Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: VW nabízí nový pohled na projekt Trinity. Jaká bude elektrická vlajková loď?

Vlajková loď mezi elektrickými modely značky Volkswagen nabídne zcela nový designový jazyk.
Zpět na článek
27. 3. 2021 16:44
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
27. 3. 2021 13:32
Re: zajimave ale nechapu
i3 je skutecne po technicke strance jedna z nejvetsich inovaci v automobilovem prumyslu za poslednich 30 let, ktera se zaroven masove vyrabi.
Karbon komponenty. Zeleny materialy. Karoserie neni samonosna, je to podvozek a na tom kabina. No proste vsechno jinak a presto toho produkuji hromady a jeste ziskove.
27. 3. 2021 13:19
zajimave ale nechapu
Co ma bejt tohle: “což je s ohledem na pozici technologického inovátora”. Vw inovátor? Co je potom treba BMW s jeho 10 let starou i3 komplet (90 procent) vyrobenou zeleně? Ano, vizionáři.
Avatar - kuk
28. 3. 2021 10:19
Re: zajimave ale nechapu
i3 byla tak fjůčr napřed, že když to kkotům z vedení docvaklo tak stopli další vývoj a celej tým co stvořil i3 a i8 okamžitě z BMW odešel. Dizanér po Faraday zakotvil v naprosto revolučním Canoo a ostatni rozjeli čínskej Byton. Jeho šéf, ale nejvydejchal vměšování čínskej komoušů a znechucenej šel zachraňovat krachující Farday. No a Herbert Diess, kterej taky makal na i3 se právě snaží zachránit VW a dokopat je ke změně dřív než dopadnou jako Nokia nebo Kodak. U WV se o žádném futurismu nedá hovořit. Jsou 10 let pozadu a v softwaru je to toal průs3r a to nejen u EV, ale i Golfa 8, Ochcáfky i Seatu. VW software neumí a neumí si ho ani zadat. ;-) :-!
Btw. Canoo pomáhá Hjůndaji a Kia s novou EV platformou.
VW, Porsche i Seat šli s prosíkem ke klukům do garáže k Rimacu aby jim zachránil pldel. Za to mu daj celý Bugatti za 1 €uro. :D :D :D

Tam kde Tesla láká geniální geeky ze Silikon Valley na osobnost Elona Muska a super dynamickej startup s okamžitým rozhodováním, láká dinosaur Volkswagen na těžkopádnou zastydlou strukturu molocha s zoufale neakčním rozhodování, koulí podvodného Dízlgejtu na noze a armádu neochotnejch zaměstnanců co se brání jákekoliv změně. Do Vlkohradu nikdo z první ligy nepáchne ani když 2x přeplatěj. O tom už se přesvědčilo i Porsche. Už jim do ty zlatý klece teče voda. :D
Avatar - WinDiesel
27. 3. 2021 18:24
Re: zajimave ale nechapu
Jo většina traktorů je taky nabarvená na zeleno, dokonce i motor je přestříkán zeleně ... :yes: :yes: :yes: :D :D :D
27. 3. 2021 20:23
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - WinDiesel
27. 3. 2021 18:24
Re: zajimave ale nechapu
BMW = radost z částek za oprawy w serwisu woe :-)
Avatar - kuk
1. 4. 2021 13:58
Re: zajimave ale nechapu
A teď se podíváme co si o tom myslí petrolheadi zda je Tesla auto či není... :-!
https://youtu.be/MEtEg1i4aX8
29. 3. 2021 17:42
Re: zajimave ale nechapu
Taky názor, Já pro změnu vidím BMW spící na vavřínech i3, ostatní evropský automobilky dělající EV jako doplněk normálních modelů, to pro jistotu kdyby se náhodou rozjel prodej a pouze VW do elektriky šlape co to dá + mercedes se tomu taky věnuje. Z mimoevropských pouze Hyundai je na podobný úrovni jako VW. O tesle nemluvím, ta dělá pokrokový elektrický pohony zabalený do něčeho co se podobá autu, ale moc to auto není. Shrnuto a podtrženo, koncern VW je skutečně na špičce vývoje. Taycan, etrony a ID rodina to potvrzují. Takový rozsah ev aut nemá žádný jiný výrobce A tím pádem taky nikdo nemá porodní bolesti, podle hesla, kdo nic nedělá nic nezkazí.
27. 3. 2021 20:24
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.