Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda Auto: Za 9 měsíců letošního roku stejný zisk jako za celý minulý rok
100 komentářů
0
Octavia se prodává dobře, ale Fabia se svým novým modelem spíše ustoupí ze svých dosavadních pozic, designově je málo konkurenceschopná, zatím jí drží starý model, zejména Combi.
0
Je zajimave, ze tyhle predpovedi "odborniku" ctu uz par let a Skode se dari stale lepe a lepe... 😄
0
jo v cine >😁 >😁 , a to ze fabia bude nahorsie predavajuce sa auto skodovky je jasne uz teraz >😁 ,
0
myslim FII, keby sa tam nepocitali cisla z 1-cky, tak za tie 3mesiace , ci kolko sa uz predava, by som sa zasmial nad tymy cislami oproti FI ked prisla na trh
0
To máš pravdu. Fabia II je řádný průser. Myslí, že Škoda udělá brzo jednu z těchto věcí 1. Sníží markantně cenu, 2. Vydá face-lift do dvou let. Každopádně tomuto bude předcházet řada pokusů s výbavou Zdarma a 0% leasingem a akčním paketem atd. ovšem je jasné, že nová Fabie propadla jak máslo přes gril.
0
Není doba 2 roky standardní pro vydání faceliftu? 😉
0
FL už je samozřejmě připravený, protože FL Roomsteru znamená FL celé modelové řady.... A Roomster už bude mít skoro nárok.
0
Vtipalku... v Cine prodala skoda za prvni pololeti 2270... to je rozhodujici cast, ktera zvysuje prodeje, vidte? 😄
0
hovorym ze v cine!!!!keby sme brali predaje europy tak ziadna slava :no:
RS
0
lysohlávky? >😁
Tomiss
0
:yes: >😁
GTI
0
>😁 >😁 >😁 :yes:
0
Vycházíš ze špatných podkladů a tvé předpoklady jsou jenom tvým nepodloženým odhadem.
Škodovce přeji její růst a zisk. Proč její auta kupujeme o tolik dráž, než je její cena ve světě? Proč je u nás tak skoupá na výbavu, když na jiném trhu je vybavena víc než dobře.....????
Jo,uvaha zni dobre a-vlastne i realita zni dobre(krome ta nase).Za 300 000,maximalne 350 000,,plne funkcni".To bych si ji i potom nechal(samozrejme zadara)pristavit k baraku a prodat ji dal. 😉- 8-s
Je to smutné např.můj známý Ital si ted kupuje u nich doma Octavku scout za cenu o 150tis. nižší než u nás je to od škodovky svinstvo a češi blbí že to za ty prachy u nás kupují. :no:
O 150 tis? Tak to trochu přeháníš ne. V Itálii je oficiální cena za Scout 2.0 TDI 29220 euro tedy 780tis Kč [odkaz] a třeba v Británii je to Ł19690, tedy 760tis Kč [odkaz] .U nás začíná na 815 900Kč. Důvod nižších cen je zcela jasný, síla trhu. Největšími odběrateli škodovek je právě Bitánie, Německo, Itálie.
Bohužel je to smutná pravda i v Itálii vychazí prodejce vstříc zákazníkům takže nějaká ta sleva je možná a není to žadná pohádka byl jsem toho přímým svědkem protože jsem tam byl zrovna na návštevě 😉
A co vám proboha brání, koupit si Škodovku v D, I, F, nebo kde všude je levnější?
Uplny suhlas. Ja tiez nerozumiem nadavaniu na to, ze je nieco niekde drahsie ako inde, ale aj tak si to kupia tam kde je to drahsie. :no:
ahoj. pls nevis jak se to dela ? slysel sem ze v dansku jsou auta prej hodnelevny... ale jak se to da zaridit ? resp. kolikrat tam musis jet aby si dostal auto. uvazujem o nove mazde 6 a kdyby byla sleva 100k tak uz je to slusny peníz...v jen s tim nemam zadne zkusenosti...
V Dánsku auto nekupuj, to je zcela specifický trh. Daně by ti navalili takový, že by se to nevyplatilo, jako cizinci.
nechapu ? tam kdyz koupis auto jako cizinec tak platis vetsi dan nez rodilej dán ? a kde by si to teda doporucil ?
Nová M6 s 143k nafta,auto mělo max. výbavu,dal se dokoupit jen covací senzor,cena 585tis za to, že mělo ujeto 700km a v lepším autě jsem v dané třídě(krom MB a BMW nejel) nebo nejetá za 605tis.To mi nepřipadne jako moc, nebo je to moc?V české prodejně... :-! Jwl jsem i v tom pasatovi,ta M6 je celkově lepší,byť jeden nebude souhlasit.
