Ojetiny
iHoven
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Teprve až klesne na nulu, bude dobře. Už táhněte s těmi auty do pekla, ať už jezdí na cokoli.
https😐/zpravy.aktualne.cz/…91a0cc47ab5f122/
https😐/zpravy.aktualne.cz/…91a0cc47ab5f122/
No, tak si zkus najit jinou praci.
I bez vzdelani dneska jde nejakou slusnou najit.
Neverim, ze si na nejakou zachovalou ojetinu tech nejakych 30 tis nevydelas.
I bez vzdelani dneska jde nejakou slusnou najit.
Neverim, ze si na nejakou zachovalou ojetinu tech nejakych 30 tis nevydelas.
Ty Yetyny z úvodní fotky nechali áááčka sešrotovat, jsou to neprodejné vraky a teď je poptávka po železném šrotu a mědi 😂
Je menší výběr než dřív. Dobré kusy mizí rychle a ceny pomalu rostou. 😒
Řekl bych, že je to aktivitou velkých bazarů a jejich politikou. Když jsem prodával Lancera, dal jsem inzerát na bazos a na sauto (placený sms asi 100 kaček). Když jsem teprve psal inzerát na sauto hned mi přišla sms z AAA jak koupí auto za nejvyšší cenu (blabla). Následně mi volali, tak jsem jim řekl že rád prodám své auto za cenu, kterou jsem udal v inzerátu a že si mohou přijet kdy chtějí, jsem doma pořád. Tím jsem se zbavil AAA a následně volala slečna z AutoEsa a ukecávala mě, abych přijel na pobočku, že to bude trvat max 15 minut a dají mi cenu, kterou požaduji. Následně volal první kupec, který asi o tři hodiny později přijel s kamarádem, který napojil auto na PC a koumali nad tím asi hoďku a pak mi kývl na požadovanou cenu (85 tisíc). AAA a ESA mají obdobné Lancery od 125 tisíc výš.
Kedysi som predával Astru G (10 ročná) v super stave... Tiež mi volali z A... a ponúkali absolútne nereálne peniaze... Na inzerát mi nikto nevolal - samozrejme každý chce u nás Škodu... :-!
Vzal som auto v Sobotu ráno do menšieho bazáru na komisionálny predaj a v Pondelok ráno mi volali, že je predané za cenu, akú som chcel... To auto bolo naozaj veľmi pekné... Prečo som ho potom predal? Chcel som nové, lepšie (a dobre som spravil) 😉
Keby som to auto predával dnes, dostal by som za neho ani nie 1/2 ceny a nové by stálo o tisíce € viac.
Ináč zohnať Lancer je niekedy celkom problém. Až toľko ich v ponuke nie je...
Vzal som auto v Sobotu ráno do menšieho bazáru na komisionálny predaj a v Pondelok ráno mi volali, že je predané za cenu, akú som chcel... To auto bolo naozaj veľmi pekné... Prečo som ho potom predal? Chcel som nové, lepšie (a dobre som spravil) 😉
Keby som to auto predával dnes, dostal by som za neho ani nie 1/2 ceny a nové by stálo o tisíce € viac.
Ináč zohnať Lancer je niekedy celkom problém. Až toľko ich v ponuke nie je...
Je jasné, že dobré auto se prodá snadno, ale jde o to, že tyhle články jsou v podstatě PR velkých autobazarů, kteří vykoupí vše za pár peněz a pak to nabízejí za "svoje" ceny s "výhodnými" úvěry atd. Podobné to je s nemovitostma, kamarádka prodávala byt po matce a dala to (podle mě úplně zbytečně) realitce, ta jí po týdnu sdělila, že má kupce, ale ne za 2.5 milionu co chtěla, ale za 1.7. Já jsem ten byt hledat po realitních serverech, ale vůbec nikde inzerovaný nebyl. Nedivil bych se pokud by se teď někde objevil za 3 miliony 😒] .