Novinky
0
:yes: no a to bol prvý oficialny čas 😉 som zvedavý aká bude konečná hodnota!!a turbo nejako nestíha.......... >😒]
Neviete ako sa to mera, z kolkych kol vyberu najlepsi cas? Inac bravo je to super auto :-!
tuna to nie je nijako zpriemerovano tu je to len jedno kolo a jeden cas.... tvari sa to ako oficialne video reklamny tah.. mozne je ze spravili 50 kol a vybrali toto... a mozne je ze GT-R to dokaze este rychlejsie 😄
skvely cas.. ja to tvrdim stale skvele auto......
skvely cas.. ja to tvrdim stale skvele auto......
Na www.auto.sk je o GT-R brutalne podrobny članok. Doporučujem. A toto video je skvelé, už len tak sedieť vedľa vodiča.
...testovací jezdec společnosti Suzuki...
existuje nejaky rebriček najlepšich časov? bol by som zvedavý aj na časy inych aut.
Sakra, ma tam Nordschleife_fastest_lap_times. Ked sa na to dobre pozres a vsimnes si pred akymi vozmi sa GT-R vlastne vyskytol z hladiska pomeru vykon/hmotnost, tak je to naozaj sila (480PS/1720kg a je 2 sekundy pred Veyronom (1001PS/1888 kg) a 9s pred Fioranom (620PS/1690 kg). Cize si par dni po predstaveni Nissan natrel na chleba dve najvacsie europske perly...
No az tomu nechcem verit. S tymto pomerom vykon/vaha, nerozumiem ako mohol predbehnut take supersporty ako Ferrari, Veyron a Porsche. Bude sa to predavat v Europe?