Design

Zpět na článek

Genesis X je krásný koncept ladného kupé. Bude se vyrábět?

14 komentářů

Mig_35
tak budu klidně jezdit Hyundaiem... až na tu evidentní vykrádačku Aston Martinu logo incl. na to není co říct😊
Uživatel_5340709
Běž oprášit peněženku, amecká Genesis G80 se tomu blží. 😉
http😐/www.garaz.cz/…-sedany-21003747
Mig_35
kupé je kupé 😉
Uživatel_5340709
Šak Maroš z Top Speed Sk koupil ještě tu předešlou verzi, a dost si ji pochvaluje. Přitom mu rukama prošlo dost aut, takž by měl mít rozum. 😄
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
speedfred
Súhlas, toto vypadá viac než dobre.
Takéto velké kupéčka sa mi hodne páčia a viem si to predstavit ako hlavné auto ma výlety po Europe vo dvojici (keď odrastú deti).
Mig_35
Tam budou vzadu dvě místa pro děti bez problemu myslím😊 každopádně ještě hezci než Lexus LC
wakantanka
Z dizajnovej stránky to strčí do vrecka kde čo ... akurát otázne je či aj séria bude rovnaká.
speedfred
hlavne vo vyššom veku to xce už kľud a bez detí cestovať
JirkaV8
Hnojdaj je takový novodobý Polonez. Co vám budu povídat, já bych to nechtěl ani zadarmo.
lamal
😒] :yes:
Dinar
možná jenom koncept, ale takhle perfektní základní linku u kupé jsem neviděl už dlouho, prakticky dokonalost. :yes:
sorpersa
Je to krásavec, ja v tom vidím akúsi New Aston Martin Lagondu...
lamal
to je fakt divne auto, ten interier je ako nejaky pokus Tatrovky v 90tkach s inspiraciou kozennej mušle... desive, ponurne, depresivne... ani ten exterier nie, ta predna maska je nevkusna okorenena ´´modernymi´´ ledkami az po dvere.... Samotne pekne proporcie to nezachrania.

Nepekné