Proc asi. Skoda zneuziva sveho postaveni. Dobre vedi ze vela lidi ji koupi protoze je to domaca znacka. Tak proc by si lamala hlavu s cenou? Dnes jde jenom o zisk. Nic nez zisk. A tak si mnoho lidi ani neuvedomi ze Skoda ich prizne vyuziva.
I kdyz uprimne. Tak bajecna auta bych kupil i kdyby stali o 20% vice. 😄
I kdyz uprimne. Tak bajecna auta bych kupil i kdyby stali o 20% vice. 😄
Samozřejmě, že jde o zisk, jeho maximalizaci, z dlouhodobého hlediska růst tržního podílu, jména značky atd. atd. Prostě ekonomika.
Ale s tou cenou asi takhle. Jste pekař a prodáváte rohlíky za 5 Kč za kus. Všichni ostatní v okolí je prodávají za 3 Kč za kus. Vy jich ale stále prodáváte tolik, že nepokrýváte ani poptávku (při více než průměrném množství produkce vaší firmy v daném segmentu trhu) zákazníků. Neexistuje a není jediný důvod, proč slevit!
Ale s tou cenou asi takhle. Jste pekař a prodáváte rohlíky za 5 Kč za kus. Všichni ostatní v okolí je prodávají za 3 Kč za kus. Vy jich ale stále prodáváte tolik, že nepokrýváte ani poptávku (při více než průměrném množství produkce vaší firmy v daném segmentu trhu) zákazníků. Neexistuje a není jediný důvod, proč slevit!
Velká část lidí vždycky pod testama Škodu v diskuzi úplně zdrbe jaký dělá zoufalí auta oproti konkurenci a hle Škodě se daří výborně, že by ti lidé patřili do skupiny, která si nikdy nový auto nekoupí (hlvně že dělaj chytrý jak všechny auta znaj)? Asi Škoda vyrábí z pohledu potencionálních zákazníků kvalitní vozy.
Škoda dělá především předražené vozy vzhledem k nákladům a zoufalý je tady tak akorát tvůj pravopis.
Jasně má tam být zoufalý, ale podle toho co píšeš tak jsi asi šéf přes náklady ve Škodě. Ty ale pořád nechápeš, že cenu tvoří trh, základní ekonomické pravidlo zní: stoupá poptávané množství --> stoupá cena, klesá poptávané množství --> klesá cena. Velká část automobilek taky neprodává zrovna lacině (co třeba Volvo, ale to není tak na ráně co 😉 )
No ale nekdo pred tebou psal ze v IT, GB a DE je to levnejsi kvuli vetsi poptavce a tak to nedava smysl ne?
Víš, co to je "syndrom stáda" ? Škodě se tu bude dařit vždy skvěle.
No jasně, sveď to na okřídlené tvrzení o stádu a nezapomeň dodat, že jen ty jsi letadlo. :no:
Až mi rozum zůstává stát, co sem píše za chytrolíny, jak oni vše nejlépe vědí.
Vy chytráci: pokud máte ten dar, že víte, co a komu prodávat, tak se divím, že máte čas na tlachání v diskuzích a svůj talent nezhodnocujete tam za okny. :-!
Až mi rozum zůstává stát, co sem píše za chytrolíny, jak oni vše nejlépe vědí.
Vy chytráci: pokud máte ten dar, že víte, co a komu prodávat, tak se divím, že máte čas na tlachání v diskuzích a svůj talent nezhodnocujete tam za okny. :-!
Á už je tady zas letadlo, to už si dlouho takto nikoho nenazval,viď. Tady je to ale o autech.
To je a proto mě zaráží zdejší pisálci, kteří všechno ví, ale svým odhadem jsou absolutně mimo mísu a to včetně tebe, panáčku.
Tady jde jasně vidět, že obchodního ducha má mizivé procento zdejších diskutérů, ale velké srdce bijící pro neuspěšné značky, tak to tu není vyjímkou.
Tady jde jasně vidět, že obchodního ducha má mizivé procento zdejších diskutérů, ale velké srdce bijící pro neuspěšné značky, tak to tu není vyjímkou.
Na to, abych měl vědomosti o autech nepotřebuji mít obchodního ducha..
Holt máš obchodní talent, a na auta už ti nezbylo místo..
Jestli máš na mysli Fiat, tak to je neúspěšnější značka na světě, co se dynamiky prodeje a nárůstu tržeb týče.
Holt máš obchodní talent, a na auta už ti nezbylo místo..
Jestli máš na mysli Fiat, tak to je neúspěšnější značka na světě, co se dynamiky prodeje a nárůstu tržeb týče.
Opět bavíš. Co dokážeš vyprodukovat za bláboly, tak to je na zlatý ventilek.
Fiat, milý hochu, kdyby nezačal růst, tak zavírá brány- nic jiného mu nezbylo. Odrážet se ode dna, to jde podstatně snázeji, než bojovat na špičce a mávat svoji zástavou nejvýše.
