Novinky
vlafi
0
moje řeč
Přejít do diskuze
to by jses divil..a hlavně ty co mají embéčka,tak ty jsou moc rádi za SW nebo krátkého..Stačí si to porovnat ty chytráku
moje řeč..k tomu ještě ale ubrat na ceně..Už se vyplatí pro ní zajet do ciziny..a Pro cee´d je krasavec..viděl jsem ho v Holešovicích :yes: :yes: :yes: bude to další rána pro konkurenci..
no my mame 5 dverovu a musim povedat ze je omnoho lepsia ako golf V a 307- obidve sme mali dlho, a este aj ich motory su lepsie ako francuzske a nemecke myslim ze nikto nema 1,4 so 105 konmi v takej vybave, kvalite a priestore, a to audio co tam je no basen jednoducho jak nejaka 3000Wattova sustava
Napadlo mne to, protoze je z Boleslavi. Jak vime, v Boleslavi je nejvetsi procento prave skodovkaru. Procentuelne jsem nejbliz k pravde. Taky nejvic odpurcu znaky KIA u nas je prave mezi ridici koncernovych aut.
Jak už jsem zmínil při první prezentaci tohoto auta:Konečně se to automobilce KIA povedlo. Jenom snob může ohrnovat nos nad tím, že se jedná o korejský vůz. Takové dogmatické teze u racionálně uvažujících lidí přestávají platit. Musím dodat, že jsem vždy fandil a fandím Škodě.
Proč by to měl být "skodovkar", je prostě a jednoduše korunovaný. Blbost jde napříč všemi značkami. Zamysli se trochu i ty.
To je pravda,i když designově to tvoří evropani,ale o tom to je,chytili to za správný konec a jedou v tom správným evropským vlaku. Pravdou je,tedy podle mého,že 5-ti dvířko nijak nevyčnívá,ale ani neurazí,což bylo cílem průniku do mainstreamu,3 dvířko vypadá sympaticky,takže dávám :yes:
Zatím neznámou pro mě je životnost auta v rámci záruky a také jak dlouho udrží relativně příznivé ceny.
Zatím neznámou pro mě je životnost auta v rámci záruky a také jak dlouho udrží relativně příznivé ceny.
Jasný príklad toho, že z podarenej štúdie môže byť podarené sériové auto, a nie len jej slabý odvar. Doteraz sa Kórejci učili od ostatných, v tomto prípade by sa mnohí mohli učiť od nich... :yes:
Nejsem příznivcem Těchto značek a musím uznat , že toto autíčko se fakt povedlo -tento třídveř je super a po nějaké úpravě to bude kára....
MOžná už by se měla Škoda zamyslet nad svým hnusným užitkovým designem a začít dělat auta trošičku ,alespoň trošičku srdcem...
MOžná už by se měla Škoda zamyslet nad svým hnusným užitkovým designem a začít dělat auta trošičku ,alespoň trošičku srdcem...
A jeje, zas jeden skodovkar z Boleslavi. Ty si myslis, ze jezdis s originalem?? Zamysli se trochu.