Novinky
Mig_35
1
Když si frajer z Černého mostu nebo z Průhonic myslí, že bydlí v Praze a tudíž je něco víc 😉
Přejít do diskuze
Těch testů jsem nastudoval mraky a nikde, opakuji nikde jsem si nepřečetl že jízdní vlastnosti jsou "jednoznačný podprůměr". Jo a taky jsem to jel.
Užrané motory - souhlas, jen by mě zajímala spotřeba po zajetí. Ale ano, v kombinaci s malou nádrží je to největší mínus toho auta.
Užrané motory - souhlas, jen by mě zajímala spotřeba po zajetí. Ale ano, v kombinaci s malou nádrží je to největší mínus toho auta.
Moc automobilce fandím. Myslím, že udělala obrovský skok kupředu a zatím se ji na českém trhu daří. Ostatně model Korando už se začíná celkem často objevovat na našich cestách.
Tak až na tu jízdu (jízdní vlastnosti jsou dle testů jednoznačný podprůměr a jezdit s tím svižněji je dost utrpení) máš pravdu. A pak se ještě musíš smířit s dost užranými motory
na dnešní dobu). Jinak naprostý souhlas. Však taky Korando na českých silnicích vídám čím dal časteji! 😄
na dnešní dobu). Jinak naprostý souhlas. Však taky Korando na českých silnicích vídám čím dal časteji! 😄
Jo. Jel jsem to, opravdu jedno z velmi dobrých SUV C segmentu. Ale pořád můžeš sehnat i lepší a v reálu má i v rámci ceny, která na první pohled vypadá lákavě, pár schopných konkurentů...
Takže - fandím jim, ale když přišlo tvrdý na tvrdý, zjistil jsem že ne zas tak moc. 😉
Takže - fandím jim, ale když přišlo tvrdý na tvrdý, zjistil jsem že ne zas tak moc. 😉
Já ti nevim, no. 160hp, 280Nm v základu, možnost volby (příplatku) za 4WD či AT neodvislá od výbavy, vzadu vždy multilink... Má to (na svou třídu) velmi hodnotný interiér a moc hezky to jezdí.
Jo a jmenuje se to Korando a stojí to 450 až 600...
Tohle rozhodně nevypadá na konkurenta Dacie.
Mnohá zavedená konkurence se má co učit...
Ty předsudky jsou občas prevít, co? 😉
Jo a jmenuje se to Korando a stojí to 450 až 600...
Tohle rozhodně nevypadá na konkurenta Dacie.
Mnohá zavedená konkurence se má co učit...
Ty předsudky jsou občas prevít, co? 😉
Tomu se říká Sophiina volba. Že ty u mě chceš nastartovat depresi s řešením následnou sebevraždou ? 😄 :-!
Moc pěkné a poměrně bohaté Brrr no .......hm.
Moc pěkné a poměrně bohaté Brrr no .......hm.
He he, ale ono se takto brát opravdu nedá. Kontroní otázka: raději bys bydlel v menším městě někde v polorozpadlých pohraničních Sudetech s brutální nezaměstnaností a hromadou nepřizpůsobivých občanů, nebo v pěkném a poměrně bohatém Brně? 😄
No, SAPA je v Praze, že 😁
jenom tu asiatskou pracovitost cajzli v Práglu zatím nemají 😁 😁
jenom tu asiatskou pracovitost cajzli v Práglu zatím nemají 😁 😁