Fiat, má takové dluhy, že je ještě minimálně 20 let bude splácet. Označovat ho jako "njeúspěšnější značka na světě", je stihomam hodný intenrace na psychiatrii. Fiat v této chvíli krom páru nadějných modelů nemá nic, jen obrovské dluhy a světélko na konci tunelu, že pokud bude mít ostré lokty, opět se dostane do rentability.
Fiat, milý hochu, kdyby nezačal růst, tak zavírá brány- nic jiného mu nezbylo. Odrážet se ode dna, to jde podstatně snázeji, než bojovat na špičce a mávat svoji zástavou nejvýše.
Fiat, má takové dluhy, že je ještě minimálně 20 let bude splácet. Označovat ho jako "njeúspěšnější značka na světě", je stihomam hodný intenrace na psychiatrii. Fiat v této chvíli krom páru nadějných modelů nemá nic, jen obrovské dluhy a světélko na konci tunelu, že pokud bude mít ostré lokty, opět se dostane do rentability.
Pokud neumíš pořádně číst, raději mne neinterpretuj, lépe, napiš která automobilka je lepší v těchto bodech, které jsem uváděl výše, než zmiňovaný Fiat?..
Já vím, začti se zas do časpisu VW a můj svět a ponoř se do imaginárních dluhů značky Fiat.
Já vím, začti se zas do časpisu VW a můj svět a ponoř se do imaginárních dluhů značky Fiat.
Dluhy Fiatu nejsou imaginární, ale reálné, pokud myslíš, že Fiat může koupit technologii jen tak z placu, jsi vedle. Zrovna Fiat mají banky docela v hrsti. A peníze, které si Fiat půjčil (a nebylo to málo), zase bude muset s řádným navýšením vrátit. a bude vracet ještě "pár" let. Prober se, jde vidět, že o firemní ekonomice nemáš ani tucha.
Děkuji za jasné vysvětlení. Teď už tomu rozumim. Jsem letadlo.Asi něco uniklo...
Jdu znodnocovat svůj talent - tam - za okna.
Jdu znodnocovat svůj talent - tam - za okna.
Roomster ako prva moderna Skoda sa predava pouze tak ja cekali. 😒
Roomster prva moderna Skoda? Z ktorej visne si spadol?
Je to prva moderna Skoda ktera sa nepredava nad ocakavani. 😉
A kolik tady bylo před rokem keců, jak se roomster nebude prodávat, co???A hle, původní roční plánovaná kapacita byla 50000ks, a ty se prodaly za 9 měsíců >😒]
Nová fábia se neprodává špatně, očekávám že do roka se stane nejprodávanějším autem škody :yes:
Nová fábia se neprodává špatně, očekávám že do roka se stane nejprodávanějším autem škody :yes:
😉 A jelikož zisk tak vzrostl,bylo by třeba přidražit,nemyslíte??????
To je přece novodobá politika.Žrát plnou hubou a nezapomenout u toho chrochtat - ať to všichni vslyší a vědí,že se máme !!!
To je přece novodobá politika.Žrát plnou hubou a nezapomenout u toho chrochtat - ať to všichni vslyší a vědí,že se máme !!!
Novodobá? Tím myslíš tu dobu, co člověk začal směňovat resp. obchodovat?
Kam na ty jalový výkřiky chodíte? Do školky? 8-s
Kam na ty jalový výkřiky chodíte? Do školky? 8-s
Opravdu mi to nedá nereagovat.
Každej zde česky píšící jedinec, by si měl uvědomit, že škodovka je naše. Buďme za to rádi, že se jí daří a přejme ji úspěch.
Vždyď živí větší polovinu republiky. Vemte deset čechů a a šest z nich žije z profitu škodovky (potažmo koncernu). To byste byli raději, kdyby těch šest nemělo co do huby? Vy osobně byste je uživili? Težko.
Škodovka dělá pěkné, kvalitní a konkurenceschopné auta a já jsem tomu zatraceně rád, že se tu nedělají Logany.
Házet na úspěšné špínu, to je výsadou ubožáků, kteří ve svém nuzném životě nic nedokázali. Nikdy jsem nepotkal úspěšného člověka, který by se snižoval k něčemu tak infantilnímu, jako je špinění našeho průmyslového klenotu. Úspěšní přejí úspěch, chudáci dokážou jen závidět.
Každej zde česky píšící jedinec, by si měl uvědomit, že škodovka je naše. Buďme za to rádi, že se jí daří a přejme ji úspěch.
Vždyď živí větší polovinu republiky. Vemte deset čechů a a šest z nich žije z profitu škodovky (potažmo koncernu). To byste byli raději, kdyby těch šest nemělo co do huby? Vy osobně byste je uživili? Težko.
Škodovka dělá pěkné, kvalitní a konkurenceschopné auta a já jsem tomu zatraceně rád, že se tu nedělají Logany.
