Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Budoucnost Lancie vypadá slibně. O design se osobně postará šéfdesignér koncernu

13 komentářů

del42sa
tahle renesance Lancie měla přijít před 15ti lety, ještě za Markujóna, to by měla mnohem větší smysl... teď už to bude jen další dizajnové "elektroprdítko" pro zhýralé manželky podnikatelů. škoda....

čas bohužel nikdo vrátit neumí :no😒br />
Když vidím co udělali francouzi za posledních 15 let z Citroenu, tak to s tou budoucností Lancie nevidím nijak růžově, ale třeba ji budou vyrábět v číně na stejné lince s C5X 😁
Adam Grufík
Ale prd, Alfa jako sportovní značka a Lancia jako luxusní. Jenom to nesmí vypadat tak hrozně jako Delta
Stejsn
Já bych to opravil: jenom nesmí vypadat tak hrozně, jako jakákoliv Lancie za posledních 25 let.
Arese
Tak pokud Alfu, Lancii i Fiat hodlají nabízet jen jako zkratomobily, tak se vůbec nemusí namáhat! 😲 😒 :no:
Xylo
Píšou to poměrně jasně v závěru článku: " Konkrétně se v duchu této strategie má zaměřit na elektrický pohon nebo nové druhy prodejních služeb." Čili budou to krásně vypadající (hlavním návrhářem navržená) elektroauta.
traveldrive
Našťastie nie si jediný potenciálny zákazník. 😉 Ale nemyslím si, že Lancia bude výhradne elektrická.
Stejsn
Ano, i Kappa má podivný paťatý design. Zepředu jak jedničková fabie, což je taky ošklivé auto.
Já Prvni_1
A to, ze se dobre prodava neznamena, ze je to "lidovka" .
Ja bych sice pro sebe mel radeji budiky za volantem, nez uprostred, ale to nemeni nic na tom, ze je to vyborny auticko.
Male, ale takove melo byt.
😉
Já Prvni_1
Proc?
Mne se Thesis vylozene libi.
Nemusi vsechna auta vypadat stejne.
Arese
Takže pro normàlní použití naprosto k ničemu... 😒 :no:
Arese
Kappa a Delta/Dedra ještě byly v poho, ale pak... 😲
traveldrive
Chceš povedať, že napr. taká Kappa vyzerala zle? https😐/auta5p.eu/katalog/lancia/kappa_04.php
3_diamanty
Alfe zamavat a cim skor pozdvihnut lanciu.... a tak to malo byt uz davno