Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Severní smyčka Nürburgringu v Nissanu GT-R za 7:38

19 komentářů

No az tomu nechcem verit. S tymto pomerom vykon/vaha, nerozumiem ako mohol predbehnut take supersporty ako Ferrari, Veyron a Porsche. Bude sa to predavat v Europe?
A este aj o 100 kg lahšia. :yes:
:yes: :yes: len tak ďalej
Sakra, ma tam Nordschleife_fastest_lap_times. Ked sa na to dobre pozres a vsimnes si pred akymi vozmi sa GT-R vlastne vyskytol z hladiska pomeru vykon/hmotnost, tak je to naozaj sila (480PS/1720kg a je 2 sekundy pred Veyronom (1001PS/1888 kg) a 9s pred Fioranom (620PS/1690 kg). Cize si par dni po predstaveni Nissan natrel na chleba dve najvacsie europske perly...
existuje nejaky rebriček najlepšich časov? bol by som zvedavý aj na časy inych aut.
bodaj by!!!!!!začnem pre istotu šetriť >😁
Bude se oficiálně prodávat i v ČR?
Tady jsem se svému hloupému omylu musel zasmát. Nejedná se o jezdce společnosti Suzuki ale o bývalého mistra F3, pana Suzukiho. Děkuji, omlouvám se čtenářům za mystifikaci, opraveno.
pe3k
ja by som radsej sedel za volantom
...testovací jezdec společnosti Suzuki...
>😁 >😒] :yes:
Dik za odpovede :yes:
Tak se pobleješ. :-!
Na www.auto.sk je o GT-R brutalne podrobny članok. Doporučujem. A toto video je skvelé, už len tak sedieť vedľa vodiča.
Dobrý den, neoficiálně prý při testech zajeli i 7😁5. A to prosím stále se sériovou verzí s 353 kW. Zajímavé bude sledovat, jak si povede připravovaná vrcholná verze EVO, která nabídne zhruba 530 koní.
pe3k
tuna to nie je nijako zpriemerovano tu je to len jedno kolo a jeden cas.... tvari sa to ako oficialne video reklamny tah.. mozne je ze spravili 50 kol a vybrali toto... a mozne je ze GT-R to dokaze este rychlejsie 😄
skvely cas.. ja to tvrdim stale skvele auto......
Neviete ako sa to mera, z kolkych kol vyberu najlepsi cas? Inac bravo je to super auto :-!
:yes: no a to bol prvý oficialny čas 😉 som zvedavý aká bude konečná hodnota!!a turbo nejako nestíha.......... >😒]