Házet na úspěšné špínu, to je výsadou ubožáků, kteří ve svém nuzném životě nic nedokázali. Nikdy jsem nepotkal úspěšného člověka, který by se snižoval k něčemu tak infantilnímu, jako je špinění našeho průmyslového klenotu. Úspěšní přejí úspěch, chudáci dokážou jen závidět.
Zbytecne psat. 😉 😒 Nedky mi pripada jako by byli diskutery jenom sami blby a deti ze skolky. Proc? Ohavraji tady Skodu jen proto ze je ceska a mysli si ze je komunisticka. Nebo je tu jiny duvod? Kdyz tak jedine ten ze Skoda vyrabela zastarale auta. A hlavne komunisticky. Ale casy se meni. (Bohuzel pro pitomci ne! 😢 😢 😢 ) Skoda dnes patry pod VW. A vyraby nejlepsi auta na svete. Aspon tedy k ohledu konkurenci. Nebo snad poznate lespi auto ve tride nez je Octavia nebo auto ktery doneslo takovy pokrok jako Fabia 1?(jo POLO, to je vsak vlastne Fabia) Ja myslim ze ne. Tenhle narod si to nevi uvedomit. Su tu jenom sami neprajnici. Lide kteri musi za kazdu cenu ohovorit tuhle znacku.I jejich zamesnance-viz Kulhanek je pan bullshit) Je to smutné 😒 Itali jsou hrdi na Ferrari(jo Ferrari je nekde jinde), Amici na GM i kdyz vyraby prumerna auta. A myslim ze tohle je dobry priklad. GM byl zosaden z tronu prave proto ze delali jenom prumerna auta.
Ale Cesi si nevazi toho ze ich narod a stat vyraby nadprumerna auta. A bohuzel to tak i zustane. 😒 😢 😢
Ale Cesi si nevazi toho ze ich narod a stat vyraby nadprumerna auta. A bohuzel to tak i zustane. 😒 😢 😢
PŘEDPOVÍDÁM šKODĚ : KRUTÝ PÁD NA eRDEL,A TO DO DVOU LET .
>😒] :no: >😒] :no: >😒] :no: >😒] :no:
>😒] :no: >😒] :no: >😒] :no: >😒] :no:
ke skodovce mi vlastne nic moc nevadi. kdyz uz ji mas tak to neni spatny. jde jen o to ze v soucasny konkurenci mas na vyber vic. co si koupis je samozrejme kazdyho vec a proto se taky skodovka prodava dobre. kdyby tomu ale normalni lidi co to kupujou rozumneli aspon jako polovina lidi tady v diskuzi tak by si tu skodovku uz tak nekupovali. konkretni pripad. strejda (duchodce) si koupil fabii. vlastne ho ani jiny auto nenapadlo. tohle je skodovka a zna servis. to ze ostatni automobilky maji taky dobra auta (mnohdy lepsi) za stejnou cenu uz ale nevi. je rad ze ma nove auto a je to "osvedcena" fabie... a takovymi zpusoby se rozhoduje hodne lidi. neni zase tolik lidi co se o ty auta vlastne zajimaj...
jinak k tomu polu - rekl bych ze fabia je spis polo nez naopak >😒] ale to jen takove rypnuti.
a k tomu vazeni si znacky. jsem rad ze se u nas skodovka vyrabi a jsem rad kdyz v cizine nejakou potkam. sam si ale auto vyberu podle schopnosti, designu, spolehlivosti atd a kdyz mi vyjde jako lepsi jina automobilka tak si koupim ji. stejne tak jako si ital treba koupi octavku...
ta kritika proste nema nic spolecneho s tim ze by skodovka delala blbi auta. spis bych rekl ze se kritizuje hlavne proto ze se dela u nas a kupuje ji hodne lidi. a kdyz ji ma hodne lidi tak se taky hodne chvali/kritizuje a vseobecne se take vi ze je draha. proto sou pak pod tim takove komenty... kdyz bude levnejsi a stejne dobra/spatna bude komentu méně. to je muj nazor. nikomu ho nevnucuju...
jinak k tomu polu - rekl bych ze fabia je spis polo nez naopak >😒] ale to jen takove rypnuti.
a k tomu vazeni si znacky. jsem rad ze se u nas skodovka vyrabi a jsem rad kdyz v cizine nejakou potkam. sam si ale auto vyberu podle schopnosti, designu, spolehlivosti atd a kdyz mi vyjde jako lepsi jina automobilka tak si koupim ji. stejne tak jako si ital treba koupi octavku...
ta kritika proste nema nic spolecneho s tim ze by skodovka delala blbi auta. spis bych rekl ze se kritizuje hlavne proto ze se dela u nas a kupuje ji hodne lidi. a kdyz ji ma hodne lidi tak se taky hodne chvali/kritizuje a vseobecne se take vi ze je draha. proto sou pak pod tim takove komenty... kdyz bude levnejsi a stejne dobra/spatna bude komentu méně. to je muj nazor. nikomu ho nevnucuju...
