Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Retro na neděli: Připomeňte si tuningové srazy ze začátku tisíciletí

V roce 2001 se objevil film Rychle a zběsile, snímek, který měl také velký dopad na českou automobilovou scénu. Výrazně totiž zvedl zájem o tuning. Pojďme si tuhle dobu připomenout.
Zpět na článek
29. 3. 2021 23:33
Re: to už je let
Jo Cooperova Astra z Uherskohradišťského Tuning Scene,potom dostala Chameleona a nakonec ji nekdo koupil a totálně zprasil. Z celého klubu zbyl jen Kočendův Civic a někde na Slovensku je bývalé erko Adama Králíka z motorem Isuzu Gemini, které někdo odkoupil a pokoušel se reinkarnovat. Jinak oranžový Civic Lotty skončil totálně zničený nehodou,AK-47 Golf byl taky zprasen někým a Dušanova zelená Laguna dopadla taky neslavně. Poznávací znamení skoro všech aut Tuning Scene bylo vysunující se a otáčejíci zadní světlo pod kterým bylo skryto víčko nádrže. A vlastně ještě jedno auto zůstalo a to AK-47 Rabbit ten vznikl taky v době slávy Tuning Scene
29. 3. 2021 14:18
Kedze..
..si tie auta pamatam osobne,tak to znaci aj to,ze uz som asi pekne stary chren :D
Ale som brutalne rad,ze som svoju mladost prezil v tej dobe a zazil x zrazov,kde som spoznal x skvelych ludi s ktorymi este aj dnes sa stretavam a kecame o autach ;-)
ACZ,diky za pripomenutie skvelych casov :yes: ;-)
Avatar - eLzyx
29. 3. 2021 13:41
to už je let
přitom některé kusy si pamatuji, jako by to bylo včera. Třeba tu zlato-bílou Astru. Ta mi tenkrát připadala parádní a chtěl jsem některé úpravy aplikovat i na té své.
Pamatuji i na toho žlutého Kadetta GSI. Tohle auto jsem vždycky chtěl. V ničem jiném jsem zatím neměl takový strach. Taková trysková popelnice.