychle a akčně... :no:

Jestli je nějaký průjezd městem legendární tak je to tento průlet Paříží z roku 1988, Le Prince Noir:
https://www.dailymotion.com/video/xm10dm