Design
Ota4
3
Souhlas. Když to dnes porovnáš třeba s céčkovou corsou dvojkovým cliem dvěstěšestkou nebo dvojkovým puntem tak fabia pořád vypadá dobře.
Přejít do diskuze
Dizajn prvej Fabie vyzerá aj po vyše 20 rokoch stále dobre. V minulosti som to tak nevnímal, lebo tie autá boli na každom rohu, robil som na nej autoškolu, mal ju v práci, v rodine bola tiež, k tomu tragický Junior. Ale po tých rokoch, keď sa človek pozrie na zachovalý strieborný exemplár vo vyššej výbave Elegance pred faceliftom, tak normálne, že pekné auto. A na cestách ich teda stretávam ešte požehnane. Niekedy mám pocit, že aj viac ako dizajnovo menej podareného nástupcu.
Však právě proto byly české rodiny zpočátku tak zklamané, že Fabia I byla v kabině i v kufru výrazně menší, než Felicia. Vlastně teprve výrazně zvětšená Fabia IV přinese nápravu. 😄 :yes:
Hmmm.... zrovna 206 byla hodně dobrá... asi nejhezčí auto té doby a třídy (škoda že další kvality auta byly trošku pozadu).
Corsa B taky nebyla marná (céčko už se mi líbilo trošku míň).
Fabia měla velkou přednost ve vymakaném interiéru, třeba ta přední světla nebyla úplně dle mého gusta... ale zase osobité to bylo, to nic proti.
Corsa B taky nebyla marná (céčko už se mi líbilo trošku míň).
Fabia měla velkou přednost ve vymakaném interiéru, třeba ta přední světla nebyla úplně dle mého gusta... ale zase osobité to bylo, to nic proti.
Popravde ani i20 nevyzerá celkom márne a P208 tiež, teda ak v jeho prípade beriem v úvahu len vonkajší dizajn.
V kontexte doby mi bol aj je P206 podstatne sympatickejší. 😉
V kontexte doby mi bol aj je P206 podstatne sympatickejší. 😉
Ne, že by snad někdo III. neznal, ale mohl/a grafik/íčka vyhrabat alespoň jednu reálnou fotografii, ne jen samé kresby, A kdybych si přál snímek všech tří vedle sebe, to už bych asi chtěl moc.
To by totiž musel/a zvednout pr*del z gauče a ty vozy reálně poshánět. Ne jen vytvořit galerii za 3 minuty z archivů z domova. Nebo alespoň dát tři snímky vedle sebe ze stejných pohledů. Ale za to mu/jí my tady asi nestojíme.
To by totiž musel/a zvednout pr*del z gauče a ty vozy reálně poshánět. Ne jen vytvořit galerii za 3 minuty z archivů z domova. Nebo alespoň dát tři snímky vedle sebe ze stejných pohledů. Ale za to mu/jí my tady asi nestojíme.
Tak vieš ako, krása je relatívny pojem. 😊 Ale v kontexte dobových áut B segmentu som si ho trúfol použiť. Dnes asi len pri Cliu a Ibize.
V tomto s Tebou nesúhlasím. Zaujímavá áno, krásna ani náhodou. Aj keď voči Felde mala dosť predností, mala voči nej aj pár mínusov, ktoré jej hodnotu zrážali dolu. Dizajn je nápaditý dodnes, novšie generácie už zďaleka nie sú také osobité.