Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Mitsuoka Orochi – asijská exotika v pohybu

11 komentářů

Ten uvod mi pripominal dokument. Stare chaty. Cernobile. Jako kdyby se zabivali chudobnim svetem.

Jinak opravdu nevim co mate proti autu. Rozhodne nevypada jako kdyby design delal Pininfarina ale je to celkem hezke.
😄 :yes:
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
To neni supersport! 😉
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
souhlasim; mně se to auto strašně líbí (byť jsem asi v menšině), na videu ještě o moc víc, ale je ty motorový čísla tomu nepadnou
Ja myslim ze tohle staci. Urcite to dokaze s autem zacvicit. Jako konkurence pro F 412 nebo 911 se mi zda ponekud hrackarske. 😲
VDC
VDC
Ja jsem nevedel ze jsi reagoval. Az pak me to napadlo! 😉
tudydudy
Je to agresivni,az to pripomina Mclaren f1,ale tech tu bylo vic(tech radoby napodobenin).
velmi pekny design