I kdyz mam na vyber to neznamena aby jich nekoupil protoze je proste dobra. A Fabia je zla??Radsej bych sice koupil Clio protoze je lacnejsi 😲 ale inak je to spica.
Říci, že Škodovka živí půlku republiky trochu úsměvné. Stejně jako vetšina velkých společností, působících v ČR, využívá obrovských daňových úlev. Takže na daních neodvádí ani zdaleka tolik,kolik si většina lidí myslí. Tyto daňové úlevy má například za různé veřejné projekty. Někde postaví kus silnice, jinde park apod. Neříkám, že je to dobře nebo špatně, prostě je to tak.
To bych právě vůbec netvrdil. O čem ty tady píšeš, to se týká těch největších gigantů (cca 10 firem), ale vůbec se to netýká subdodavatelských firem, o počtech cca 500 a méně lidí. A těch je zatraceně nejvíc. Ti žádné daňové úlevy nedostanou, na to zapomeň, s tím mám vlastní zkušenosti.
Ono přiznat si fakt, že na škodovce je přímo závislých hromada malých firmiček, to je těžké. Ale je to tak. kdyby padla Škoda (koncern) tak 80% zakázek oněch firem jde do kytek. A 20% mě neuživí. Takže by to byl šlus. A zaměstnanci by šli rovnou na pracák. Naše republika JE závislá na automobilovém průmyslu a ti ekonomové v televizi, kteří tuto věc zdůrazňují, mají bohužel pravdu.
Takže závěrem, prostě to tak není, žádné daňové úlevy pro normální firmy neexistují, pokud máš jinou zkušenost, sem s ní, budu ti velmi vděčen, když mi dokážeš ušetřit pár milionů na daních.
Ono přiznat si fakt, že na škodovce je přímo závislých hromada malých firmiček, to je těžké. Ale je to tak. kdyby padla Škoda (koncern) tak 80% zakázek oněch firem jde do kytek. A 20% mě neuživí. Takže by to byl šlus. A zaměstnanci by šli rovnou na pracák. Naše republika JE závislá na automobilovém průmyslu a ti ekonomové v televizi, kteří tuto věc zdůrazňují, mají bohužel pravdu.
Takže závěrem, prostě to tak není, žádné daňové úlevy pro normální firmy neexistují, pokud máš jinou zkušenost, sem s ní, budu ti velmi vděčen, když mi dokážeš ušetřit pár milionů na daních.
S těma dodavatelskýma firmama máš pravdu:yes:, ale o nich jsem nemluvil. Pouze o Škodovce. Ty subdodavatelský firmy podnikaj stejně jako většina ostatních středních a malých firem tady u nás(bez jakýchkoliv úlev, BOHUŽEL😒 ).
Podnikání tak velkých společností jako je Škodovka vypadá malinko jinak, než u menších podniků. Hodně věcí, které prostě střední a malý podnikatel považuje za pevně stanovený, je u těchto společností otázkou řekněme domluvy😉. Pro stát jsou tyhle Škodovky, Hyundaie apod. tak důležitý, že nějaký úlevy poskytne.
Ale tim nechci Škodovku v žádnym případě schazovat, nebo kritizovat. Jak jsem už napsal, Škodovku jsem co se týče daní hodnotit NEchtěl ani nehodnotil. Jen jsem chtěl přispět do diskuse a ukázat skutečnost i z jiného pohledu.
Podnikání tak velkých společností jako je Škodovka vypadá malinko jinak, než u menších podniků. Hodně věcí, které prostě střední a malý podnikatel považuje za pevně stanovený, je u těchto společností otázkou řekněme domluvy😉. Pro stát jsou tyhle Škodovky, Hyundaie apod. tak důležitý, že nějaký úlevy poskytne.
Ale tim nechci Škodovku v žádnym případě schazovat, nebo kritizovat. Jak jsem už napsal, Škodovku jsem co se týče daní hodnotit NEchtěl ani nehodnotil. Jen jsem chtěl přispět do diskuse a ukázat skutečnost i z jiného pohledu.
> Takže na daních neodvádí ani zdaleka tolik,kolik si většina lidí myslí.
Naštěstí tu máme tebe, který nám řekne, jak to je ve skutečnosti...?
Naštěstí tu máme tebe, který nám řekne, jak to je ve skutečnosti...?
Podle mne je dan ze zisku nebo hociktera jina jenom zlegalizovane okradani statem. Takze opravdu nevidim duvod kritizovat Skodu i v tomhle.
