Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Wald International Lexus GS: decentní bodykit

Tunerská společnost Wald International z Japonska připravila karosářský paket pro střední řadu Lexusu, model GS. Povedených paketů je v dnešní době vidět málo, ale Wald mezi ně určitě patří.
Zpět na článek
Avatar - Dinar
1. 11. 2007 13:15
Re: PROFIL
Jo, ten profil, bohužel. Ve třídě není auto, které by opticky působilo tak těžce na zadek jako GS. ;-\
neregistrovaný "Elsin"
1. 11. 2007 11:47
Re: zase kradou
Opět jeden příspěvek k zasmání...první kdo "zkopíroval" blinkry od MB byl VW a BMW, žraločí anténa je součástí paketu od firmy, která nemá s Lexusem nic společného. Navíc kvalitu zpracování, jízdy, ergonpomii a mnoho dalšího naopak kopírují ostatní od Lexuse...Tak přestaň tady kvákat ty tvý zakomplexovaný žvásty, je vidět, že jsi nikdy v Lexusu nejel, a myslim, že ani v MB nebo BMW. No a srovnávat japonská auta se stánkovýma botama to je fakt ubohý!!
neregistrovaný "Coulin"
1. 11. 2007 11:19
Re: zase kradou
...a hlavně si běž rychle koupit VW z číny :no: :no: :no: Jsi rasisticky orientovanej b*b. já hned vědél jak tam byla ta ploutvička á BMW,že se néjakej ubožaček chytne >:-[] >:-[] >:-[] Jinak abs. souhlas s PREMDOU,moc hezký ponton vozu,boční linie od počátku GS :yes: Jinak ergonomie Lex-Toyota velmi,velmi dobrá.
neregistrovaný "samuel"
1. 11. 2007 10:31
zase kradou
tentokrat zraloci anatenu, designeri lexusu ji asi utrhli bmw a poslali do asie zkopirovat :no: blinkry v zrcatku ukradli MB, profil z dvema svetly u GS je tez podle mercedesu jen v teto novejsi versi to trochu zmirnili. Jako evropan budu tyto asijske produkty bojkotovat, stejne jak si nikdy nekoupim vietnamske abidas nenapadne mne kupovat zkopirovane lexusy.
neregistrovaný "PREMDA"
1. 11. 2007 08:28
PROFIL
Zde se neda s Romanen nesouhlasit. Paket je z nejpovedenejsich. Obcas se stane, ze i sebemensi paket nepomuze, kdyz auto vypada spatne uz z fabriky, ale GS je jednim s nejpovedenejsich sedanu vlastni tridy. Ten profil mu muze zavidet kdecjaky evropan. Wlad International pouze zlepsil uz vyborne.