Profi
speedfred
1
Však ono sa to dá, prečo nie. S P V3S tu má skúsenosť asi dosť ľudí - pure drive. 😒]
Přejít do diskuze
speedfred
Mám Ducato 16 bez adblue a Boxera 17 už s adblue.
Akoby rovnaké autá ale posed úplne iný, asi vďaka odpruženej sedačke v Ducate.
Akoby rovnaké autá ale posed úplne iný, asi vďaka odpruženej sedačke v Ducate.
Meky
neviem, ako pri ducate, ale toto som si vsimol aj ja pri inych motoroch.
EURO 5 s DPF este celkom ok, EURO 6 bez mocovky velky rozdiel (k horsiemu), EURO 6 s mocovkou zase celkom dobre - a zmizol smrad, ktory EURO 5 motory stale vydavali. :yes:
Takze ak stary diesel - tak max EURO5 a ak EURO 6 tak jedine s mocovkou. :yes:
EURO 5 s DPF este celkom ok, EURO 6 bez mocovky velky rozdiel (k horsiemu), EURO 6 s mocovkou zase celkom dobre - a zmizol smrad, ktory EURO 5 motory stale vydavali. :yes:
Takze ak stary diesel - tak max EURO5 a ak EURO 6 tak jedine s mocovkou. :yes:
Ja Prvni 123
Ano, V3S byla pro celé chlapy... jezdil jsem s ní asi 3 roky.
Ale nemyslím to tak, že Ducato je "ještě dobrý a dá se uřídit".
Prostě se mi v něm sedí dobře.
A řídí se skoro samo.
😄
Ale nemyslím to tak, že Ducato je "ještě dobrý a dá se uřídit".
Prostě se mi v něm sedí dobře.
A řídí se skoro samo.
😄
kyklop
Chápem, mne absolútne nie. A v porovnaní s priamou konkukrenciou je to úplná katastrofa
kyklop
Úžitkové vlastnosti sú ok, spoľahlivosť tiež ( vo svojej triede). TO v čom je súčasné už dávno prekonané, resp. to v čom zaostáva za konkurenciou je odhlučnenie motora, podvozku a pracovisko šoféra je už v tejto chvíli už tiež ľahké retro (tým nemyslím plasty a prevedenie palubovky, ale posed, rozsah nastavenia sedačiek a volantu. ). Zostáva len dúfať, že pri tomto fl na týchto detailoch popracovali
martin.filak
Osobní verze M1 měly močovinu už v roce 2018. Užitkové N1 až později.
martin.filak
Může mi pisatel vysvětlit pozměněný tvar světel? Já vidím jen jinou optiku, ale vnější tvar (narážím na údajné odstranění vykousnutí ve spodní části) je přece stejný, ne? 😁
kyklop
Po euro 6b boli slabšie motory istotne bez močoviny. 96 a 109kW. Ako Euro V išli slušne, pri Euro 6b na stlačenie plynového pedálu reagovali len zvýšením hluku a okamžitej spotreby na palubáku. Súčasné EU6D s močovinou idú o hodne lepšie a nesmrdia ako fľaša octu 😉