škodovka není moje, možná tvoje nebo "vaše", ale pochybuju, připadáš mi komsomolce, který zaspal dobu, mám toyotu, příští rok bude nová toyota (možná subaru a kdyby se zadařilo IS 220), se škodivkou Ochcávkou II, jezdím služebně a nekoupil bych ji ani s 30% slevou, a neživí mě
Hold nemáš nacionálního ducha. Já nevím proč bych měl podporovat japonský průmysl, který se k našim firmám chová zcela macešsky.
Asiaté se rozlézají všude a já, ač nejsem xenofóbní je v tom podporovat nebudu. Škoda snese srovnání i s Toyotou, takové rozdíly tam opravdu nevidím. Vezmu li to, že na mé škodě po ujetí téměř 60tis km,jako jediná závada figuruje prasklá žárovka, tak nemám vůbec žádný důvod k nespokojenosti.
Asiaté se rozlézají všude a já, ač nejsem xenofóbní je v tom podporovat nebudu. Škoda snese srovnání i s Toyotou, takové rozdíly tam opravdu nevidím. Vezmu li to, že na mé škodě po ujetí téměř 60tis km,jako jediná závada figuruje prasklá žárovka, tak nemám vůbec žádný důvod k nespokojenosti.
co to je za argument ze nechces podporovat japonsky prumysl. tak to si asi prestan kupovat cibuli protoze je vetsina z polska atd. vybirame si podle ceny a uzitne hodnoty. a kdyz maji lepsi auta za stejnou cenu tak proc bych kupoval octavku ? a to ze mas na 60k km prasklou zarovku je pekny a taky na octavce docela vyjimecny. mimochodem mame M6 a pri 110k km nepraskla ani ta zarovka. musim uznat, ted uz pri 113 praskla (asi pred dvema tydny...) >😒]
Jde spíše o Evropu a unii. My také jednou budem mít společné Euro a cokoli zde koupíš, uděláš lépe, když to bude "made in EU", protože jen tak posílíš naši ekonomiku a naši měnu. Divil by ses, jak jsou v tomto Japonci disciplinovani a mnohdy poměrně hodně regulovaní státem. Evropské vozy mají v JP takovou nevýhodnou pozici, že se to prostě Japoncům nevyplatí je kupovat. Raději dvě toyoty, než jedno BMW, Audi, či podobnou prémiovku. Japonci prostě podporují sami sebe.
Vysvětluj to tady některým...pravda,musím se přiznat,že jsem neodolal a koupil si originální auto z Japonska,ať se eliminuje vliv turků,černých anglánů atd.,nicméně první dojem je,že to auto v cenové relaci nějaké O2 s výbavou,kde nic nechybí,je zhruba nastejno,hlavní rozdíl je design,ale jinak,obyčejné auto.Odolal jsem nabídce O2 TSI vč.sport.podvozku,všechny vaky vč.hlavových,xenony,sport.sedačky+vyhřív… klima,17" liťáky atd..za pouhých 650t.Nové,nejeté.Takže ceny Škody mi nepřipadnou zase moc ulítlé.Neodhadnu,jestli jsem koupil dobře nebo měl koupit uvedenou O2.Nicméně neustálé výlevy, jak šáde vadí, možná by mohla redakce udělat souhrn, kolik lidí přímo a nepřímo pracuje v českém či slovenském automob. průmyslu,rozdělit podle značek,podle poměru výroby dílů např. pro Hondu či Forda,kolik ve vývoji vč.jednoho prac. v Plzni atd.Bude to hodně lidí a ti podle místních pisálků se mají se jít pást,nebo co jako?Proč vyklízet pozici jiným? Kecat a kritizovat je snadné.Myslím krituku ve smyslu,jak se chce mnohým zvracet atd...tak to nekupujte a je. :-! Když tu byli komunisti,nadávalo se,teď nevládnou, zase špatně.By si už měli lidi jednou vybrat.
sme demokraticky stat. nemusim tedy podporovat vlastni automobilku jen proto ze tim taky castecne podporuji stat. platim za sve auto dane a muzu si tedy koupit klidne japonce kdyz uznam za vhodne ze je hezci, lepsi a levnejsi. tim ze na tom napriklad usetrim, muzu mit vetsi zisk a zdanit pro stat vic coz je pro stat mnohem lepsi nez kdyz si koupim VW a posilim tim EU. a vubec. to co si napsal neni zadny duvod ke kupovani aut z EU. je to spis zaminka...
ale jak tady pise pan povalec nademnou. kdyz tu nasi ekonomiku podporit chcete a myslite ze to vazne pomuze, kupte si kvuli tomu O2. kdyz s tim nesouhlasite (demokracie zaplat panbuh) muzete si koupit cokoliv jineho... 😉 ja zatim volim neco jineho. kdyby tady u nas byly tri automobilky typu skoda, premyslel bych i o nich. ale zatim bych nechtel auto pro ceske masy s prumernymi vysledky...
ale jak tady pise pan povalec nademnou. kdyz tu nasi ekonomiku podporit chcete a myslite ze to vazne pomuze, kupte si kvuli tomu O2. kdyz s tim nesouhlasite (demokracie zaplat panbuh) muzete si koupit cokoliv jineho... 😉 ja zatim volim neco jineho. kdyby tady u nas byly tri automobilky typu skoda, premyslel bych i o nich. ale zatim bych nechtel auto pro ceske masy s prumernymi vysledky...
No, jelikjož si asi zatím nevytáhl paty z ČR, tak se nedivím, že máš takové dětské názory. Nevadí. Každopádně zkus se podívat do zemí, kde nebyl demokratický vývoj přerušen komunismem a rasy se úspěšně namíchaly. V USA se žluťáci rozlézají v takové míře, že bys asi nestačil chápat a nejen oni. V něměcku máš zase hromady turků (nic příjemného) a dalo by se pokračovat. Oni jsou disciplinovani a hodně se jim daří. Představ si situaci, kdy budeš hledat místo a na konkurz ti přijde 5 asiatů, kteří jsou velmi snaživí a nabídnou vysokou míru loajality a akceptují nižší plat. Ty ostrouháš. Nepříjemné. Já je podporovat nebudu, oni to taky nedělají.
jo to je pravda. ale muzeme je jako stat taky omezit ne ? 😄 stejne jako ukrajinci. kdyz nechce praci cech, nabidne se cizincum...
jinak ja ac sem jeste mlady tak uz sem docela procestoval dost zemi, evropu temer celou a v americe byl 4 mesice bracha takze nejaky ten poznatek sem taky pochytil. to jen tak pro upresneni 😄
jinak ja ac sem jeste mlady tak uz sem docela procestoval dost zemi, evropu temer celou a v americe byl 4 mesice bracha takze nejaky ten poznatek sem taky pochytil. to jen tak pro upresneni 😄
Další primitiv, který si myslí, že když si koupí jiný auto než Škodu, tak je něco víc. Nevíš o čem mluvíš, řekni mi v čem zaspala třeba octavia II 1.8tsi? Mohl bych se snížit na tvoji úroveň a zesměšňovat tě, že bych si nekoiupil značku, která má o tolik dražší náhradní díly a tím pádem i pojištění , nesrovnatelně nižší servisní síť atd. Každý prostě preferuje něco jinýho, tak proč hned urážet druhý. Ani se mi nechce věřit, že člověk který si je skutečně schopen vidělat na nový auto za milion (lexus is 220) je takovej primitiv.
nevim jak toyota ale pri porovnani nahradnich dilu mazdy 6 a octavky ma M6 vetsinu nahr. dilu levnejsich. a je to japonec kterej vyhral naposled test spolehlivost (myslim jako primo mazdu, ne model).
M6 je dražší,náhradní díly při pohledu do ceníků v průměru o 25% dražší,hodně mizerný a drahý servis,pojistné dražší,následná prodejní cena o 25% nižší,spolehlivost kus od kusu,ale cca stejná jako O2.U našich fleetových vozů jsme přešli od Mazdy 626,následně M6 (do toho v menším počtu i Xedos 6 a 9 a Tribute) k O2 a odpovídajícím alternativám a zodpovědně ti povím,že koupí Mazdy při celkovém součtu vyhodíš cca 100.000 (hodně střízlivě počítáno) do kanálu,takže je rezerva na případnou "nekvalitu" Škody poměrně veliká.Naštěstí jsme z ní zatím nemuseli čerpat,tak si můžeme koupit další auto zdarma. 😉 Je to tak nepochopitelné,nebo tak špatně uvažuji a počítám? 😄
hh asi spatne pocitas 😄 uz se to tu resilo a alespon pan na slovensku po porovnani zjistil ze ma O2 levnejsi pouze myslim tlumice a mozna zadni naraznik nebo tak neco. takze tim to nebude. ale pokud mas na skodarnu lepsi cenu tak je to jasny. jen rikam ze mazda je mazda a kdyz uz je to cenove nastejne tak mas lepsi M6. ovsemze pokud mas O2 o 100k levneji pak neni co resit...
Nechápeš,cena není o 100k levnější,ale celkové náklady za 4 roky provozu a následný prodej hovoří ve prospěch O2.Dalších 80k si připočti jako rozdíl kupní ceny a dostaneš se na téměř 200k.Je M6 o tolik lepší?Navíc mi nezajímá srovnání cen u neznačkových prodejců,ale ceny a kvalita značkových servisů,které používám.A tam je Mazda hooooodně na chvostu. 😄
ja bych rekl ze mazda se v posledni dobe v tech servisech hodne zvedla a ceny uz nejsou nijak strasny ...
Octavia je už v základu špatné auto, protože si hraje na něco, co není. Běžný hatchback s "přivařeným" kurem nikdy nemůže dosáhnout kvalit auta o třídu výš, za které se vydává. A co hůř, nemá ani na konkurenty ve své třídě. Toto auto v sobě odráží českou povahu. Vybavuje se mi krásná věta z nejmenovaného filmu: "Děláte machry, ale * máte na chodbě". Taková je octavia, a proto bych si ji nikdy nekoupil.
Už z podstaty tvého příspěvky čouhají jiste komplexy. Nemyslím si, že O2 je špatná, vůbec ne, dle mého má výborně egonomický interiér, velmi slušné materiály a design, jak exteriéru tak interiéru na špičkové úrovni. Že je postavena na relativně malém podvozku? Čemu to vadí? auto je na cestě stabilní a i verze RS má podvozek na své výkony na velmi dobré úrovni. Rohodně nehrozí nějaká nestabilita. To, že nemá konkurenty, to je její výhoda 😉 Zkus někdy O2 aspoň na víkend a myslím, že zklame jen člověka, který se chce vozit úplně v jiné třídě než je O2.
Mně by čistě technicky zajímalo, jak si "neživá hmota, tj. auto" může "na něco hrát"? Tak to bych chtěl ozřejmit.Neživá hmota je neživá hmota. Možná zde si někteří hrají na machry, ale nezmůžou se ani na tu pitomou koktávku...konečně, auto je spotřební zboží,nic víc,tak v čem je problém? 😲
Naprosto s tebou souhlasim :yes: . Bohužel asi díky totalitě nemáme mi češi (většina) vůbec národní hrdost. Jak je něco český tak je to hned šmejd, ale jakmile je to cízí výrobek tak si hned čecháčkové myslí, jak je to jedinečný výrobek a kompenzují si svoje flustrace z minulé doby.
Falco
Když se zvýší prodeje domácích výrobků, zákonitě se zvedne i ekonomická úroveň celé země.... Z této situace těží všichni obyvatelé
Každý člověk v české republice by měl mít pocit sounáležitosti s vlastní zemí, cit vlastenectví a také jim jasně ukázat, že koupí českého výrobku pomůžou opět jen sobě.... Domnívá-li se někdo, že ušetří peníze ve vietnamském stánku (nebo u pana Charouze 😊) tak se velice mýlí... Většina zboží je nekvalitní nebo nezdaněná, či se jedná o falzifikáty. Nakonec se to projeví na daních a šetřivý občan ten levný výrobek nezaplatí jednou, ale třeba pětkrát... Český výrobce je schopen produkovat dostatečné množství zboží a přitom nemůže konkurovat dovozu, který je státem podporovaný.... Nejhorší je, že jsou české výrobky většinou nejen srovnatelné kvalitou, ale mnohdy i v kvalitativně lepší, ale přístup některých lidí a státu k domácím firmám je dech beroucí..
Proberte se!!
Každý člověk v české republice by měl mít pocit sounáležitosti s vlastní zemí, cit vlastenectví a také jim jasně ukázat, že koupí českého výrobku pomůžou opět jen sobě.... Domnívá-li se někdo, že ušetří peníze ve vietnamském stánku (nebo u pana Charouze 😊) tak se velice mýlí... Většina zboží je nekvalitní nebo nezdaněná, či se jedná o falzifikáty. Nakonec se to projeví na daních a šetřivý občan ten levný výrobek nezaplatí jednou, ale třeba pětkrát... Český výrobce je schopen produkovat dostatečné množství zboží a přitom nemůže konkurovat dovozu, který je státem podporovaný.... Nejhorší je, že jsou české výrobky většinou nejen srovnatelné kvalitou, ale mnohdy i v kvalitativně lepší, ale přístup některých lidí a státu k domácím firmám je dech beroucí..
Proberte se!!
Myslím,že nedávný průzkum mluví za vše..embéčka jsou pro Čechy nejdražší v Evropě..Každý člověk,který přemýšlí a porovná si embéčka s jinými značky,to musí vidět..Jestli je Š tak kvalitní,proč na ni dávají jen dva roky záruku??Servis je drahej,motory starý apod.Jestli myslíš tím vietnamským stánkem Asii,tak pokavad se nemýlím,Toyota atd moc poruchové nejsou..To samé se nedá říct o škodovkách u kterých si člověk musí připlácet za spoustu věcí,které ostatní mají v základu..Jsem zvědav,jak pocítím pozvednutí celé země na ekon.úrovni díky Škodě..Zbytečné plýtvání slov..Radši se prober ty chytráku 😉
Falco, v tvém věku bych možná ještě nadšeně napsal takový blábol taky. Nic proti tomu. Ale až ti bude 2x tolik, pochopíš, že to jsou pouze kecy o ničem. Přečti si svůj příspěvek za 10let a pochopíš jak je tragikomický. Ještě upozorňuji, že to nemyslím zle, jenom myslím, že ti uniká spousta souvislostí, které prostě ve svém věku nemůžeš znát.